Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Blackpool-Manchester City 2 (1,60)

O Blackpoolu sam već više puta pisao, pa neću previše duljiti...

Unatoč iznenađujuće dobrom startu sezone i dalje vjerujem da će sezonu završiti na jednom od posljednja tri mjesta. Možda i najveće iznenađenje napravili su u prošlom kolu pobjedivši Liverpool koji ima velikih problema ove sezone i koji igra prilično loše 2:1. Blackpool igra u formaciji 3-4-3 i to je formacija od koje ne odustaju i sa kojom igraju i kod kuće i u gostima. Upravo zahvaljujući toj formaciji uspjeli su upisati par bodova, međutim sa druge strane su protiv jačih ekipa bili izzetno šuplji, pa ih ej tako Chelsea vodila 4:0 samo u prvom poluvremenu dok je Arsenal slavio protiv Blackpoola sa čak 6:1.

Jasno je da ovakva formacija ide u prilog jačim ekipama koje su igrački puno kvalitetnije i kojima paše da u napadu imaju više prostora i da se mogu nadigravati. Očekujem da će Blackpool i danas igrati u istoj formaciji, te da ćemo gledati zanimljivu utakmicu. Za Blackpool neće nastupiti  Baptiste, Rachubka, Clarke i Almond.

Manchester City ima odličan igrački kadar i najavljuju borbu za naslov prvaka. Možda je taj cilj ove sezone malo nerealan, ali drugi cilj, a to je nastup u Ligi Prvaka naredne sezone svakako je dostižan, i vjerujem da će City uspjeti u tom naumu. Mancini nažalost već neko vrijeme ne može računati na sve igrače, i malo je neuobičajno da imaju dosta problema oko slaganja ekipe u ovako ranoj fazi najtecanja. Manchini ne može računati na Balotellija, Kolarova, Johnsona i Zabaletu.

Ipak, unatoč tim izostancima City je puno kvalitetnija ekipa od Blackpoola, i vjerujem da će danas slaviti. Uvjeren sam da će u utakmicu ući maksimalno ozbiljno, te d aće respektirati protivnika koji je uspio pobjediti Liverpool na Anfieldu u prošlom kolu. U prilog Cityju trebala bi ići otvorena igra Blackpoola.

Evo i vjerojatnih sastava:

blackpoolcity.jpg

Pohvale svima članovima na jučerašnjem angažmanu na forumu. Napisano je preko tri stranice analiza, od kojih je velika većina prošla. Analize je pročitalo više od 1.100 ljudi a uvjeren sam da će sa vremenom broj analiza, kao i ljudi koji čitaju analize, ali koji i aktivno sudjeluju, rasti. Pohvale svima koji su napisali svoja razmišljanja vezana uz neku utakmicu, uvjeren sam da ste pomogli mnogima u odabiru parova.

Dobio sam više mailova pohvale budući da je forum postao puno sadržajniji i bolji. Te pohvale su upucene svim aktivnim članovima budući da forum bez Vas nebi imao smisla. Ljudi uglavnom pohvaljuju analize i forum, a također je više njih obecalo da će se pridružiti i aktivno pisati analize u područjima koja prate.

Objavljeno

Ivanović A.-SchnyderP 1 1,25

Ne preferiram baš igrati ženski tenis jer često znaju biti iznenađenja, ali ovo cu svakako odigrati. Jučer sam gledao Petković-Schnyder. Meč je otišao u 3 seta i Petković je imala 2 meč lopte. Unatoč tome je izgubila meč, meč u kojem je, ne mogu se oteti dojmu, bila bolja.

Ivanović sam gledao prije par dana, mislim u četvrtfinalu, i igra sasvim solidno. Mislim da Schnyder neće imati odgovor za njene udarce...

Objavljeno

Willem II-PSV  (1:0)           2          1.65

Evo moj zicer dana. U nizozemskoj ligi ka i prošle godine vrh ljestvice se okreće između 3 kluba Ajax, PSV i Twentea. PSV gostuje kod najgore 18. momčadi lige iz osam utakmice imaju 7 poraza i 1 nerješenu (u gostima 0:0 protiv Arnhem koji zauzima 15. mjesto) po utakmici primaju prosječno 2.75 golova. PSV je 3. sa 2 boda i utakmicom zaostatka za vodećim Ajaxom. Trebali bi ovu utakmicu odmah na početku riješit jer se na njima lige osvaja pobjeda protiv malih klubova vrijedi koliko pobjeda i protiv velikih.

