Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Europsko prvenstvo - Kvalifikacije

Screenshot_33.png

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 09.10. u 13:25 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Kvalifikacije za EP, u21

Grcka - Hrvatska, 2, 2.30, ss

Imam neke info za Hrvatsku pa da podjelim obzirom da tecaj po meni zaista ima vrijednost.

Grci su u prve dvije utakmice u kojima su bili izraziti favoriti kuci remizirali s Bjelorusima, te jedva pobjedili Andoru u gostima 0-1. Tu istu Bjelorusiju su Farski Otoci dobili u gostima 2-3, prosle reprezentativne stanke kad su ti isti Otoci par dana nakon igrali kod kuce sa Hrvatskom i bili glatko pobjedeni, i tek je veliko opustanje kasnije, izmjene i nonsalancija dovela do primljena 2 gola hrvata u pobjedi 2-4. Definitivno 2 klase bolja ekipa je bila Hrvatska.

Ta ekipa sada je fino pojacana s povratkom Baturine i Sucica, a malo oslabljena  odlaskom Belje u A repku. Po informacijama koje imam danas ide ovih 11, Cavlina, Sigur, Tikvic, Katinic, Bukvic, u vezi Baturina, Sucic, Biuk, Vidovic i naprijed Simic i Frigan.

Atmosfera u ekipi je dobra i ocekuje se pobjeda, a ja ocekujem puno bolju, tecniju, i efikasniju igru Hrvatske obzirom da su Baturina i Sucic (koji je vec imao nastupe i za A ekipu, ali ozlijedio se) dva strasna talenta i kreativca za koja se s pravom vjeruje da ce biti jedni od nositelja igre Hrvatske A reprezentacije u buducnosti.

Oba napadaca su u golgeterskoj formi u svojim klubovima, a uz brzance Vidovica i Biuka te sada sjajne kreativce u sredini  mislim da bi stvarno mogli do pobjede, iako mi se ovako cini malo preofenzivan sastav ali vjerujem da ce i u slucaju igre za gol vise s obje strane svakako biti uspjesniji gosti.

I da, teren je vrhunski sto isto puno znaci.

Sretno

Objavljeno

Lihtenštajn - BiH 2 i manje od 6 golova (1.25) bet365

Lihtenštajn je ekipa koja već godinama nastupa u kvalifikacijama za europsko prvenstvo, suočava se s izazovima i traži put do uspjeha. Njihovi najveći uspjesi često ovise o tome hoće li uspjeti postići gol ili ne, a statistika im nije najsjajnija, sa samo dvije pobjede u posljednjih 20 godina.

U prošlom kolu, Lihtenštajn se suočio sa Slovačkom. Dominacija Slovačke bila je očigledna, a furiozan početak utakmice donio je tri pogotka za Slovačku u prvih šest minuta. Unatoč tome, Lihtenštajn se uspio konsolidirati u obrani, čime je spriječio daljnje pogotke, pa je konačni rezultat ostao 3:0 u korist Slovačke.

Prije toga, Lihtenštajn je odigrao utakmicu protiv Bosne i Hercegovine. Bosna je brzo povela zahvaljujući golu Edina Džeke već u trećoj minuti, a samo 15 minuta kasnije, Simon Luchinger je nesretno postigao autogol, stavljajući Bosnu s 2:0 u vodstvo. Međutim, Lihtenštajn nije odustao, a Sandro Wolfinger je postigao jedini pogodak za svoju momčad u 18. minuti, postavljajući konačan rezultat na 2:1 u korist Bosne.

Bosna i Hercegovina nije imala sjajan početak novog kvalifikacijskog ciklusa. Sa samo dvije pobjede i šest osvojenih bodova iz šest odigranih utakmica, šanse za plasman na Euro 2024 trenutno su daleko. Momčad Bosne i Hercegovine je prije nekoliko dana preuzeo nekadašnji nogometaš Srbije i Aston Ville, Savo Milošević, koji obećava mnogo bolju igru svojih izabranika.

