Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Southampton - Watford 1 (1.53) ili prolaz dalje (1.28) bet365

Prva utakmica završila je remijem od 1-1 na domaćem terenu Watforda. Southampton dolazi s iznimnom formom, trenutno su u nizu od 23 utakmice bez poraza u svim natjecanjima, od čega su pobijedili u 16. Također su pobijedili u posljednjih devet uzastopnih utakmica kod kuće i trenutno su u nizu od 11 utakmica bez poraza na svom terenu.

S druge strane, Watford je proširio svoj niz bez pobjede na četiri utakmice, doživjevši poraz od Cardifa u posljednjem susretu. Unatoč tome, Watford ostaje neporažen u posljednjih sedam gostujućih utakmica, od kojih su tri završile remijem.

Sjajna domaća forma Southamptona dovoljno je uvjerljiva da ih podržim u ovom susretu po kvoti 1.53 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Southampton povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_25.png

(Koeficijenti 6.2. u 13:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno

Rangers - Aberdeen 1 (1.22) bet365

Aberdeen trenutno prolazi kroz razdoblje neuvjerljive forme u ligi. Nisu upisali pobjedu u posljednje četiri ligaške utakmice te su skliznuli na osmo mjesto na ljestvici. Momčad će imati izuzetno težak test večeras jer se suočavaju s Rangersima koji su u odličnoj formi.

Rangersi pružaju motivirajuće nastupe u svim natjecanjima, pobijedivši sedam od posljednjih deset utakmica. Također su u pobjedničkom nizu od tri utakmice u ligi.

S druge strane, Aberdeen je proširio niz bez pobjede na četiri utakmice remiziravši 1-1 protiv trenutnih vodećih na ljestvici, Celtica. Međutim, forma Rangersa će predstavljati veliki izazov za gostujući Aberdeen na Ibrox stadionu.

Gostujuća forma Aberdeena trenutno nije konstantna, budući da nisu pobijedili u šest od posljednjih osam gostujućih utakmica. S druge strane, Rangers su neporaženi u devet od posljednjih deset domaćih utakmica, postigavši 20 golova u tom nizu. S obzirom na sve ove činjenice, predlažem klađenje na pobjedu Rangersa po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. 

Screenshot_26.png

(Koeficijenti 6.2. u 13:05 CET)

Objavljeno

Leverkusen - Stuttgart 1 (1.70) bet365

Izuzetna dosljednost u Bundesligi pomogla je Leverkusenu da zadrži svoje mjesto na vrhu Bundeslige. Sada se nadaju pružiti isto dominantno izdanje u četvrtfinalu DFB Pokala protiv Stuttgarta.

Leverkusen ima nevjerojatan niz bez poraza u svim natjecanjima već nekoliko godina. U ligi, još uvijek nisu doživjeli poraz i pobijedili su 16 od svojih 20 utakmica do sada u ovom natjecanju.

S druge strane, Stuttgart ima promjenjivu formu. Izgubili su dvije od posljednjih četiri utakmice. Stuttgart je izgubio tri od posljednjih četiri gostujuća susreta. S druge strane, Leverkusen ima niz od 19 utakmica bez poraza kod kuće.

Impresivna je domaća forma Leverkusena. Imaju izniman niz forme već nekoliko mjeseci. Zapravo, njihov jedini poraz kod kuće u posljednjih 25 utakmica bio je prošle sezone u Bundesligi. S druge strane, Stuttgart je izgubio tri od posljednjih četiri gostujuće utakmice. S obzirom na snažan međusobni omjer Leverkusena protiv Stuttgarta, predlažem klađenje na pobjedu domaćina kao glavni odabir za ovu utakmicu po kvoti 1.70 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Leverkusen povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_27.png

(Koeficijenti 6.2. u 13:25 CET)

Objavljeno

Jeste da mi je kolega @unkdy neprijatelj. Tacno je i da bi voleo da bas on ispadne u trecu, a ne drugu ligu, ali ovaj njegov predlog jedinica na Kordu je Top predlog, jedan od najboljih predloga u zadnje vreme u svetoj Poslednjoj Sansi. Zaboravite za trenutak da kolega dolazi sa juga, zaboravite da nemamo nikakve koristi od njega, ali ovo je zaista Top predlog koji treba ispratiti.

Objavljeno

16:00 Jordan (+1,5) -  South Korea  , Tip:1,@1,49 22bet

Ove dve selekcije su  igrale u  grupi (2:2) i Juzna koreja je izjednacila  u  90++  . Imaju  4 remija i  samo  jednu  pobedu a dosli  do polufinala. Jordan samo  jedan poraz  i  cak  tri  pobede. Nadam se da ako i izgube da nece vise od jednog gola razlike

image.png.47497c4f7eaa7c08eafc8091db59e3af.png

Objavljeno
prije 2 sati, noja57 said:

16:00 Jordan (+1,5) -  South Korea  , Tip:1,@1,49 22bet

Ove dve selekcije su  igrale u  grupi (2:2) i Juzna koreja je izjednacila  u  90++  . Imaju  4 remija i  samo  jednu  pobedu a dosli  do polufinala. Jordan samo  jedan poraz  i  cak  tri  pobede. Nadam se da ako i izgube da nece vise od jednog gola razlike

image.png.47497c4f7eaa7c08eafc8091db59e3af.png

Jos jedan pogodak na 22bet + jos jedan iz tenisa ( retko  ga igram ?

image.thumb.png.15fd9b020b27f3d9b12c8a14a0ec9866.png

Objavljeno

Ovaj moj  tip  iz PS sam se jedva resio da odigram. Ekipa Stevenage nije porazena kod kuce na poslednjih 10  utakmica (kup + prvenstvo). U prvenstvu  su  samo  jednom izgubili kod kuce.  Reading na poslednjih  7 gotovanja bez pobede. Kvota na duplu  sansu  je sa pocetnih  @1.23 pala na @1.16. No meni  i  dalje nesto  tu  ne stima.Resio  sam  da se ogradim  na 2 koja nosi  @5. Pa ako padnem na PS bar cu  uzeti  150e....

PS: Hteo  sam Partizana ali  kad sam video "rezervaciju" pet dana ranije nisam hteo.  Posebno  sad posle blamaze protiv Splita u  BG.

image.png.ca68f775bb9dc00421c2a410eae9d085.png

Objavljeno
prije 4 sati, noja57 said:

Ovaj moj  tip  iz PS sam se jedva resio da odigram. Ekipa Stevenage nije porazena kod kuce na poslednjih 10  utakmica (kup + prvenstvo). U prvenstvu  su  samo  jednom izgubili kod kuce.  Reading na poslednjih  7 gotovanja bez pobede. Kvota na duplu  sansu  je sa pocetnih  @1.23 pala na @1.16. No meni  i  dalje nesto  tu  ne stima.Resio  sam  da se ogradim  na 2 koja nosi  @5. Pa ako padnem na PS bar cu  uzeti  150e....

PS: Hteo  sam Partizana ali  kad sam video "rezervaciju" pet dana ranije nisam hteo.  Posebno  sad posle blamaze protiv Splita u  BG.

image.png.ca68f775bb9dc00421c2a410eae9d085.png

Nije lose ponekad i  promasiti u PS:

image.png.782f06d4bf0c8f7a9fc4fe866a665116.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use