Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Randers-Aalborg       Sri, 18:00 2,40 3,25 2,60 1,40 1,45 1,25

Već san vam i prije govorio za Randers, al za one koji neznaju ponovit ću. Randersi su predzadnja momđad danske 1. lige i zaostaju 1 bod za

10. Aarhus GF i 9. Sonderjyske. Kad pogledate zadnjih 10 kola Randersi nemaju nijedan poraz (7 3 0), odnosno imaju najbolji napad i obranu - gol razlika im je 17:5 (zadnjih 10 kola). Zadnje 4 domaće prvenstven utakmice su pobjedili (među njima i FC Kopenhagen sa 1:0).

Aalborg nalazi se na 3. mjestu koje vodi u Europu i bježe 2 boda 4.-plasiranome. Solidna momđad no kad je u pitajnu teži protivnik u gostima gube. 4. forma danske lige (3 2 1) sa gol razlikom 7:5 (zadnjih 6 utakmica).      

I zabravia sam vam reć u zadnje 3 prvenstvene domaće utakmice Randersi nisu primili gola pa bi trebalo proć i zbroj golova 2-3 kvota je 1,90

Objavljeno

FC Kopenhagen-HB Koge       Sri, 20:00 1,15 6,10 12,9  4,15 1,05

Kopenhagen treba potvrdit naslov prvaka kod kuće protiv slabašnog Kogea (zadnja momđad prvenstva), ispadaju iz lige što je odavno bilo sigurno imaju 15 bodova. U gostima je Kopenhagen tukao 2:0, a doma 7:1 (iako su iznenađujuče gubili).

Treba bi i hendikep upast koji je 1, 35

Objavljeno

Roma-Inter

Ukupni Kazneni Bodovi više od 65,5

Nemam previše vremena pisati detaljnu analizu. Očekujem pravi "rat" na utakmici (između igrača) i očekujem da će sudac imati pune ruke posla. Jasno je da se Inter i Roma ne vole, a ako se uz sve uzme i da vode mrtvu utrku za prvaka Serije A, kao i to da su igrači Rome teško podnjeli ono Lazijevo puštanje Interu od prije par dana vjerujem da će danas biti baš svega na utakmici...

Druge kladioncie imaju i znatno više granice, negdje je čak i 80,5!

Unibet daje "samo" 65,5 što je inaće visoka granica, ali ne i za ovu utakmicu, u datim uvjetima...

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=11064&bid=3209

Objavljeno

FC Kopenhagen-HB Koge      Sri, 20:00 1,15 6,10 12,9  4,15 1,05

Kopenhagen treba potvrdit naslov prvaka kod kuće protiv slabašnog Kogea (zadnja momđad prvenstva), ispadaju iz lige što je odavno bilo sigurno imaju 15 bodova. U gostima je Kopenhagen tukao 2:0, a doma 7:1 (iako su iznenađujuče gubili).

Treba bi i hendikep upast koji je 1, 35

ta danska liga je puna namještaljki i čudnih rezultata tako to da je Koge vodio Kopenhagena nije i neko iznenađenje. i prošlo kolo su vodili protiv esjberga pa su izgubili. tu je lako moguće da će opet voditi i danas, možda čak i do poluvremena pa da ih kopenhagen potuče na kraju. uglavnom želim reči da pratim Koge zadnjih par kola i konstantno dobivaju barem jedno poluvrijeme. slažem se da će vjerojatno kopenhagen pobjediti, ali Koge može dobit prvo poluvrijeme( koeficjent 9,70).

Objavljeno

Tenis...Clement/Linstadt vs Gil/Machado 1  . . . 1,45 keoficijent...

ovde nebi smilo bit kiksa,jer kad pogledam prvi par...to su dvojica crlo iskusnih igraca,pogotovo u parovima..imaju i par naslova obojica...jest da nisu njih dvoje koji igraju na svakom turniru..igraju vecinom Knowles/Linstadt i Clement/Tsonga...ali Gil i Machado su odlucili igrat u parovima samo zbog toga sto su obojica Portugalci...nemaju nikakvih naslova,i prvi put zajedno igraju sta oce rec da nisu uigrani i iskusni..i ni jedan od njih ne igra na mrezi dobro,dok clement i linstadt su i sa osnovne i mreze ubijiti...ovo bi trebalo proc 100 %

Objavljeno

Evo za danas moja dva para...

tapv86.jpg

- kod prvog para očekujem da će i Mallorca i Real zabiti golove...prvo sam pomislio da će mallorca kao jaka domaćinska ekipa zabiti gol Realu koji uvjek igra zabi više nego što primiš, no onda sam u raspravi sa kolegom sa foruma zaključio da je on upravu :D i zašto onda ne odigrat oba daju gol pošto Real redovito zabija ali isto tako i redovito prima golove...stvarno mi kladionice nisu jasne s tom njihovom taktikom koja je redovito pravi poklon svim igračima na tu opciju (nadam se da baš sada neće nitko upletat svoje prste u tekmu), dakle oba tima daju gol

- drugi par je NHL, ...Philadelphia - Boston manje od 6 golova na utakmici...ovo je ključna utakmica u seriji jer ako Boston pobjedi odlazi na 3:0 u pobjedama i to je onda jako teško preokrenit gotovo pa nemoguće, stoga u ovoj tekmi sigurno nećemo vidjeti puno bespotrebnih isključenja i neorganizirane igre u obrani, svaki igrač će imati točno svoj zadatak i siguran sam kako će se toga pridržavat...uz to Boucher i Rask dobro brane cijeli playoff i nebi trebali primit previše golova...recimo da jer rez od 3:2 kao i zadnji put po mom mmišljenju max koji se može dogodit...

