Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.8.2022. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Zato ja već duže vrijeme igram 2 gola ekipe radije nego pobjedu. Pogotovo kada govorimo o takvim efikasnim ekipama.

Što se Dortmunda tiče slabo mi izgledaju ove sezone, ali su uzeli 6 bodova dobrim protivnicima. Pomislio sam možda su obranu stabilizirali, ali vidim danas da ništa. Spomenuo sam Laipzig u onom postu danas iz razloga jer bi netko od te dvije ekipe trebao biti drugi na kraju sezone, a Leipzig ima samo dva boda nakon dva kola. No oni su si protiv Kolna sami uzeli bodove. Na 1:0 Nkunku promaši čistu šansu nakon koje primaju gol iz kontre. Pa glupi igrač manje, svejedno povedu 2:1. I onda još gluplji autogol Gvardiola za 2:2. Meni su oni kvalitetniji od ovog Dortmunda, ali i njima je vrijeme da počnu uzimati pobjede. Vidjet ćemo jel mogu kod Uniona napokon.

Srećom ja sam napravio cashout kod 1:0 jer su užasno stajali na terenu. Tko je igrao na njih kod bet365 ima sreću jer je zbog early payouta oklada obračunata kao dobitna budući da je momčad povela sa dva gola razlike. 

Ali izgubiti na ovaj način je ogroman alarm pa oprez sa Dortmundom u sljedećim kolima. Iole ozbiljna momčad si ovako nešto ne smije dopustiti...

I da da spomenem igru prema naprijed Dortmunda koje nema. Oni su danas zabili dva gola iz dva udarca u okvir. Kod Freiburga sam ih gledao samo prvo poluvrijeme, ništa nisu odigrali. Dakle zapravo su efikasni s obzirom da stvaraju teško prilike. Nema više igrača sa krila tipa Sancho koji je kreirao hrpu toga. Dosta napadača im je van pogona, Haller sa kojim je pitanje što će biti te Adeyemi i Malen koji trenutno nedostaju. No, ako ih misle trpati na krilne pozicije kako bi svi igrali nije to to.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use