-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Srijeda 29.5.2024.
-
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Tacno tako. Za regionalne prilike, na papiru imaju timcinu, za period kvalifikacionih evropskih utakmica u osmom mesecu na 40 stepeni u hladu, na papiru bi morali da prolaze ovakve utakmice. Ali ako gledamo kakvu neznalicu imaju na klupi, plus kakvi su im realni dometi, cak i da se uguraju u grupnu fazu Lige Prvaka, onda je pitanje da li im se uopste isplati da igraju sa Liverpoolom, Arsenalom, Bayernom, Barcellonom ili Psg-om. U svakom slucaju kladionice im veruju kada je u pitanju jedinica, ali nisu bas najsigurniji kada je u pitanju prolaz dalje. Nego reci ti nama, kako to da ti tako dobro stojis sa teorijom, a u praksi si medju najgorima u drugoligaskom blatu. -
Od josip123 · Objavljeno
@LeonardoDrugi Zvezdin najveći problemi je trener! Ako prođu može samo bit na kvalitetu koju nije da baš nemaju ali Stanković je u rangu sa Gatusom, Pirlom i Shevcenkom šta se tiče trenerskog posla. -
A kada biste mogli samo da zamislite koliko me tek privlaci prolaz dalje ekipe Celje po kvoti pd 1,57 vi ne biste mogli da verujete. To mi stoji u glavi barem dvadesetak dana, ali sta to vredi kada ne smem sa tim cak ni na narodnom tiketu, a ne bih smeo to da igram cak i da kladionice ponude neki bonus ili promociju. Zaboravite slobodno ovaj post, ali neka ipak ostane zapisano da bih podrzao Celje da se ne bojim ovoliko. -
Crvena Zvezda vs Hapoel, deset danasnjih scenarija Ja stvarno mislim, i tu se uopste ne zayebavam da u Srbiji i Bosni zive zaista najgori ljudi na svetu, a da odmah za njima dolazi i Hrvatska sa svojim gradjanima. I mislim da zasto je tako, postoje stotine istorijskih, genetskih, kulturoloskih, drustvenih i ko zna jos kakvih razloga. Iz tih razloga ja bih mogao da zamislim barem deset scenarija na danasnjoj utakmici izmedju Crvene Zvezde i Hapoela. Kao prvo, da su srbi skandinavci, odnosno svedjani ili norvezani, ja bih mogao da zamislim da Zvezda danas demolira Hapoel iz poluvremena sa, na primer 4:0 ili 5:1. Znaci, kada bi srpski gradjani imali skandinavski, a ne balkanski mentalitet, ja bih ocekivao da Zvezda u mec udje ponizno, a ne bahato i da demoliraju istaelce jer imaju bolji tim na papiru, imaju dobar domaci teren i imaju relativno povoljan rezultat iz prvog meca. Dakle, da danas igra Bodo/Glimt ili jos bolje belgijski Royal Union sa Hapoelom umesto Zvezde, ja bih danas preporucio jedinicu, golove, da ce Bodo/Glimt ili Royal Union imati vise suteva, vise kornera, veci posed i da ce prvi postici gol na utakmici. Ali, na zalost, danas sa Hapoelom ne igraju Bodo/Glimt ili Royal Union vec organizovana kriminalna banda. Zvezda je na prvoj utakmici koja se igrala na neutralnom terenu u Madjarskoj, imala sve sto je potrebno za dobar rezultat i lagani prolaz dalje. Kao prvo, svako bi pozeleo da gostujete na neutralnom terenu, i to gde je potrebno tek nekoliko sati da stignete i to autobusom, a ne avionom. Kao drugo, protivnik je idealan za kvalifikacije jer su mogli i gore da prodju. Kao trece, igrali su na neutralnom terenu, a imali su tri puta vise svojih navijaca. Kao cetvrto, dve trecine utakmice su imali igraca vise, i opet su izgubili, plus nista nisu pokazali, plus su odigrali kao qurci, plus su primili i drugi gol sa igracem vise, koji je ponisten. Znaci, ja potpuno mogu da zamislim 4:0 ili 5:1 za domacina, mogu da zamislim 1:0 i poradjanje do kraja utakmice, mogu da