Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pred nama je nova sezona Posljednje Šanse! 

Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi.

Tema će biti automatski otključana u utorak, 12.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 15.9. (petak) do 18.9. (ponedjeljak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu. 

Izvanredno u prvom kolu Druge lige, tema će biti otključana do nedjelje 17.9. do 20:45 CET. 

Objavljeno

Moj odabor za danas.

Slovenija je na ovom prvenstvu bez poraza , kladionice dajeju prednost Poljacima ali i Slovenci so bas iskustan tim i igrajo vrlo dobro odbojko tako da se mi granica na pobjedu Slovenije cini vrlo visoka tako da i ovdje vidim value. Ali hendicap da slovenija dobi barem jedan set, ovo se mi cini zicer po kvoti 1.4.

I na drugoj utakmici se mi cini jako nemoguce ako Francuska nebi dobila barem jedan set. Tko je gledao utakmicu izmedzu Italije i Nizozemske vidio je da italjani niso tako jaki i Nizozemci so slabija momcad nego Francuzi. Tako da ovaj duble se mi za danas cini zicer po kvoti 1.7!IMG_0130.thumb.jpeg.9998c00b4a7c90ac008b5eda43c41dda.jpeg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use