Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. noja57

noja57

2. Gobcdex

Gobcdex

• Mogao sam, ali mislio sam da je bio dovoljan i post koji napisao da odvratim bilo koga od citanja te analize, a od igranja mi i nije bila namjera jer jucer je za mene ta utamica bila no bet, osim golova, to mi se cinilo poprilicno izgledno.
    • Pa dobro. Jedino si mogao ceo ovaj post, nista ne menjajuci, da pustis odmah cim si procitao koleginu analizu, a pre pocetka utakmice svakako.  
    • Ma neovisno o ishodu, nema smisla krive informacije iznositi i tako mozda nekoga indirektno ostetiti. I to nije prvi put, i zato sam barem ja reagirao iako odavno ni ne citam takve analize al ovu jesam jer se radilo o Dinamu. Za pohvalu je da se pise, al bome je bolje bas nista ne pisati nego ovako nesto sto ce nekome nastetiti. Cilj je foruma valjda da se pomazemo i jedni druge misljenjem, analizom itd guramo ili odmicemo od neke oklade, ali svakako sa istinitim i realnim podacima a ne ovako, pa o kome god da se radi, cak i adminu.
    • Hej kolega Jos nikada na ovom smesnom Forumu nisam branio nase administratore. U realnom zivotu bi trebalo da svaka vlast ili svaki administrator sluzi svojim ljudima, odnosno svojim clanovima Foruma. I pri tome bi trebalo da su svi pod stalnim pritiskom i kritikama. Idealno bi bilo da se svaka vlast ili svaki administrator sruse odmah ako ne valjaju. Ali to je teorija. A praksa bi bila da svako, na bilo kom Forumu moze da napise sta hoce, jer svi Forumi ovoga sveta tome i sluze. Ako smo gospoda. Ako smo gospoda, onda bi u teoriji na bilo kom Forumu na svetu, svako mogao da napise sta hoce, a ko se ne slaze, mogao bi to i da napise, ali pre pocetka meca. Tako rade gospoda u svetoj Engleskoj, kolevci kocke. Ovako, napisati kritiku analize nakon sto je utakmica zavrsena je veoma lako, ugodno i malo seljacki, pa se zato kritike ne priznaju. Nije prvi put na nasem Forumu da se kolege javljaju da kritikuju analizu nakon zavrsetka meca Tako sam i ja jednom predlozio pobedu Partizana nad Splitom u Beogradu, Aba League po kvotici od 1,06 pa je Split lagano dobio, a mene nakon utakmice svi proglasili za prvu budalu Foruma. Bilo bi mnogo gospodskije, da si na analizu kolege, odmah odgovorio da se ne uopste ne slazes sa njim, i da predlazes suprotno, pobedu Dinama. Ne znam zasto sam sve ovo napisao, samo sam sebi natovario probleme, plus sto sam za to da administratori celog zivota budu pod nasim pritiskom, ali iskljucivo pre pocetka utakmice, nikako nakon. Bas kao u Engleskoj, kao gospoda.    
    • Boginja, a udala se za golmana koji prima golove sa pedeset metara. Ako je htela da se uda iskljucivo za golmana, mogla je i za mene da se uda. Nikada nisam stao na gol u zivotu, ali uopste ne bih losije branio od Kariusa, ili da budem precizniji, kako on brani, tako bih mogao i ja.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use