Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Aalborg - Szeged 1x, 1,25 SuperSport

Borba za 1/8 finale iako bi po kvaliteti obje ekipe tamo trebale biti. Aalborgu treba pobjeda da bi preskočio Szeged i očekujem da dođu do nje, a ovdje idem sa sigurnijom opcijom, dvoznakom. U prvoj utakmici u Mađarskoj Danci su uvjerljivo slavili.

Screenshot 2023-02-07 at 14-52-53 Pretvori užitak u dobitak!.png

Objavljeno

Ajme opet sam postavia na krivo mjesto. Ovo se događa jer u isto vrijeme otvorim oba taba od 1. i 2. PŠ. Molim admina da mi prihvati ovo budući da je tema za 2. PŠ zatvorena. Skužajte ekipa

Objavljeno

Ja bih dodao na svoj par da su obje ekipe na mjestima koje vode u 1/8 finalu, tako da nije baš borba za ''život''. Svejedno očekujem pobjedu Aalborga koji je prije par dana svladao GOG.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use