zamislim i 0:1 nakon prvog poluvremena… mogu da zamislim o da nakon 0:1 u prvom poluvremenu, itakmica zavrsi sa 1:3 za goste… jednostavno sve mogu da zamislim. Takva je Zvezda, takva je Srbija, takvi su srpski gradjani. Zvezda je razmontirala Stuttgarda u Beogradu, dobili su Kloppovog Liverpoola golcinama sa sto metara, poveli su protiv gradjana u sred Manchestera, ali su i sto puta do sada kada je trebalo, uvek pokazivali svoj seljacki mentalitet. Kosarkaskoj Zvezdi je trebala jedna pobeda nad Valencijom i to kada je Zvezda najbolje izgledala, i to u sred Beograda da na kraju regularnog dela Euroleague budu medju cetiri najbolje ekipe i uopste ne ucestvuju u pocetnom doigravanju, pa su se na kraju raspali kao Chelsea. Znaci, vi jednostavno ne znate sta veceras da radite se Zvezdom, a to bi mogla da bude jedina utakmica sa kojom bi mogli da sebi promenimo zivot na bolje kroz kockanje. Zato mi je i zao sto ne volim velike kvote pa da probam da odigram da Zvezda ne prolazi dalje, kao sto mi je zao sto srbi nisu skandinavci pa da odigramo ovi jedinicu kao kuca uz prethodnu rasprodaju imovine. Ne treba zaboraviti i da je trener Zvezde idealna prilika za ljubitelje visokih kvota. Neznalica, bahat, bezobrazan, prepotentan i uz to sa najgorom osobinom koju jedan trener moze da ima; razmislja kao bivsi igrac, a ne kao (moderan) trener. Tri puta je vec pokusavao sa Zvezdom da udje u grupnu fazu Lige Prvaka, i nijednom nije uspeo, plus je sva tri puta imao bolje rostere od krseva od kojih je ispadao, ali eto Zvezda ga je pozvala i cetvrti put. -
Golovi, golovi i samo golovi na utakmicama Sledeceg weekenda se igra drugo kolo holandskog prvenstva, a kada se radi o golovima, i to o igri over 1,5 gol na utakmicama, od devet utakmica holandskog prvenstva, samo na jednoj utakmici je igra over 1,5 gol kvotirana sa vise od 1,16. Znaci, imamo cak sest utakmica holandskog prvenstva gde je over 1,5 gol na utakmicama kvotirano sa 1,10 1,11 ili 1,12 pa je valjda jasno kakav se fudbal igra u Holandiji. Ja sam vec izabrao utakmicu Feyenoord vs Go Ahead Eagles koju cu napasti u realnom kladjenju sa igrom na golovima. Utakmica se igra u nedelju u 14.30 pa bih bas voleo da do tada prezivim sa predlozima, pa da mi to bude jedina utakmica na cekanju, sa slatkim mukama da li da se branim ili ne. A da li cete ma toj utakmici igrati over 1,5 gola po 1,10 ili over 2,5 gola po 1,36 kao i uvek, zavisi od stepena pohlepe u svakome od nas. A sada da vidimo sa kojim utakmicama bi mogli da vezujemo ove golove na Feyenoordu. Nec vs Olympiacos Ako zelite sebi da objasnite razliku izmedju mene i kolege mesrine, odnosno zasto sam ja trostruki uzastopni pobednik svete Poslednje Sanse, a on moze da izadje iz drugoligaskog blata samo uz skandalozna pravila po kojima cak cetvorica ulaze u prvu, elitnu onda je to nas odnos prema kvotama koje odredjuju kladionice. Po tom cirkusantu, kvote koje kladionice odredjuju su obican broj i nista vise. On misli da kladionice odredjuju kvote kao sto mi biramo koje carape cemo sebi danas izabrati. Tako vi danas imate kvotu od 67,00 da ce Hrvatska osvojiti Evropsko Prvenstvo za dve godine, koliko je procenio veliki Bet365. Heeeej, mi govorimo o Evropskom Prvenstvu za dve godine, a ne o Svetskom Prvenstvu, majko moja, gde kladionice izpred Hrvatske stavljaju cak i jednu Italiju, Dansku, Svajcarsku, Norvesku i Tursku, eeeej zivote. I vi sada da pitate kolegu mesrine, po kojim to kriterijumima hrvatska reprezentacija stoji