Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda (26.01.2011)

EasyBet

Recommended Posts

Posto sutra me nema da odmah postavim parove:

Capdeville P.-Campozano J.  1,30  1

Paul 166 tenisac svijeta,27 godina(čile) 190 visok, Right-handed,money prize: $887,187.. omiljenja podloga clay to pokazuje i score 73-59 (51%)

igra samo clay i hard.na AO ga zaustavio J. Ouanna(6-4 2-6 15-13)

Campazano 380 igrac svijeta,money prize: $60,000, u 2011 jos nema odigranih meceva, na clayu ima score:10-19 (71%)sto ne pokazuje da mu je omiljenja..

prema svemu capdeville je mnogo kvalitetniji igrac i po meni ovo treba lagano pobjedit!

Jones Gr.-Britton D. 1,30 1

jones 253 igrac svijeta, preferira hard score40-41 (76%),na AO ga zaustavio kavcic sa 6:4 6:4 pruzio je jako dobar otpor,

devin braten 798 igrac svijeta, nije nastupao u 2011, zadnjih 6 meceva 6 poraza, od toga 4 na hardu,score na hardu 0-12 (92%)

isto ovdje nebi trebali dovest u pitanje pobjednika

Sweeting R.-Sajous O.1,20 1

Sweeting medu najdrazim igracima tenisa, 116 tenisac svijeta,23 godine, 196 cm visok,desnjak,  na AO ga zaustavio nadal, no da ga nije tko zna sta bi bilo..91-69 (65%) preferira hard

Sajous 561 tenisac svijeta,23 godine, desnjak,

velika kvaliteta izmedu ova 2 tenisaca, jos jedan zanimljiv podatak sweting je zaradio oko 900 tisuca dolara, a sajous oko 9 tisuca, to govori o kvaliteti , i sweeting je jako kvalitetan po meni prevelik koficijent na njega, realan 1,05 .. i do sutra cu spustit ovaj koficijent

Rio Ave - Benfica: 2

Danas većinom kup utakmice, najgora stvar za kladit se, ali od ponuđenog ovaj mi se par najviše sviđa.

Benfica je odlično startala u ovoj godini, ima šest pobjeda. Iako raspored srijeda-nedjelja može iscrpiti igrače, trener kaže kako problema neće biti.

Rio Ave je u zadnjih šest utakmica slavio samo protiv Atletica CP u kupu, jednu su igrali neodlučeno i zadnje četiri su izgubili.

Osim odlične forme Benfice razlog više za igranje na njih je i međusobni omjer. Zadnju su utakmicu odigrali prije mjesec dana i Benfica je (doma) slavila sa 5:2. Ukupni međusobni omjer izgleda ovako:

Rio Ave: 1

Neodlučeno: 4

Benfica: 7

Ta jedna pobjeda Rio Ave-a je bila 2005.godine, a zadnja neodlučena 2008, nakon čega su odigrali pet utakmica u kojima je slavila Benfica.

Na stranici Benfice nema podataka da će netko od igrača propustiti utakmicu.

Prosječni koeficijent je 1,40 a gledajući rezultate i kvalitetu Benfice razmišljam da na jednom listiću odigram i hendikep(1:0)

Minesota-Oklahoma x2

-Ukratko analize jer sam crknut,,,oklahoma sam gleda proslu utkamicu sa hornetsima i igraju jako dobro,iznimno atletska ekipa,hornetse je spasila njihova bedem obrana koja je trenutno usudim se rec najbolja u lizi,izgubili su u zadnjoj sekundi utakmice izgubivsi lotpu u zandjem napadu za pobjedu,prvenstveno ta izgubljena lopta ide na zaslugu C Paulu koji je najbolji "kadljivac " u lizi,hornetsi su u nizu od 9 pobjeda i igraju stvarno odlicno a oklahoma ih je imala u saci do zandje sekunde,minesota,hm,sta rec,4 poraza u nizu od realno ekipa koje ne spadaju u vrh lige,znaj odigrat poluvrijeme dobro al fali im pno toga,kako god,ako oklahoma odigra i na 75% bit ce dovoljno,ako sut bude kriminalan i pogadjanje kosa jednako dobitku na lotu,e onda nema pomoci ni uz analizu 163 stranice.

FT:110:110

Toronto-Philadelphia x2

-Toronto ima velikih problema sa ozljedama zandjih nekoliko utkamica,veceras se vraca Calderon,Barbosa upitan,dok s druge strane Philadelphia bez ijedne ozljede,ovaj pick mi je prvenstveno zbog trenutne forme phile,malo su ibli u krizi al vratili su se,razbili doma utah i zandju sunse koju su bili u jako dobroj formi,s tim da su sunse demolirali,imali prednost i po +20...mislim da su u naletu a kvalitetu imaju da dobiju i puno jace od protivnike od toronta koji bi ako se ne trgne mogao postat nesto ko cleveland.

-Nisam pisa statistike i ine podatke,em sam premoren a i to je nekad od male pomoci jer po mom skromnom iskustvu vise je bitno uhvatit momcad u "zoni",u nba svak svakoga dobija i to ljude zna izludit,sinoc detroti odere orlanda a kad se pogledaju kvote šok i nevjerica.

-Mislim da su ove dvije ekipe zbilja u naletu forme,zbilja bi malo cudo bilo potrebno da ijedna ekipa od ove dvije ne izvuce bar nerijeseno,,,ako itko prati sretno!