U četvratk u Europskoj ligi igraju protiv Debrecena koji iz dvije utakmice ima isto toliko poraza uz gol razliku 0:6, PSV je drugi sa 4 boda pa će se na ovu utakmicu pripremat poslje prvenstva. Kvota da PSV dobije sa 3 ili više razlike je 2.65

Objavljeno

Mallorca - Espanyol 1 2,00

Mallorca je tipična domačinska momčad i pred svojom publikom igraju odlično. Prošle sezone su imali fenomenalan skor kod kuće. Prošlo kolo Mallorca je uzela bod na Nou Campu i svakako prepuni samopouzdanja ulaze u ovu utakmicu. Za Espanyol neće nastupiti prvi vratar Kameni, De la Pena, Galan  i Ivan Alonso.

IMO odličan koeficijent na Mallorcu, koeficijent vrijedan rizika...

Objavljeno

Mallorca - Espanyol 1 2,00

Mallorca je tipična domačinska momčad i pred svojom publikom igraju odlično. Prošle sezone su imali fenomenalan skor kod kuće. Prošlo kolo Mallorca je uzela bod na Nou Campu i svakako prepuni samopouzdanja ulaze u ovu utakmicu. Za Espanyol neće nastupiti prvi vratar Kameni, De la Pena, Galan  i Ivan Alonso.

IMO odličan koeficijent na Mallorcu, koeficijent vrijedan rizika...

Slažen se u potpunosti, samo je Real uspia izvuć bod (0:0) koji ih je prošle sezone tuka isto u gostima 1:4 dok su Espanyola dobili 2:0. Što se tiče ove sezone uz reala igrali su još dvi domaće utakmice koje su dobili po 2:0 (Osasuna i Real Sociedad) s tim da su na poluvremenu vodili 1:0 (za hrabrije pol/kraj 1/1 3.20)

Objavljeno

Kasimpasa vs Trabzonspor 2 @1,80

Radi se o prvoj turskoj ligi. Kasimpasa ima sezonu iz nocnih mora. Do sada su uzeli samo 2 boda iz 7 utakmica, primivsi 17 golova. Gosti pobjedivsi Besiktas su dobili dodatnu dozu morala i samouvjerenosti. Ocekujem od gostiju da krenu od prve minute u ofanzivu i uzmu stvar u svoje ruke te vjerujem da ce tako i biti.

Objavljeno

978 Lyon-Lille 1       x       2      1x      x2

ned 21:00 2,25 3,30 4,00 1,35 1,80  

Lyonu bas i neide u ligi a sada im u goste dolazi jako dobar Lille i za ocekivati je da ce bas protiv jakih momcadi Lyon zaigrat kako oni to znaju i stvarno nevjerujem da ce izgobiti a 1x je  1.35 ja cu pokusati sa 1 2.25 ss

Objavljeno

Moja dva picka danas su također Man City i Mallorca.

Osim toga:

Lens - Rennes

Ovdje se opredjeljujem za pobjedu gosta. Rennes nije izgubio na ovom gostovanu od 2005.-te... u sjajnoj su formi i drže vrh tablice, a i vise bodova su dosad osvojili u gostima nego kuci. Za Lens potpuno drugacija prica, 2 nerijesene i 4 poraza u uvodnih 6 kola primeci cak 15 pogodaka. Koef svakako primamljiv 2.40 i ja cu ga svakako ispratit.

Sto se tice ozljeda kod oba tima nema vecih izostanaka...

Everton - Liverpool

Derbi utakmica. Stara je prica da u ovakvim utakmicama nema favorita, motiv je ogroman s obje strane, pogotovo kad se radi o lokalnim utakmicama. Oba tima bi trebala nastupit s najjacim sastavima jer bi se trebali oporavit napadaci oba tima. Unatoc tome treba podsjetit da je Everton protiv Man Utd.a kada je nastupio bez pravih napadaca zabio 3 gola... tako da cini se njima takvi izostanci bas previse i ne znace  :P Ovdje sam odlucio pokusat sa oba daju gol.

