Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. tome1993

tome1993

2. IzudinB

IzudinB

• PSG - Reims  Nakon što su šokirali Arsenal i prošli u finale Lige prvaka, ekipa iz Pariza dolazi puna samopouzdanja na još jedno finale - ovog puta u domaćem Kupu. Parižani su trenutno na nizu od tri uzastopne pobjede, a tu se broje i dvije iz lige. U formi su, puni samopouzdanja, a atmosfera u svlačionici gori! A kad se sjetimo da su Reims već šamarali 3:0 u istom takmičenju 2020., jasno je ko je gazda u ovoj priči. S druge strane, Reims dolazi s glavom u torbi - pet utakmica bez pobjede, tri poraza u tom periodu, i još sad nalijeću na raspucani PSG. Djeluje kao da su već rezervisali ljetovanje. PSG ima 11 utakmica zaredom bez poraza protiv Reimsa. U prevodu - znaju kako s njima. I ne samo to, nego i kad prime gol, znaju zabit duplo više. Reims jeste zabio na zadnja dva gostovanja, ali to teško može biti uteg u ovoj situaciji. PSG je zabio 9 golova u zadnje 3 tekme, uključujući i onu protiv Arsenala. Njihova ofanziva melje sve pred sobom, ali odbrana zna i da zaspi - primili su gol u zadnje četiri tekme. Zato BTTS (oba tima daju gol) ima smisla. Realno, PSG ovo osvaja. Finale je finale, al’ s ovakvom formom i motivacijom - Reims teško da ima šta tražit osim borbe da ne popiju petardu. Moj pick? 3:1 za PSG, a kao bonus bacite na BTTS + over 2.5 gola - kvote su fine. PSG ide po 16. titulu Kupa Francuske, u naletu su, puni samopouzdanja i s pogledom na još jedno europsko finale.  (Koeficijenti 24.5. u 12:48 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nemam inspiracije 😀 A ukupna kvota će mi i tako bit najveća ali slaba je to utjeha kad sam ispao.. 
    • Da,da kolega.Skroz sam to previdio.Izvrstan prijedlog.Vaso bi takodjer lako mogao izgubiti...zbig svega sto ste naveli...Djakica ne poznajem osobno ali zbog cinjenice da nakon ablacije retine (jako dobro znam sto je to),ulazi u ring,svim srcem navijam za njega.Mislim da je puno cvrsci i odlucniji od Krofaka.Sa Croatom je odradio strasan mec.Kapa dolje.
    • Također protiv Vase igrat danas. 4 koef..Vaso odavno nije posvecen zteninzima..jos se bore u rukavicama...ne trenira snima sa klincima po youtubu ..nebi se čudio da je sam protiv sebe stavio..na ppcetku bio 10 koef pa pao na 4..uspio sam ga uhvatit na tih 10 ali ni 4 nije los
    • Real Madrid - Sociedad 1 Eo ga, ljudi moji, kraj sezone je tu, a Real Madrid sprema zadnji ples na svom terenu. U goste im dolaze žilavi Baskijci iz Sociedada, al’ ruku na srce, iako je sve već odlučeno - teško će oni izvući išta protiv ovakvog Reala, pogotovo kad znamo kako Kraljevi igraju kući - tri pobjede zaredom, bez poraza u zadnjih pet protiv Sociedada. Prošlo kolo? Lagano - 2:0 protiv Seville koja se više ganjala s kartonima nego s loptom. Sociedad dolazi s utakmicom koja je više ličila na triler - 3:2 protiv Girone, gol u nadoknadi, haos totalni. Ali ni to im ne pomaže da sakriju jad i bijedu kad igraju van domaćeg terena - tri gostovanja, tri nule. Carlito se oprašta s klupe, al’ neće imati lagan posao sa sastavom - nema Judea, Rudigera, Mendyja, Alabe, Camavinge, Carvajala... a ni Vinicius, Rodrygo ni Brahim nisu 100% spremni. Bit će to šarena postava, ali ono zbog čega ću ja pratiti ovu utakmicu, jeste i taj veliki oproštaj Luke Modrića, najvećeg broja 10 u Realu u povijesti. Real: Courtois; Vazquez, Asensio, Tchouameni, F. Garcia; Guler, Valverde, Modrić, Ceballos; Endrick, Mbappe Kod gostiju situacija nije bajna - Munoz se vraća nakon kazne, al’ Becker, Aguerd i klinac Oskarsson su upitni. Nema se tu šta puno filozofirat - dolaze bez velikih ambicija. Sociedad: Remiro; Traore, Elustondo, Zubeldia, Munoz; Zubimendi, Marin; Kubo, Mendez, Barrenetxea; Oyarzabal Real je favorit. Kvota 1.45 na njihovu pobjedu – nije loša. No, imajte na umu da ni jedni ni drugi nemaju zašto igrati - osim za ponos, međutim, vjerujem da će Real na svom terenu ganjati pobjedu kako bi sezonu završili u dobrom raspoloženju. Sretno. (Koeficijenti 24.5. u 13:48 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use