Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Isidro Diaz de Mera Escuederos


Goksim

Recommended Posts

Isidro Diaz de Mera Escuederos je jedan od najboljih španjolskih nogometnih sudaca, s dugogodišnjim iskustvom u La Ligi i na europskoj i međunarodnoj razini. Ovaj članak će se usredotočiti na njegov stil suđenja i statistiku kartona koje je dodijelio tijekom karijere.

Isidro Diaz de Mera Escuederos.png

Diaz de Mera Escuederos je poznat po svojoj sposobnosti da održi red i poštovanje pravila tijekom utakmica, a njegov strogi pristup igračima često je kritiziran od strane navijača i igrača. Međutim, većina ljudi smatra da je njegova strogoća neophodna za održavanje fer igre i poštovanja pravila.

Statistike pokazuju da je Diaz de Mera Escuederos jedan od najtočnijih sudaca u La Ligi, a njegova sposobnost da suđenje usavrši na europskoj i međunarodnoj razini dodatno govori o njegovoj kompetenciji i autoritetu. U sezoni 2020/2021, Diaz de Mera Escuederos je dodijelio ukupno 116 žutih kartona i 6 crvenih kartona na 20 utakmica, što znači da je dodijelio prosječno 6 kartona po utakmici.

Ovo je relativno visok broj kartona, ali to odražava Diaz de Mera Escuederosov strogi pristup suđenju i njegovu želju za održavanjem fer igre i poštovanjem pravila. Uz to, činjenica da je Diaz de Mera Escuederos napravio samo nekoliko velikih pogrešaka tijekom karijere govori o njegovoj visokoj razini točnosti u odlukama koje donosi tijekom utakmica.

Kao jedan od najboljih sudaca u La Ligi, Diaz de Mera Escuederos je imao priliku suditi na nekim od najvećih natjecanja na svijetu, uključujući Svjetsko prvenstvo i Europsko prvenstvo. Njegov pristup suđenju i visoka razina točnosti zasigurno će mu donijeti daljnji uspjeh u budućnosti.

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use