Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Hej @McGarrett Prvo nam napisi ko ce nama da plati ovaj rudarski rad da analiziramo ovu tvoju komplikovanu situaciju. Imas srece, pa na nasem Forumu imamo mene koji imam dobro srce, pa sam potrosio svoje vreme da razmislim sta bih ja radio da sam na tvom mestu. Kao prvo, mislim da je najvaznije da se gledaju reprezentacije na koje se kladi. Niti sam gledao prve utakmice Ceske i Turske, niti sam uopsteno pratio te dve reprezentacije, sto je vec problem. Problem je i sto su i Ceska i Turska u grupama sa domacinima, a svi znamo kakvi lopovi sede u Fifi i Uefi. Problem je i sto je meni tesko da zamislim da Mexico i Usa nece proci dalje, a pravila kazu da prolaze dalje prve dve prvoplasirane ekipe plus osam najboljih treceplasiranih. A zapravo najveci problem je karakter svakoga od nas pojedinacno, jer postoje samo dve grupe kladionicara. Prva grupa kladionicara se drzi stava da je zivot samo jedan, i da posle njega nema nista, i da svoje tikete brane samo pick*#*#e, odnosno “idemo kao ljudi na sve ili nista”. Druga grupa kladionicara se drzi stava “zasto bih bilo sta poklonio bilo kome, kada znamo da ne postoji besplatan rucak” odnosno zasto bih nekome poklonili cak burek i jogurt, kada ni kladionice nama nista ne poklanjaju. Iako nisam gledao ni Cesku ni Tursku, a mislim da bi na tvoj post trebao da odgovori samo onaj kolega koji ih je gledao, mislim da tvoja situacija nije bas najjednostavnija. Kladionice nude kvote od 1,01 da ce Mexico i Usa proci dalje, a za prolaz dalje Australije i Juzne Koreje nude po 1,16 i 1,06. Znaci, medju cetiri ekipa koje prolaze dalje iz ovih grupa, kao najvecih favorita nema turaka i ceha, odnosno njihov prolaz dalje je kvotiran sa po 1,72 (Turska) i 1,53 (Ceska). A to opet znaci, da bi tebi prosao tiket, turci i cesi moraju da preokrenu situaciju, ili da Juzna Koreja i Australija propadnu, ili da Turci i Cesi prodju kao najbolje treceplasirane ekipe. Ako verujemo svojim ocima, tvoja situacija nije bas Top situacija, pa smo iznenadjeni zasto te cudi da ti kladionice nude deset puta manji dobitak, jer bih ja, da sam kladionica, zapravo od tebe trazio novac da uopste izadjes besplatno iz ovako komplikovane situacije, a kamoli da ja tebi nesto platim. Znaci ovako, kao sto je nas kolega Iblaz93 rekao u onoj svojoj istorijskoj recenici da smo svi razliciti, i da je to prednost, a ne mana, onda bi svako od nas sa Foruma u tvojoj situaciji reagovao drugacije i tacka. Ono sto mene cudi jeste da ti hoces 600€ a da nisi ni uzeo lopatu u ruke, plus se ljutis sto ti kladionice nude  bednih 60€ a prolaz dalje cetiri ekipe iz tih grupa je kvotiran ispod 1,10 za tri ekipe i ispod 1,20 za jednu ekipu. Ako vec pitas na Forumu sta da radis, a svaki Forum na svetu, tome i sluzi, svako od nas ce imati drugaciji odgovor. Ja bih uzeo tih 60€ jos juce i sebi kupio tepsiju bureka sa sirom i litar jogurta, a tebi bih rekao da uzmes tih 60€ pa ako verujes turcima i cesima, uplati za tih 60€ double sa njihovim prolazom 60€ x 1,72 x 1,53 = 158€ A znas sta bi mi onda odgovorili ovi drugi, sto smatraju da je zivot samo jedan? Rekli bi da je prvak sveta u pokeru onaj koji je u stanju da pobedi i kada nema nista u rukama, a protivnici misle da ima. I na kraju, reci nam samo, ko ce nama da plati sto gubimo vreme na turcima i cesima, umesto da se bavimo spancima  
    • Nistaa, ali Turci igraju sa paragvajem pa sa amerima , teška prica..  Češka sa južnom afrikom realno bi trebali uzeti bodove pogotovo jer su ovi dobili sad dva crvena a onda zadnje kolo sam meksikom, nekako opet teška priča
    • Sorry,krivo sam povezao,onda je situacija bolja.
    • Nije baš samo ,jer Turska i Češka igraju i medjusobno pa se tu gube bodovi. Idealno njihov X i pobjede visokim rezultatom protiv Azijata u preostalim utakmicama.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use