Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Giovanni Ayroldi


Goksim

Recommended Posts

Giovanni Ayroldi je talijanski nogometni sudac koji je poznat po svojoj sposobnosti da bude pravedan i dosljedan u suđenju utakmica na najvišoj razini. Rođen je 29. siječnja 1979. godine.

Ayroldi je poznat po svojoj smirenosti i staloženosti na terenu. On je poznat po tome da uvijek ima kontrolu nad situacijom i da donosi odluke u skladu s pravilima igre. Ayroldi je poznat po tome da je vrlo pažljiv i da donosi odluke koje su dobro promišljene i utemeljene na objektivnim činjenicama.

Giovanni Ayroldi.png

Statistike pokazuju da je Ayroldi jedan od najtočnijih sudaca u talijanskoj Serie A. U sezoni 2020/2021, Ayroldi je dodijelio ukupno 69 žutih kartona i 5 crvenih kartona na 19 utakmica, što znači da je prosječno dodijelio 3.8 kartona po utakmici. Ove brojke potvrđuju njegovu sposobnost da bude strog u određivanju pravila igre, ali istovremeno da bude pravedan i dosljedan u svojim odlukama.

Ayroldi se ističe po svojoj sposobnosti da održi kontrolu nad situacijom na terenu i da bude pravedan u svim svojim odlukama. On je poznat po svojoj sposobnosti da bude smiren i staložen, čak i u najtežim situacijama. Njegova sposobnost da bude strog i pravedan istovremeno mu donosi poštovanje i povjerenje igrača i trenera.

Ayroldi je također sudjelovao u nekoliko velikih međunarodnih natjecanja, uključujući Svjetsko prvenstvo 2018. godine i Europsko prvenstvo 2020. godine. Njegovo iskustvo na ovim natjecanjima dodatno potvrđuje njegovu kompetenciju i kvalitetu kao suca.

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use