Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

HC Sierre-EHC Basel 02.02. 20:00

briöi par 1463 1 1,40

HC Lausanne-HC Thurgau 02.02. 20:00

briöi par 1462 1 1,35

Olimpija-EHC BW Linz 02.02. 19:15

briöi par 1159 2 1,40

Linz se bori za što bolje mjesto u playoffu, dok je Olimpija u problemima. nisu u formi, a uz sve su je napustili bolji igraci (stranci), pa se ekipi pridružilo par igraca iz B ekipe... Uglavnom očekujem pobjedu kvalitetnijeg i iskusnijeg Linza kojem i h2h ide u prilog...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • SP, subota  , 3.kolo Zelenortski otoci-Saudijska Arabija Zbroj golova 2,5 : Manje  Otocima dovoljan bod za prolaz. Kao tip bih igrao 1X ,ali izglednija mi ova opcija s maksimalno 2 gola. A kvota oko 1,7 solidna. Može otići i u drugom smjeru,ali dobra obrana Otoka amortizirat će Arape. Čudno je zadnje kolo, puno je polunamještenih utakmica gdje je tekma Australije i Paragvaja bila bila farsa. Ali takav je sustav, oboma bio dosta bod i to se dogodilo kao i kod Japan-Švedska. 
    • Uz zbroj golova Japana vs Svedske nije lose ni oba prvo ili oba prvo i drugo za one koji love visoke kvote.
    • Japan - Svedska Dok cekam tih 10 stranica Ode Hrvatskoj, skrenuo bih paznju na ovaj par, sa prognozom golova kao sto sam i najavio uoci svjetskog prvenstva da su ludi japanci ziher za golove i ziher za napadacku igru i ziher za gledanje svakome. Oni su odigrali 2-2 sa nizozemcima, pa strpali Tunisu 4 komada, dok su svedani dobili 5-1 taj isti Tunis ali i primili 5 u porazu od Nizozemske. U igri za prolaz su obje ekipe, Japan vec potvrden maltene, ali sigurno ce ici na sve za jaku pobjedu da uzmu prvo mjesto jer drugacije i ne znaju a svedani ce svakako nastojati bar do boda koji bi maltene jamcio prolaz. Na stranu to, da u nista ne igraju, opet bih na racun videnog do sada igrao golove na ovoj utakmici,i to od strane obje ekipe, a zbroj ovisi o vasoj pohlepi sto bi rekao jedan nas forumas. Kvote su odlicne, a ja ne iskljucujem ni 5+ 6+ pa vi kako hocete i sta vam pase, sretno!
    • Cestitke kolegama iz BIH na plasmanu reprezentacije BIH u sesnaestinu SP.Bravo "Zmajevi".
    • SP, treće kolo,noćna utakmica Paragvaj -Australia * Paran broj golova,oko 1,60 * Pobjednik u kornerima: Australia, oko 2,10 Situacija u skupini je jasna. USA prvi, Turska zadnja. Paragvaj treba pobjedu za 2.mjesto, Australiji dovoljan remi. Nekako mi se čini da će i Paragvaj biti zadovoljan bodom kojim sigurno prolazi u sljedeću fazu. Igram paran broj golova koji pokriva svaki remi te nečiju pobjedu 2-0, 3-1.  Čudna mi je visoka kvota kornera za Australiju jer oni dosta igraju na kornere,a Paragvaj u dva kola imao samo 1. Sad možda bude obratno,ali odigrat ću.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use