Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Rome

Rome

2. ante16

ante16

• Bravo @mesrine Ja sam za tebe vec napisao motivacioni govor na deset stranica teksta, ali sam cekao danasnji dan, jer sam imao neki gadan osecaj da danas neces objaviti predlog. Pomislio sam da ces odustati, i da neces hteti da objavis predlog. U motivacionom govoru na deset stranica, samo za tebe, proglasio sam te najvecim povratkom u istoriji Foruma. Proglasio sam te kolegom koji je najvise radio na sebi, a rezultati toga se vide iz aviona.  Danas sam ocekivao tvoje odustajanje, a ovaj tvoj post je nesto najbolje sto sam procitao na ovom smesnom Forumu. Samo napred. Ti “njusis prilicno kikseva u ovom kolu”, a ja znam da ce do kraja sezone biti jos padova i ti oho-hoo padova. Post samo za tebe cu ubaciti u temi Predlozi za Poslednju Sansu da ne bih trovao Dnevnu temu, a post cu ubaciti u danu kada procenim da je najbolje. Samo napred. Ja jos uvek nisam siguran da ovi ispred tebe mogu da spavaju kao bebe.  
    • Nisi jedini, i ja sam ogorcen, ljut i kritican i u subotu popodne bih najradije prvo ubio sebe pa Guardiolu, pa sve iz Citya...a onda se polio solnom kiselinom Ali nije gotovooooo, njusim prilicno kikseva u ovom kolu, i dahtat cu za vratom ovima ispred sebe u nadi da ce pasti sve do kraja i da cu ih prestici, i naravno da im zelim svu nesrecu svijeta u posljednjoj sansi.
    • Pa bas sam to i hteo da kazem. Cele sezone si bio pravo osvezenje za drugu amatersku, pravo iznenadjenje ovog smesnog Foruma. Bio si najbolji kockar kladjenja na alternativne ponude. Bio si sjajan, ali tacno onda kada si poceo da me preskaces sa “like”-ovima, stigla je i kazna, pa si se raspao kao Hajduk, kada je najvaznije. Jedino me brine sto je sve veci broj kolega iz druge, amaterske zadovoljan svojim pozicijama na sredini tabele. Danas si ti napisao da nije lose, juce je kolega @pena29 napisao da 15-ta pozicija uopste nije losa, sutra ce @IzudinB takodje napisati da ni njegova pozicija na tabeli uopste nije tako losa, izgleda da sam jedino ja na Forumu ogorcen, ljut i kritican prema sebi kakva je neznalica ispred mene na tabeli.  
    • Istina je i dobro si rekao,raspao se kao darko56. Zadnjih nekoliko kola sve sam ispromašivao,šta je tu je. Ali mora mi se oprostiti,ovo je moj prvi nastup u Posljednjoj šansi,tako kad se sve zbroji i oduzme nije loše za "rookie-a"
    • Hahahah kolega,nije istina. Pošto se ne kladim na nogomet,nikako. Podijelim lajkove za sve postavljene prijedloge osim nogometa. Tu je fora.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use