Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo jednog zanimljivog predloga  iz jedne seoske ( nije "gospodske") kafane  u  kojoj  je i kladionica.Nazvao me rodjak koji  radi u toj  kafani i kaze:: Dosao covek  , srednjih  godina i  trazi  da mu  uplati  dva para. Moze,  al  kad mi  je rekao uplata 50.000 RSD (malo  jace od 400e) morao  sam da nazovem  "gazdu". Dozvolili  su  mu  uplatu. Evo  o  cemu  je rec::

To je meni  dosta realno  samo  sto  bih  ja to  odigrao  1X &0-4 i  za manje para.

image.png.4cb7444408d078d491c65a51decacd15.png

Objavljeno

Nemoj   kolega mnogo  ulagati. ja imam iskustva  jos dok  sam bio  u Kikindi  i igrao  u  zemaljsku lkladionicu kad je jedan lokalni  "profesionalac" uplatio  na NBA playoff 3000 DM ( jos nije bilo  eura) ui  padne na pola kosa ( 90:91) Zapamtio  sam rezultat a ne znam ekipe( mislim   da je jedna bila Leykers)

Objavljeno
prije 20 sati, noja57 said:

Evo jednog zanimljivog predloga  iz jedne seoske ( nije "gospodske") kafane  u  kojoj  je i kladionica.Nazvao me rodjak koji  radi u toj  kafani i kaze:: Dosao covek  , srednjih  godina i  trazi  da mu  uplati  dva para. Moze,  al  kad mi  je rekao uplata 50.000 RSD (malo  jace od 400e) morao  sam da nazovem  "gazdu". Dozvolili  su  mu  uplatu. Evo  o  cemu  je rec::

To je meni  dosta realno  samo  sto  bih  ja to  odigrao  1X &0-4 i  za manje para.

image.png.4cb7444408d078d491c65a51decacd15.png

Os svega sto  sam juce  odigrao , prosao  samo  ovaj  i  to  "ukraden" iz  seoske ,kafanske "kladionice". Dobrano  sam kiksao na Iran , Zlatibor i  @IzudinB -ov Atletiko. 

Znate sta me jako  cudi ? Neko  ko  sebe predstavlja genlemenom,  gospodinom  itd... A pljuje po  crncima,  BG govnima itd....je sve samo  ne GOSPODIN. Neko  ko  vidi  samo  sebe i  opet sebe...Ima problem , velik  al i sam  sa sobom.  Neko  ko  misli  da je strucnjak pa prodaje sistem 5/7 na kvotama  @ 1.22 i  kaze da je to  savrsenstvo  pojma nema  o sistemima i  kladjenju.Ima tu  jos svacega  ali  mozda  ljudi vole da citaju  bajke,  basne  , pripovetke.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use