Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Posto sutra me nema da odmah postavim parove:

Capdeville P.-Campozano J.  1,30  1

Paul 166 tenisac svijeta,27 godina(čile) 190 visok, Right-handed,money prize: $887,187.. omiljenja podloga clay to pokazuje i score 73-59 (51%)

igra samo clay i hard.na AO ga zaustavio J. Ouanna(6-4 2-6 15-13)

Campazano 380 igrac svijeta,money prize: $60,000, u 2011 jos nema odigranih meceva, na clayu ima score:10-19 (71%)sto ne pokazuje da mu je omiljenja..

prema svemu capdeville je mnogo kvalitetniji igrac i po meni ovo treba lagano pobjedit!

Jones Gr.-Britton D. 1,30 1

jones 253 igrac svijeta, preferira hard score40-41 (76%),na AO ga zaustavio kavcic sa 6:4 6:4 pruzio je jako dobar otpor,

devin braten 798 igrac svijeta, nije nastupao u 2011, zadnjih 6 meceva 6 poraza, od toga 4 na hardu,score na hardu 0-12 (92%)

isto ovdje nebi trebali dovest u pitanje pobjednika

Sweeting R.-Sajous O.1,20 1

Sweeting medu najdrazim igracima tenisa, 116 tenisac svijeta,23 godine, 196 cm visok,desnjak,  na AO ga zaustavio nadal, no da ga nije tko zna sta bi bilo..91-69 (65%) preferira hard

Sajous 561 tenisac svijeta,23 godine, desnjak,

velika kvaliteta izmedu ova 2 tenisaca, jos jedan zanimljiv podatak sweting je zaradio oko 900 tisuca dolara, a sajous oko 9 tisuca, to govori o kvaliteti , i sweeting je jako kvalitetan po meni prevelik koficijent na njega, realan 1,05 .. i do sutra cu spustit ovaj koficijent

Objavljeno

Rio Ave - Benfica: 2

Danas većinom kup utakmice, najgora stvar za kladit se, ali od ponuđenog ovaj mi se par najviše sviđa.

Benfica je odlično startala u ovoj godini, ima šest pobjeda. Iako raspored srijeda-nedjelja može iscrpiti igrače, trener kaže kako problema neće biti.

Rio Ave je u zadnjih šest utakmica slavio samo protiv Atletica CP u kupu, jednu su igrali neodlučeno i zadnje četiri su izgubili.

Osim odlične forme Benfice razlog više za igranje na njih je i međusobni omjer. Zadnju su utakmicu odigrali prije mjesec dana i Benfica je (doma) slavila sa 5:2. Ukupni međusobni omjer izgleda ovako:

Rio Ave: 1

Neodlučeno: 4

Benfica: 7

Ta jedna pobjeda Rio Ave-a je bila 2005.godine, a zadnja neodlučena 2008, nakon čega su odigrali pet utakmica u kojima je slavila Benfica.

Na stranici Benfice nema podataka da će netko od igrača propustiti utakmicu.

Prosječni koeficijent je 1,40 a gledajući rezultate i kvalitetu Benfice razmišljam da na jednom listiću odigram i hendikep(1:0)

Objavljeno

Ja cu danas preskociti. Ne sviđa mi se ponuda. Više od mene u petak, o najavljenom valuebetu vezanom uz dugorocno klađenje, mozda vec i u cetvrtak navecer, vidjeti cemo kada cu uloviti vremena napisati kvalitetniju analizu... ;)

Objavljeno

Minesota-Oklahoma x2

-Ukratko analize jer sam crknut,,,oklahoma sam gleda proslu utkamicu sa hornetsima i igraju jako dobro,iznimno atletska ekipa,hornetse je spasila njihova bedem obrana koja je trenutno usudim se rec najbolja u lizi,izgubili su u zadnjoj sekundi utakmice izgubivsi lotpu u zandjem napadu za pobjedu,prvenstveno ta izgubljena lopta ide na zaslugu C Paulu koji je najbolji "kadljivac " u lizi,hornetsi su u nizu od 9 pobjeda i igraju stvarno odlicno a oklahoma ih je imala u saci do zandje sekunde,minesota,hm,sta rec,4 poraza u nizu od realno ekipa koje ne spadaju u vrh lige,znaj odigrat poluvrijeme dobro al fali im pno toga,kako god,ako oklahoma odigra i na 75% bit ce dovoljno,ako sut bude kriminalan i pogadjanje kosa jednako dobitku na lotu,e onda nema pomoci ni uz analizu 163 stranice.

FT:110:110

Toronto-Philadelphia x2

-Toronto ima velikih problema sa ozljedama zandjih nekoliko utkamica,veceras se vraca Calderon,Barbosa upitan,dok s druge strane Philadelphia bez ijedne ozljede,ovaj pick mi je prvenstveno zbog trenutne forme phile,malo su ibli u krizi al vratili su se,razbili doma utah i zandju sunse koju su bili u jako dobroj formi,s tim da su sunse demolirali,imali prednost i po +20...mislim da su u naletu a kvalitetu imaju da dobiju i puno jace od protivnike od toronta koji bi ako se ne trgne mogao postat nesto ko cleveland.

-Nisam pisa statistike i ine podatke,em sam premoren a i to je nekad od male pomoci jer po mom skromnom iskustvu vise je bitno uhvatit momcad u "zoni",u nba svak svakoga dobija i to ljude zna izludit,sinoc detroti odere orlanda a kad se pogledaju kvote šok i nevjerica.

-Mislim da su ove dvije ekipe zbilja u naletu forme,zbilja bi malo cudo bilo potrebno da ijedna ekipa od ove dvije ne izvuce bar nerijeseno,,,ako itko prati sretno!

FT:94:107

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use