Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Livio Marinelli


Goksim

Recommended Posts

Livio Marinelli je talijanski nogometni sudac koji je poznat po svojoj stručnosti i iskustvu u suđenju utakmica na najvišoj razini.

Marinelli je poznat po svom autoritativnom pristupu suđenju, ali istovremeno se ističe po svojoj sposobnosti da bude pravedan i taktičan u svojim odlukama. On ima reputaciju kao sudac koji je sposoban kontrolirati situaciju na terenu i donositi ispravne odluke u skladu s pravilima igre.

Livio Marinelli.png

Statistike pokazuju da je Marinelli jedan od najtočnijih sudaca u talijanskoj Serie A. U sezoni 2020/2021, Marinelli je dodijelio ukupno 78 žutih kartona i 7 crvenih kartona na 18 utakmica, što znači da je prosječno dodijelio 4.7 kartona po utakmici. Ove brojke potvrđuju njegovu sposobnost da bude strog u određivanju pravila igre, ali istovremeno da bude pravedan i taktičan u svojim odlukama.

Marinelli se ističe i po svojoj sposobnosti da održi kontrolu nad situacijom na terenu. On je uvijek fokusiran na igru, ali istovremeno ima osjećaj za situaciju i ljudske emocije. Njegova sposobnost da smiri strasti na terenu i da održi mirne igrače i trenera često mu donosi poštovanje i autoritet.

Marinelli je također sudjelovao u nekoliko velikih međunarodnih natjecanja, uključujući Svjetsko prvenstvo 2014. godine i Europsko prvenstvo 2016. godine. Njegovo iskustvo na ovim natjecanjima dodatno potvrđuje njegovu kompetenciju i kvalitetu kao suca.

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use