tako lose, on bi vam rekao da su to tamo u kladionicama neki seljaci koji nemaju pojma, neke neznalice koje lupetaju, i da su isto tako prognozirali (pre pocetka turnira) pa je Hrvatska na kraju bila druga na svetu. Znaci, on misli da u kladionicama rade neke babe i dede, i da oni ne koriste softwere ili naprednu tehnologiju, i da nisu upoznati sa realnim stanjem, vec lupetaju samo da im prodje vreme. Sa druge strane imamo mene koji mislim da u kladionicama rade doktori nauka, i to na globalnom nivou, i da uz to koriste tehnologiju koju obican covek ne moze ni da razume, plus mislim da tamo rade najbolji profesionalci na svetu. Pogotovo u Bet365. I mi sada na Forumu treba da se odlucimo da li da verujemo meni, koji se boji kladionica, gde mislim da je svaka bitka sa njima unapred izgubljena, ili da verujemo kolegi mesrine koji misli da tamo rade neki cobani. Veliki Bet365 je golove na utakmici Nec vs Olympiacos kvotirao sa 1,95 (over 2,5 gola) i neverovatnih 1,28-1,30 za igru over 1,5 gol na utakmici. E sada, sta mi da radimo veceras? Kolega mesrine misli da ce Hrvatska biti prvak Evrope jer “Spaniji samo Hrvatska ne lezi”, a ja mislim da je nemoguce da na danasnjoj utakmici Nec vs Olympiacos ne bude golova. Kolega mesrine misli da su kladionice kvotu od 67,00 da ce Hrvatska biti prvak Evrope odredili zato sto su cobani i nemaju pojma, dok ja mislim, iako ne mogu da verujem da su kladionice over 1,5 gola na utakmici Nec vs Olympiacos kvotirali sa 1,28-1,30 jer ipak tacno znaju sta rade. I evo nas sada pred dilemom sta da radimo. Ja mislim da je nemoguce da veceras ne bude golova na ovaj utakmici barem za over 1,5 gola, ali osim sto se bojim kladionica, izuzetno ih postujem i uvazavam. Na prvoj utakmici izmedju Olympiacosa i Neca je bilo dve stative, 24 ukupna suta, devet suteva u okvir gola, sedam kornera i devet golmanskih odbrana, i to ne bilo kakvih. Utakmicu sam gledao svojim ocima i objektivno receno nije to bila utakmica poput Royal Uniona i Bodo/Glimta ali svakako nije bila ni utakmica kao kada bi igrali Juventus i Girona. Nec je bio odlican, bili su hrabri, otvoreni i imali su odlican prostup na utakmici, plus su imali xG od 1,36 i to u sred Grcke. Olympiacos je bio “onako”, ali sam sve ovo zapravo napisao da bi rekao da iako je gol visio u vazduhu, ipak je na utakmici dosao teski under. Kako igra Nec sam vec sto puta napisao na ovom smesnom Forumu, a sada cu i da vam nacrtam. Na utakmici prvog kola Neca u holandskom prvenstvu sa krsinom poput Telstara, Nec je primio gol vec u prvom minitu, tacnije u 27-oj sekundi, pa je Nec do 24-og minuta imao pet kornera, jedan offside i sto udaraca na gol Telstara, da bi u 26-tom primili i drugi gol kao seljaci. Nec je utakmicu zavrsio sa 72% poseda lopte, 27 ukupnih suteva, 13 kornera i sa xG od 2,15 i opet su izgubili. Ja stvarno ne znam sta da radim danas, jer mi srce, razum i talenat za predvidjanje buducnosti kaze da je nemoguce da veceras ne bude golova, ali za razliku od kolege mesrine, izuzetno se bojim kladionica, pa mislim da verovatno postoji razlog zasto over 1,5 gol na ovoj utakmici negde ide cak i do 1,30 sto je kvota za over 1,5 gola kao kada igraju Pisa i Parma. Holandsko prvenstvo je jedna stvar, a Liga Prvaka sasvim nesto drugo, ali i Nec je Nec, to nije obicna ekipa vec suluda i iracionalna holandska ekipa, pa zato ipak idem danas sa overom 1,5 gola jer cu umreti ako to ne odigram. Ali, ovoga puta znam da idem protiv kladionica, pa ako padnem, krivac