Miloševićev prvi test vodi ga u okršaj s momčadi Lihtenštajna. Iako se na prvi pogled čini da ne bi moglo biti lakše, Bosna i Hercegovina ima problema u svojoj igri. Oscilacije u formi često su obilježje ovu momčad, pa je teško predvidjeti kako će izgledati na terenu u ovoj utakmici.

U prošlom kolu, Bosna i Hercegovina je igrala protiv Islanda u gostima i poražena je rezultatom 1:0. Unatoč boljoj igri na terenu i znatno više prilika, lopta jednostavno nije završila u mreži protivnika. BiH je u prvom kolu bila uspješnija protiv Islanda s rezultatom 3:0 u Sarajevu. Pored toga imaju još jednu pobjedu protiv Lihtenštajna, a u ostalim utakmicama u kojima su poraženi, nisu uspjeli postići niti jedan gol.

U posljednjem međusobnom susretu BiH je uspjela dobiti Lihtenštajna sa 2-1, dok su prije toga odigrali dvije utakmice 2019. godine u kojima je Bosna u oba puta slavila (3-0 i 5-0).

Lihtenštajn: Buchel; Wolfinger, Beck, Traber, Malin, Goppel; Luchinger, Wieser, Sele; J Hasler, Salanovic

BiH: Sehic; Dedic, Civic, Kolasinac; Gazibegovic, Cimirot, Pjanic, Stevenovic, Barisic; Dzeko, Demirovic

Za Lihtenštajn nedostaje samo Ferhan Saglam, dok će Bosna i Hercegovina biti bez Adnana Kovačevića, Dennnisa Hadžikadunića, Radeta Krunića i Benjamina Tahirovića.

Bosna i Hercegovina će bez sumnje biti favorit u ovoj utakmici. S druge strane, Lihtenštajn će se vjerojatno opredijeliti za obrambeni pristup i rijetko će se upuštati u napade, što može otežati Bosancima postizanje golova. Promjena trenera bi trebala pozitivno utjecati na igrače. Predviđam pobjedu Bosne i Hercegovine i vjerujem da će na utakmici biti manje od 6 golova po kvoti 1.25 u bet365 kladionici.

Screenshot_58.png

(Koeficijenti 13.10. u 13:22 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno
prije 2 sati, noja57 said:

Evo malo  kosarke iz Euroliga.

Po  meni  su   Monaco, Olympiacos, Zalgiris i Fenerbachce  favoriti  danas. Monaco  uzimam cistog keca   a ostale  uz + hendikep +8,5

image.png.0eebfa8682f93e29c3d1dcd5b7f40c06.png

Kolega ima li po tebi medu ovim hendikepima netko tko bi mogao iznenaditi i pobjediti, da ispratim u singlu ?

Objavljeno
prije 38 minute, mesrine said:

Kolega ima li po tebi medu ovim hendikepima netko tko bi mogao iznenaditi i pobjediti, da ispratim u singlu ?

Monaco  deluje siguran, a Olimpyacos  je po  meni  sledeci  favorit. Zvezda bi  mogla napraviti  nesto u Kaunas ali  jaka je publika rtamo.  Fener  bi  trebalo  da dobije u  Valencia./

Objavljeno

Ukoliko neko ima mogucnosti da odigra utakmicu island luksebug na kartone,moje misljenje ,pisem preko tel. Utakmica za drugo mjesto u skupini ,BIh igubila sve sanse portugal nocas igra protiv slovacke,mogu malo takirati,mislim a siguran sam da ce gore pometa utakmica ici u over kartona,pa granice samo sebi odredite,zavisno kako ste pohlepni?????????

Objavljeno
prije 9 sati, noja57 said:

Evo malo  kosarke iz Euroliga.

Po  meni  su   Monaco, Olympiacos, Zalgiris i Fenerbachce  favoriti  danas. Monaco  uzimam cistog keca   a ostale  uz + hendikep +8,5

image.png.0eebfa8682f93e29c3d1dcd5b7f40c06.png

Dzaba mi  70g , sad  vidim da ne znam  koliko  NE ZNAM !!!! Monaco -Virtus  59:83

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use