Hoffenheim - Borussia MG

Kod švaba samo jedno ide, igranje na golove. Borussia MG je inace slab gost i oklada na pobjedu domacina ne bi bio los izbor al obrana Hoffenheima ne djeluje nimalo uvjerljivo, u 7 kola primili su 10 komada pa cu ovdje okušat svoju srecu sa oba daju gol.

Sporting Gijon - Sevilla 2

Nakon lošeg starta i ispadanja od Brage cini mi se da Sevilla hvata zalet, barem nimalo lake pobjeda u gostima nad Dortmundom te kuci nad Atl. Madridom to sugeriraju. Za 2.20 vjerujem da se isplati riskirat.

Palermo - Bologna 1

Palermo je cista domacinska momcad, nesto kao Mallorca u primeri, ma jos i vise od toga  ;D Dosad je Palermo 3 puta docekivao Bolognu i slavio u sva 3 susreta. Od izostanaka za domacine jedino nece nastupiti Liverani ostali bi trebali biti spremni. Zadnjih sezona je Palermo redovno kuci kupio bodove, a u gostima sta uleti. Nadam se da me nece danas iznevjerit.

Sretno!!  ;)

Objavljeno

shta mislite za moj tiket???

ja sam nov ovde...nadam se da cemo se dobro druziti..i pogadjati naravno

blacpool-man. city 2(1.65)

mallorca-espanyol  1(2.00)

willem-PSV          2(1.25)

roda-vitese          1(1.75)

juventus-lecce      1(1.35)

cagliari-inter        2(2.00)  -inter vodi 0:1 i 90' minut...eto dao gol...

Objavljeno

Lyon - Lille

Po onome što pokazuje Lyon i s obzirom na njegove dosadašnje rezultate protiv Lille-amislim da bi danas moglo doć do iznenadjenja,ipak odlučio sam se za varijantu da Lille daje gol ili više @ 1,4s obzirom na to da je u posljednjih 8 susreta ove dvije momčadi Lille uvijek zabijao čak i kada je Lyon bio puno uvjerljiviji,a najčešće se dešavalo ida oba tima daju gol što je vrijedno rizika na mome listiću za @1,7

Dugopolje - Pomorac 1 @1,75

To je moj drugi par odigran,s obizom na to kakvu igru pruža Dugopolje po onome šta san ja gleda mislim da stanje na ljestvici je nerealno,i u biti je istina da je Dugopolje u nekim susretima imalo nevjerovatnu dozu nesreće,zbog toga zaostaju nekoliko bodova za Goricom,mislim da su na domaćem terenu predobri za ijednu momčad 2. HNL a to pokazuju i domaći rezultati...po meni dovoljan razlog da se nadje na mom listiću...

Eto završio je i ovaj nesretni vikend za neke...Moja prognoza za Anderlecht i Dugopolje je išla u krivom smjeru pa je tako i potonuo moj list

Otelul - Gloria Bistrita 1 @1,35

Prevelika razlika u kvaliteti,domaćin je pobjeđivao i jpuno jače momčadi rumunjeske lige kod kuće,ne vidim šta tu Gloria može napravit...

Pivovarna Laško - Kiel 2 @1,35

Mislim da se tu nema što puno reći,svi znamo da je Kiel jedna od najjačih rukemtnih ekipa uz Barcelonu,Ciudad Real pa možda čak i Hamburg i Vezspram... Za one hrabrije i voljne rizike(rijetko sam jedan od tih)pobjeda sa (+3,5)se ne čini toliko loša za uzeti kod kvote@ 1,85

Cercle Bruge - Anderlecht

Tu mislim da bi oba tima tribala dat gol @ 1,65ili da će bit preko 2,5 gola @ 1,65zbog toga što Anderlecht često igra otvorene utakmice u kojima upada podosta golova,Cercle Bruggeje domaćinska momčad koja kod kuće zabija svakome,tako i najjačima, a i u srazu ova dva kluba proteklih godina je uvijek upadalo najmanje 3 gola,dakle i over 2,5 se nameće kao dobar odabir,a nije naodmet i spomenuti da su u većini oba tima davali gol...zbog toga se to našlo na mome listiću...