je samo jedan Over 1,5 gol na utakmici Nec vs Olympiacos po 1,28 plus over 1,5 gol na utakmici Feyenoord vs Go Ahead Eagles po 1,10 (nedelja) = ukupna kvota od 1,40 i nema vise nazad Crvena Zvezda vs Hapoel Kolega mesrine je prava mala maca naspram ovih budaletina koji su u Zvezdi. Ovi majmuni u Zvezdi isto tako misle da oni imaju sanse da napadnu pehar Lige Prvaka sa debelim Arnautovicemi da je njima mesto u Ligi Prvaka za sva vremena. A da tek vidite kakvu tek ovi iz Zvezde spremaju timcinu za napad na titulu Euroleague, vi ne biste mogli da verujete do kog stepena ludila idu ti majmuni. Ali bolje da ludilo u Zvezdi predstavimo kroz ludilo njihovog Predsednika, trenera, glavnog igraca i ekonoma, Predsednika Srbije, Psiha. Posto je Kosovo vec ohooo-hooo samostalna drzava sa svojom himnom, reprezentacijom, registarskom tablicama, granicnim prelazima i telefonskim pozivnim brojem, Psiho je odlucio da naudi Kosovu tako sto ce da izmeni tok reke Ibar, koja vecim delom prolazi kroz Srbiju, a manjim delom kroz Kosovo, ali je kljucna reka za snabdevanje Kosova vodom. Psiho je i svojoj glavi smislio da naudi Kosovu time sto ce promeniti geografiju citave jedne regije, sto ce pomeriti planine i promeniti tokove reka, bas kao sto je obecao svojim glasacima, babama dedama i ciganima da ce i 2026-toj godini iznad Srbije leteti 250.000 letecih taksija, mada ruku na srce, ima jos vremena nesto vise od cetiri meseca. Znaci, ako Zvezda ima ovakvog ludaka kao svog vlasnika, mozete tek da zamislite kako onda razmisljaju ti majmuni u Zvezdi. Ja mislim da Zvezda nema pojma kada se radi o najvecim nivoima evropskog fudbala, mislim da oni zive u vremenima od pre cetrdeset godina, da po brzini, a i svemu ostalom se nece pribliziti cak ni nizim srednjim kroterijumima evropskog fudbala. Sa druge strane, ako nisu u stanju da prodju Hapoel, sta mogu da ocekuju ako nalete na Aston Villu, zar ne? Da volim visoke kvote, danas bih sigurno probao sa opkladom da Crvena Zvezda ne prolazi dalje po kvoti od 3,25 iz sto razloga, ali posto volim samo male i dobitne kvote onda samo Over 1,5 gol na utakmici Crvena Zvezda vs Hapoel po 1,12 plus over 1,5 gol na utakmici Feyenoord bs Go Ahead Eagles po 1,10 = ukupna kvota od 1,23 Sto se tice utakmice Bodo/Glimta i Royal Uniona i vezivanja tog overa 1,5 gola po 1,14 sa golovima na Feyenoordu, tu stvarno nemam nikakvog komentara, osim ako se ovde veceras padne, onda i treba da se padne. I za kraj, hajde malo i da pohvalimo ovaj smesni Forum. Kolega josip123 je napisao da se “verovatno dvoumim i razmisljam sta odigrati na utakmici Crvena Zvezda vs Hapoel pa nisam dovoljno komcentrisan na sve ostalo”. Eto, to je jos jedan primer da ovaj smesno Forum moze biti koristan. Kolega tacno zna na koji nacin svako od nas razmislja, pa tako ja tacno mogu da zamislim sta ce Fitoz postaviti kao svoj predlog u svakom kolu Poslednje Sanse, samo mi dajte ponudu da pogledam na nekoliko sekundi, i odmah cu reci sta ce postaviti, uopste ne moram da cekam 15.00 casova i pola sekunde. Da, kolega je potpuno u pravu, tri dana sam izgubio na ovoj utakmici izmedju Zvezde i Hapoela, gde mi je glava otekla od ove utakmice, plus sto mislim da je ovo najbolja utakmica za kladjenje. E sad, problem je sto mogu da zamislim deset scenarija, a ne mogu da se odlucim koji da podrzim.
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS
Recommended Posts
Registriraj se na forum
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.