Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Inter – Karlovac  - Tip:  manje od 2,5 gola  FT 0-0 ;D

Zaprešićani su nakon pet uvodnih poraza u deset narednih utakmica upisali čak sedam pobjeda, dva neodlučena rezultata i samo jedan poraz i to od vodećeg Dinama. Trenutno su na odličnom petom mjestu sa 23 osvojena boda i ako ovako nastave igrati ne bi trebali strahovati oko ostanka. Ne računajući 0:3 poraz od Dinama, u devet preostalih utakmica primili su jedan jedini gol (Split). Karlovac ima jedan bod više od zone ispadanja, a četiri manje od Intera pa sa ovaj susret može okarakterizirati kao jedan od onih kvalifikacijskih. U takvim utakmicama najvažnije je ne izgubiti i može se očekivati tvrda utakmica gdje će se prilike vrebati preko kontranapada te iz prekida. Uostalom, obje momčadi su većinu svojih ovosezonskih utakmica i odigrali u 'underu', po deset sa svake strane. Nema većih problema ni kod domaćina ni kod gostiju što se izostanaka tiče, istrčat će najbolji i najspremniji.

Objavljeno

pozzz....ja sam prvi put ovdje.....u dva posljednja dana sam izgubio mnogo novaca na tzv dojave...nazalost sam nasjeo....ako ima ko kakve pametne i sigurne parove za sutra neka napise.....moram se vratit barem na nulu  a vidim da ovdje ima dosta pravih kladionicara.....unaprjed hvala---pozzz

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use