To je moj odabir danas,pa što mislite...ako prodje rizik sa Lyonom...smiješi se dobar dobitak  :)

Objavljeno

Kasimpasa vs Trabzonspor 2 @1,80

Radi se o prvoj turskoj ligi. Kasimpasa ima sezonu iz nocnih mora. Do sada su uzeli samo 2 boda iz 7 utakmica, primivsi 17 golova. Gosti pobjedivsi Besiktas su dobili dodatnu dozu morala i samouvjerenosti. Ocekujem od gostiju da krenu od prve minute u ofanzivu i uzmu stvar u svoje ruke te vjerujem da ce tako i biti.

I to doslovno - gol u 1.minuti  ;D, pobjeda cak od 7-0.

Cestitke ako je netko ispratio.

Objavljeno

e da jos nesshto da pitam..kako dobijamo rang??

ja sam trenutno pocetnik...

kako da napredujem?

hvala

ovaj rang gore dobivaš pišući postove

što pišeš više postova tj. sudjeluješ u raspravama ili pišeš analize to ti se s vremenom rank povećava...  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • SP, subota  , 3.kolo Zelenortski otoci-Saudijska Arabija Zbroj golova 2,5 : Manje  Otocima dovoljan bod za prolaz. Kao tip bih igrao 1X ,ali izglednija mi ova opcija s maksimalno 2 gola. A kvota oko 1,7 solidna. Može otići i u drugom smjeru,ali dobra obrana Otoka amortizirat će Arape. Čudno je zadnje kolo, puno je polunamještenih utakmica gdje je tekma Australije i Paragvaja bila bila farsa. Ali takav je sustav, oboma bio dosta bod i to se dogodilo kao i kod Japan-Švedska. 
    • Uz zbroj golova Japana vs Svedske nije lose ni oba prvo ili oba prvo i drugo za one koji love visoke kvote.
    • Japan - Svedska Dok cekam tih 10 stranica Ode Hrvatskoj, skrenuo bih paznju na ovaj par, sa prognozom golova kao sto sam i najavio uoci svjetskog prvenstva da su ludi japanci ziher za golove i ziher za napadacku igru i ziher za gledanje svakome. Oni su odigrali 2-2 sa nizozemcima, pa strpali Tunisu 4 komada, dok su svedani dobili 5-1 taj isti Tunis ali i primili 5 u porazu od Nizozemske. U igri za prolaz su obje ekipe, Japan vec potvrden maltene, ali sigurno ce ici na sve za jaku pobjedu da uzmu prvo mjesto jer drugacije i ne znaju a svedani ce svakako nastojati bar do boda koji bi maltene jamcio prolaz. Na stranu to, da u nista ne igraju, opet bih na racun videnog do sada igrao golove na ovoj utakmici,i to od strane obje ekipe, a zbroj ovisi o vasoj pohlepi sto bi rekao jedan nas forumas. Kvote su odlicne, a ja ne iskljucujem ni 5+ 6+ pa vi kako hocete i sta vam pase, sretno!
    • Cestitke kolegama iz BIH na plasmanu reprezentacije BIH u sesnaestinu SP.Bravo "Zmajevi".
    • SP, treće kolo,noćna utakmica Paragvaj -Australia * Paran broj golova,oko 1,60 * Pobjednik u kornerima: Australia, oko 2,10 Situacija u skupini je jasna. USA prvi, Turska zadnja. Paragvaj treba pobjedu za 2.mjesto, Australiji dovoljan remi. Nekako mi se čini da će i Paragvaj biti zadovoljan bodom kojim sigurno prolazi u sljedeću fazu. Igram paran broj golova koji pokriva svaki remi te nečiju pobjedu 2-0, 3-1.  Čudna mi je visoka kvota kornera za Australiju jer oni dosta igraju na kornere,a Paragvaj u dva kola imao samo 1. Sad možda bude obratno,ali odigrat ću.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use