Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Antonio Rapuano


Goksim

Recommended Posts

Antonio Rapuano je talijanski nogometni sudac koji je poznat po svom mirnom i kontroliranom pristupu suđenju, kao i po svom poštivanju igrača, trenera i navijača.

Rapuano je poznat po tome što je vrlo strog u određivanju pravila igre, ali je istovremeno vrlo taktičan u svojim odlukama. On ne oklijeva u donošenju odluka, ali uvijek ima na umu situaciju na terenu i poštuje protivničku momčad. Njegova sposobnost da drži stvari pod kontrolom i da održava ravnotežu često dobiva pohvale od igrača, trenera i navijača.

Antonio Rapuano.png

Statistike pokazuju da je Rapuano jedan od najiskusnijih i najtočnijih sudaca u talijanskoj Serie A. U sezoni 2020/2021, Rapuano je dodijelio ukupno 100 žutih kartona i 7 crvenih kartona na 18 utakmica, što znači da je prosječno dodijelio 5.6 kartona po utakmici. Ove brojke pokazuju da je Rapuano pravedan i odlučan sudac koji donosi ispravne odluke u skladu s pravilima igre.

Rapuano se ističe i po svojoj sposobnosti da održi kontrolu nad situacijom na terenu. On je uvijek fokusiran na igru, ali istovremeno ima osjećaj za situaciju i ljudske emocije. Njegova sposobnost da smiri strasti na terenu i da održi mirne igrače i trenera često mu donosi poštovanje i autoritet.

Rapuano je također sudjelovao u nekoliko velikih međunarodnih natjecanja, uključujući Svjetsko prvenstvo 2018. godine i Europsko prvenstvo 2020. godine. Njegovo iskustvo na ovim natjecanjima dodatno potvrđuje njegovu kompetenciju i kvalitetu kao suca.

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use