Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Daniele Chiffi


Goksim

Recommended Posts

Daniele Chiffi je talijanski nogometni sudac koji je poznat po svom strogo pravednom pristupu suđenju, ali i po svojoj sposobnosti da održi ravnotežu i poštuje igru.

Chiffi se često usredotočuje na to da igrači poštuju pravila i da se igraju fer i pošteno, što znači da je često čvrst u svojim odlukama i kažnjavanju prekršaja. Unatoč tome, njegova sposobnost da drži stvari pod kontrolom i da pravedno i ravnomjerno dijeli kartone često dobiva pohvale od igrača, trenera i navijača.

Daniele Chiffi.png

Statistike pokazuju da je Chiffi jedan od najtočnijih i najiskusnijih sudaca u talijanskoj Serie A. U sezoni 2020/2021, Chiffi je dodijelio ukupno 137 žutih kartona i 10 crvenih kartona na 22 utakmice, što znači da je prosječno dodijelio 6.5 kartona po utakmici. Ove brojke pokazuju da je Chiffi vrlo strog i pravedan sudac koji ne oklijeva dodijeliti karton ako to smatra potrebnim.

Chiffi se ističe i po svojoj sposobnosti da održi red na terenu, čak i u najintenzivnijim i najkontroverznijim situacijama. Njegova odlučnost u suočavanju s neprimjerenim ponašanjem igrača često mu daje poštovanje i autoritet na terenu.

Chiffi je također sudjelovao u nekoliko velikih međunarodnih natjecanja, uključujući Svjetsko prvenstvo 2018. godine i Europsko prvenstvo 2020. godine. Njegovo iskustvo na ovim natjecanjima dodatno potvrđuje njegovu kompetenciju i kvalitetu kao suca.

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use