Objavljeno

Evo za danas moja dva para...

tapv86.jpg

- kod prvog para očekujem da će i Mallorca i Real zabiti golove...prvo sam pomislio da će mallorca kao jaka domaćinska ekipa zabiti gol Realu koji uvjek igra zabi više nego što primiš, no onda sam u raspravi sa kolegom sa foruma zaključio da je on upravu :D i zašto onda ne odigrat oba daju gol pošto Real redovito zabija ali isto tako i redovito prima golove...stvarno mi kladionice nisu jasne s tom njihovom taktikom koja je redovito pravi poklon svim igračima na tu opciju (nadam se da baš sada neće nitko upletat svoje prste u tekmu), dakle oba tima daju gol

- drugi par je NHL, ...Philadelphia - Boston manje od 6 golova na utakmici...ovo je ključna utakmica u seriji jer ako Boston pobjedi odlazi na 3:0 u pobjedama i to je onda jako teško preokrenit gotovo pa nemoguće, stoga u ovoj tekmi sigurno nećemo vidjeti puno bespotrebnih isključenja i neorganizirane igre u obrani, svaki igrač će imati točno svoj zadatak i siguran sam kako će se toga pridržavat...uz to Boucher i Rask dobro brane cijeli playoff i nebi trebali primit previše golova...recimo da jer rez od 3:2 kao i zadnji put po mom mmišljenju max koji se može dogodit...

Mallorca - Real Madrid 1:4  ;D

Philadelphia - Boston 1:4  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • SP, subota  , 3.kolo Zelenortski otoci-Saudijska Arabija Zbroj golova 2,5 : Manje  Otocima dovoljan bod za prolaz. Kao tip bih igrao 1X ,ali izglednija mi ova opcija s maksimalno 2 gola. A kvota oko 1,7 solidna. Može otići i u drugom smjeru,ali dobra obrana Otoka amortizirat će Arape. Čudno je zadnje kolo, puno je polunamještenih utakmica gdje je tekma Australije i Paragvaja bila bila farsa. Ali takav je sustav, oboma bio dosta bod i to se dogodilo kao i kod Japan-Švedska. 
    • Uz zbroj golova Japana vs Svedske nije lose ni oba prvo ili oba prvo i drugo za one koji love visoke kvote.
    • Japan - Svedska Dok cekam tih 10 stranica Ode Hrvatskoj, skrenuo bih paznju na ovaj par, sa prognozom golova kao sto sam i najavio uoci svjetskog prvenstva da su ludi japanci ziher za golove i ziher za napadacku igru i ziher za gledanje svakome. Oni su odigrali 2-2 sa nizozemcima, pa strpali Tunisu 4 komada, dok su svedani dobili 5-1 taj isti Tunis ali i primili 5 u porazu od Nizozemske. U igri za prolaz su obje ekipe, Japan vec potvrden maltene, ali sigurno ce ici na sve za jaku pobjedu da uzmu prvo mjesto jer drugacije i ne znaju a svedani ce svakako nastojati bar do boda koji bi maltene jamcio prolaz. Na stranu to, da u nista ne igraju, opet bih na racun videnog do sada igrao golove na ovoj utakmici,i to od strane obje ekipe, a zbroj ovisi o vasoj pohlepi sto bi rekao jedan nas forumas. Kvote su odlicne, a ja ne iskljucujem ni 5+ 6+ pa vi kako hocete i sta vam pase, sretno!
    • Cestitke kolegama iz BIH na plasmanu reprezentacije BIH u sesnaestinu SP.Bravo "Zmajevi".
    • SP, treće kolo,noćna utakmica Paragvaj -Australia * Paran broj golova,oko 1,60 * Pobjednik u kornerima: Australia, oko 2,10 Situacija u skupini je jasna. USA prvi, Turska zadnja. Paragvaj treba pobjedu za 2.mjesto, Australiji dovoljan remi. Nekako mi se čini da će i Paragvaj biti zadovoljan bodom kojim sigurno prolazi u sljedeću fazu. Igram paran broj golova koji pokriva svaki remi te nečiju pobjedu 2-0, 3-1.  Čudna mi je visoka kvota kornera za Australiju jer oni dosta igraju na kornere,a Paragvaj u dva kola imao samo 1. Sad možda bude obratno,ali odigrat ću.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use