Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Tko osvaja Škotski Premiership?  

1 član je glasao

1. 1. Tko osvaja Škotski Premiership?

• Celtic
      1
    • Rangers
      0
    • Ostali
      0

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Trenutno na pinnacle glavni favoriti francuzi su poravnati sa spancima sa 5.750 za naslov. Isto kao kad je otvorena tema pre 3 nedelje. Group Stage France Total Points  O/U 6.5 1.598 2.380 Group I Winner France  1.500 France To Reach Last 16  Yes 1.266  No 4.100 France To Reach Quarter Final  Yes 1.729  No 2.170 France To Reach Semi Final  Yes 2.200  No 1.689 France To Reach Final  Yes 3.390  No 1.335 France FIFA - World Cup 2026 Winner  5.750  
    • Mislim da su klade podcijenile BIH i neki oplimalan ulog na x2 je skroz dobra opcija.
    • Kanada - Bosna i Hercegovina 3,5+ kartona @1,55 Premier Kvota na kartone fino pada, a mislim da je i jasno što 😄 Osim što sudi Argentinac Tello, poznat po davanju nekog mora crvenih u Argentini prije koju godinu, jasno je da će ovo biti tvrda i teška utakmica, da će se Kanađani postaviti ofanzivno i da će vrlo moguće imati bar blagi povjetarac u vidu domaćinskog suđenja, pa će biti teško reprezentaciji mene, Izudina i još dosta kolega ovdje okupljenih 😁 da otkine bar bod ali nada svakako živi. Samim tim, vjerujem da će biti kartoniranja gdje i kako se mogne, pogotovo što je prva utakmica i niko nema strah od suspenzije, pa hajde da vidimo šta možemo 😊 Sretno prije svega nama na forumu, da se zelene tiketi i pune novčanici, pa onda i reprezentacijama BiH i Hrvatske 🙏
    • Prolaz skupine na SP 2026. -Njemačka :Da - Ekvador :Da - Bosna i Hercegovina : Da - Hrvatska : Da - Curacao : Ne U grupnoj fazi SP igraju se čak 72 utakmice da bi se izbacilo SAMO 16 reprezentacija. U prvom eliminacijskom ciklusu igra se 16 utakmica i ispada čak 16 ekipa! Ne sviđa mi se ovaj format SP. Očekujem prolaz obje ex Yu reprezentacije.
    • Ostvarila ti se želja. Dobro si uočio da Zadar može biti problem.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use