Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Broj golova u nogometu

Recommended Posts

Da li se vi slazete  sa mojim nekim zakljuckom da je broj golova u nogometu sirom svjetskih liga statisticki gledano konstantno u padu? Ili se to meni samo cini jer sam tijekom ove sezone bas bio neuspjesan sa predvidjanjem broja golova na utakmicama?

Moje neko skromno misljenje je da se taj broj naglo i ubrzano smanjio i nakon pandemije Corona virusa kada su na scenu stupile dvije jako velike promjene u nogometu. Prva je, koja je zapoceta i prihe pandemije, uvodjenje VAR sustava a drugi je uvodjenje mogucnosti cak 10 izmjena tijekom susreta. Mislim da se ovo obadvoje naglo odrazilo na to da bude jos manje golova. To je i logicno jer sa ove dvije izmjene se naglo smanjilo i aktivno igranje tijekom susreta.

Problem je da paralelno sa tim kladionice nisu pomijerale te granice, odnosno nisu povecale koeficijente na kladjenje na over broj golova. Sa tim je jos okrutnije postalo kladjenje a to sam dobro osjetio na svojoj kozi. Ili sam mozda samo u nekoj zabludi i uzaludno trazim opravdanja za svoje neuspjehe?   

• 1 year later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use