Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Nakon jučerašnjeg pada na Atletico i poništenog gola u posljednjim sekundama utakmice razmišljao sam da danas odmorim i psihički se pripremim za vikend, međutim, nisam mogao odoliti i odigrao sam listic u bet365 kladionici sa tri para iz KUPova. Nadam se da prolazi, a ako vam se sviđa slobodno ispratite. Sretnoo! :)

Screenshot_47.png

Objavljeno

Ja veoma retko  igram nq igrace.  Veceras sam negde pronasao  za Mirotic (+12,5) . I uplatim  20 e . On je dosao  posle 8-9 minuta u plus.

Tebi  svaka cast kad uspes da povezes  i pogodis toliko. 

Kad imas nesto  tako  ( nema veze ako  promasis) zalepi  ili mi posalji  poruku.

Objavljeno

Ma ne igram niti ja često, baš kad mi se svidi. Ipak danas sam na nuli. Padam Valenciju. Za razliku od tebe koji si vjerovao Olympiacosu, ja sam igrao hendikep na Valenciju.

Odnosno -10 eura. Euroligu sve više igram rekreativno.

Objavljeno
prije 2 minute, fic said:

Sad vidim Partizan izgubio. Drago mi je da se na njih nisam upecao.

Losi,,,izbegavati ih .. Gde je  sad onaj  "strucnjak"   sto  je "rasrodao" sve  jos pre nedelju dana na Partizan ( aprosao na klizni Hend)

Objavljeno

Al stvarno, tečaj 1,3, a u seriji poraza su. Split ih je dobio kod njih?.

Ja sam zeznuo jer sam uzimao veći hendikep pa sam na Valenciju iako realno je bilo bolje uzeti na Oly. No isto gledam ovi (Valencia) povedu pa im Oly radi 10:0 pa drugi puta opet vode Oly im radi 11:0 i još 8:0 u toj 3. četvrtini. Katastrofa

Objavljeno
prije 5 minute, noja57 said:

Losi,,,izbegavati ih .. Gde je  sad onaj  "strucnjak"   sto  je "rasrodao" sve  jos pre nedelju dana na Partizan ( aprosao na klizni Hend)

Sutra ce biti proglasen dan srece, a ne dan zalosti i ajmo Jovo na novo. Nece se spominjati crnci niti blato druge lige, niti rasprodaja imovine, ni zenina kartica, ni jedini pobjednik ps, niti kup iz kojeg ispada ko ratkapa, niti brak Simone Halep, niti uzavrela ljubav izmedu @noja57 i @fic, niti ciganjske kladione kolege @unkdy, niti moje plakanje tj plakanje zena, niti sreca koja prati druge kolege, niti ista drugo. A sreca zapravo jedino prati njega, i to u vidu toga sto ima ovaj smjesni forum da kaze ono sto ne smije/ne moze nikome drugome uzivo a kamoli glupim crncima hahah.

Sreca prati nas sve mili moji, barem se imamo cemu nasmijati na ovom smjesnom forumu, a ima i dobrih tipova, pa cak i od doticnog koji ce me uskoro castiti sa gajbom pive, ili ja njega, ovisi ciji crnci osvoje premiership.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use