Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Marko15

Marko15

2. noja57

noja57

• Uh … ala si predstavio Hajduka, svaka ti cast. Bayern izgleda naspram ovog tvog Hajduka iz posta kao prava seoska ekipa. Jesi hajdukovac, ali dao sam ti “like” i idem sa overom 1,5 gola na utakmici, jer si moj kolega sa Foruma. Idem sa tobom, pa neka ide i zivot i kockanje u qurac. Dakle double over 1,5 gola na utakmici, plus jedinica kao kuca na Dinamo (sutra) po ukupnoj kvoti od 1,50 Hvala ti na izdvojenom vremenu, iako si hajdukovac.  
    • Pozz ekipa eto proslo neko vreme od zadnje moje analize ( kartoni) a kad se vec prica o mome hajduku i treba mislenje eto ja danas stvari vidim ovako: Na prvu kvota 1.3 na hajduka mi nekako mala i nema veze kakav je on favorit itd.. puno vise mi se dopada oklada over 1.5 gola utakmica kvota preko 1.3 ili hajduk over 1.5 gola kvota 1.61... hajduk ima novog trenera i odma se vide neke nove ideje u igri i tu nema dileme igrat ce se brzi i napadalnji nogomet ka sto je bilo kot gatuza vec se na par utakmica to vidjelo istina da je hajduk zabio u 90min samo Istri 2 gola ali svejedno Garcija voli napadacki nogomet brza tranzicija i napada sa 4 igraca.. kod njega sam odma zapamtio kako se krece krovinovic puno je bilo prive oko njega i 90% njih drzi ali ove godine on igra bolje igra kako se mora znaci pass u napad trazi igrace i to daje novu dimenziju igri onda pajaziti drzi loptu svuda je igra je bolja mali hrgovic konacno igra tamo gdje mu je mjesto i to se.vidi decko igra sjajno zna odigrat dupli pass zna napravit pass u 16m znaci nije hajduk sad bav bav ali da ne ide u pravu smjer varao bi se i tako ocekujem danas ljetnu igru hajduka prema napadu i sad kako hvalim ta napad i sve treba i istinu rec za obranu desno igra karacic zabio istri i polako se dize treba se i on adaptirat i zbog toga nije to na onom pravom levelu a problemi sa centralnima ufff sarlija svaku utakmicu  napravi gresku jedna nas stala gola protiv istre i onda pored njega danas decko od 18 godina ljudi 18!!! A pun poljud ocekuje da se odigra bez greske...garsija inzistira na ovu igru od golmana dalje a moje mislenje je da jos nemamo igrace za ovaku igru ali svak ima svoju ideju a na nama ja da povjerujemo u njega znaci ocekujem danas hajduk zeljan pobjede i ne one 1 0 a zbog problema u obrani nebi me cudilo da albanci zabiju pa onda pada ona kvota 1 na hajduk po 1.3.. albance ne poznajem ali dobili gol od andoraca u obje utakmice a lani u ligi obrana jim nije bila jaca strana... znaci za sigurnije over 1,5 utakmica za hrabrije one sto vjeruje u hajduka over 1.5 hajduka po 1.61 .... i sad mozda danas izgubimo mozda bude 0 0 kod mog hajduka sve je moguce ali treba imat vjeru u svaku stvar pa tako danas AJMO BJELI...
    • Kolega Leo,mislim da ste vi pobjednik i bez natjecanja😀😀😀.Za Zrinjski vs Breidablik,vidjeti cu live kako ce tekma ici...ako padnu cca dva gola do 30 min. uzeti cu ,ovisno o ponudi , over golova za ozbiljniji ulog.Pre match,sirotinjski ulog od 10 eura za 6 plus golova ( SS ima 12 koef.) uzeti cu i u ovoj tekmi i u revansu...app
    • Nego reci ti nama kolega, sta si ti zapravo hteo nama da predlozis iz ovog tvog juverasnjeg posta. Evo vec deseti put citam tvoj jucerasnji post u vezi utakmice Zrinjski vs Breidablik i stvarno ne mogu da razumem sta si hteo da nam predlozis. Nesto u vezi golova, zar ne? Koliko golova na mecu? Inace, zaboravio sam da kazem, da sveta Poslednja Sansa jos nije ni pocela, a ja sam vec na prvom mestu i nemam nameru da se pomeram odatle.
    • Mozda najbolje da pocekamo utakmicu i live vidimo kako ce to izgledati.Za HNL,pogledao sam Osijek vs Dinamo.Bila je cvrsta borbena utakmica i mogla je otici na obje strane...Dinamo je pobijedio ali moglo je i drukcije zavrsiti.Vukovar bi trebali dobiti ali prva su kola,svasta je moguce....Ako netko ima kakvu ideju,ljudi,napisite nesto...Pozz svim kolegama iz "Posljednje sanse"😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use