Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Thomas Bramall


IzudinB

Recommended Posts

Thomas Bramall je rođen 1990 godine. Relativno je nov u Engleskoj nogometnoj ligi, budući da je imenovan na Nacionalnu listu sudaca prije početka sezone 2018/19. Nažalost, Bramall je doživio ozljedu križnog ligamenta (ACL) tijekom ljeta 2019., što je prijetilo da okonča njegovu karijeru i udaljilo ga od suđenja sve do veljače 2020. Bramall je debitirao u Championshipu u ožujku 2021. godine kada je vodio utakmicu između Prestona i Lutona.

Thomas_Bramall.jpg

Tom je jedan od trojice trenutnih sudaca Premier lige koji su započeli svoj put u regiji Sheffield i Hallamshire, a druga dvojica su Craig Pawson i Darren England. Krajem veljače članovi novog Centra sudija (CORE) iskoristili su jedinstvenu priliku da prisustvuju sesiji koju je održao Thomas Bramall.

Govoreći o razlozima zašto je želio održati ovu sesiju za sudije, Tom je rekao: "Divno je nešto vratiti i nadahnuti one koji žele slijediti moje korake. Sheffield & Hallamshire imaju impresivan niz razvoja vrhunskih sudaca. Nema razloga zašto netko u ovoj dvorani večeras ne bi mogao biti sudac u Premier ligi. Važno je da se podržavamo i ohrabrujemo talentirane suce sve do samog vrha."

Županijski nogometni savez Sheffield & Hallamshire pokrenuo je svoj prvi CORE program na početku sezone 2022/23 kako bi pružio specifičnu i relevantnu obuku ambicioznim, predanim i talentiranim sucima. 

Oko 25 sudaca na različitim razinama pozvani su da budu dio programa nakon što su pokazali jasan potencijal i entuzijazam za napredak u svojoj suđeničkoj karijeri. Grupa će imati koristi od mnogih razvojnih prilika poput praktične obuke i tehničkih sesija koje vode profesionalni suci poput Toma.

Tijekom posljednjih 12 mjeseci, Thomas Bramall je sudio na 33 utakmice, uključujući 8 utakmica Premier lige, 15 utakmica Championshipa, 2 utakmice J1 lige, 4 utakmice FA kupa i 4 utakmice EFL kupa. Osim toga, bio je četvrti sudac na 68 utakmica.

All time

Screenshot_172.png

Prosjek žutih kartona: 2.64

Sezona 2020/21

Screenshot_173.png

Prosjek žutih kartona: 2.38

Sezona 2021/22

Screenshot_174.png

Prosjek žutih kartona: 3.28

Sezona 2022/23

Screenshot_175.png

Prosjek žutih kartona: 2.91

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use