FT:94:107

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Uzimam ove godine naslov u drugoligaškom blatu kao i Hajduk HNL, ako imaš di za odigrati to dvoje u nekim azijskim kladionicama kao kolega koji traži prijedloge na tim stranicama slobodno odigraj. 😄
    • Čudim se kako nisi komentirao njegov pad na Grčku protiv BiH-a na kvoti 1.06 😀
    • Citiram "strucnjaka za sistem 5/7": .... Uzgred, samo da kazem, da imam neki osecaj u stomaku, da Srbija nece osvojiti titulu, a mozda cak ni medalju, pa sam hteo da to negde bude zapisano, da imam cime da se qurcim, ako se to desi. Po meni, Srbija ima toliko jaku reprezentaciju da deluje da nikada vise nece biti u prilici da sastave ovakav roster, ali eto, mislim da nece do titule. Jako mi je drago sto slicno misle i kladionice, jer su i one Srbiju od totalnog favorita, prebacile u drugog favorita za titulu, sto znaci da ipak u meni ima nekog znanja. Ako do sutra skupim u sebi dovoljno zla, svakako cu napisati nekoliko recenica zasto mislim da Srbija nece do titule. Ovo  je raritet i cini  mi  se jedina stvar do sada u  cemu  se potpuno slazem sa tobom. Samo  sam ja to  govorio u svom  drustvu jos pre pocetka prvenstva. Mislim  da je Pesic premator za selektora( par godina stariji od mene) a posle povrede Bogdanovica i blamaze Micic ( on nema trenutno mesta ni u 20 ) pricao sam da nema nista od titule. Pripremni mecevi  su  pokazivali nesto drugo i  mislio sam da sam pogresio. Protiv odlicnih  Turaka je bila solidna igra ali ne moze Jokic sam !!.Ocekujem da prodju Fince ,  eventualno  Francuze ali u  polufinalu su  "Svabe " nepremostiva  prepreka a i  Grci  su  dobro ukomponovani.  Danas je Srbija zvanicno  na trecem mestu favorita : Nemacka Turska    Srbija Grcka ..
    • Ne otkrivam toplu vodu ali istinski mislim da ce ovo doci pa cu tako i odigrati za neki jaci ulog:   Far Otoci - Hrvatska. Tip 2 Ukraina - Francuska. Tip 2 Grcka - Bjelorusija. Tip 1 Italija - Estonija Tip 1   Za ovaj kombo se jedva dobija trrnutno i 1.95 ali je ok i to napadam za jako...   No ove parove cu razraditi u sistrmu 1/4 i 2/4 na tocan rezultat: Far Otoci - Hrvatska.  0-2 Ukraina - Francuska.  0-2 Grcka - Bjelorusija.     2-0 Italija - Estonija.         3-0   Idemoooo...Sretno svima sa danasnjim okladama
    • Grcka vs Israel, kosarka, jedinica, kvota 1,22 (nedelja) Pobeda Alcaraza nad Djokovicem, US Open, kvota 1,25 (danas) Ukupna kvota 1,52       Ja cu svakako nastaviti da podrzavam reprezentaciju Grcke na Evropskom Prvenstvu u kosarci, tu nema nikakve dileme. Jedina dilema je bila da li da ih podrzim kroz single kladjenje, ili da ih vezujem sa necim, pa sam nakon neprospavane noci, odlucio ovo drugo. Za sada sam pobedu Grcke vezivao sa desetak odvojenih meceva, dakle kao double, a ovo je prvi double koji sam sebi izabrao, sa sasvim pristojnim ukupnom kvotom od 1,52 Grcka vs Israel, kosarka, jedinica (nedelja) Meni se Grcka veoma svidja kako je poslozena i tacka. To je sve sto imam da kazem u ovoj analizi. Zapravo su poslozeni bas po mom ukusu, ili kako ja mislim da treba da izgleda jedna sasvim pristojna kosarkaska reprezentacija. Ne vidim ih kao konacne pobednike, ali ih vidim u sirem krugu kandidata, ili barem u grupi reprezentacija koje mogu da naprave stetu drugima. Plus,  naravno to sto sam pao na njima kao pocetnik kada su izgubili protiv reprezentacije BiH, pa mi se svidja da se inatim sa reprezentacijom koja mi se bas bas svidja. A kod njih osim toga kako su poslozeni, najvise mi se svidja sto se pridrzavaju osnovnih kosarkaskih principa u igri. Reprezentacija Israela svakako nije krs, ali ne vidim kako bi mogli da izbace grke, osim ako ovi ne odigraju izrazito lose. Zao mi je samo sto nisam imao hrabrosti da podrzim grke kroz single kladjenje, ali svakako cu napisati da sada nema nazad, ako grci ispadnu od Israela, onda i treba da se padne. Uzgred, samo da kazem, da imam neki osecaj u stomaku, da Srbija nece osvojiti titulu, a mozda cak ni medalju, pa sam hteo da to negde bude zapisano, da imam cime da se qurcim, ako se to desi. Po meni, Srbija ima toliko jaku reprezentaciju da deluje da nikada vise nece biti u prilici da sastave ovakav roster, ali eto, mislim da nece do titule. Jako mi je drago sto slicno misle i kladionice, jer su i one Srbiju od totalnog favorita, prebacile u drugog favorita za titulu, sto znaci da ipak u meni ima nekog znanja. Ako do sutra skupim u sebi dovoljno zla, svakako cu napisati nekoliko recenica zasto mislim da Srbija nece do titule.   Alcaraz vs Djokovic, jedinica Pre tacno godinu dana, negde u ovo vreme (sedmi mesec 2024-te) sam napisao post u kome sam nesto pljuvao po Djokovicu i predlozio kladjenje da Holger Rune uzima barem set Djokovicu na turniru u Wibledonu. Tada sam pljuvao po Djokovicu da se, po meni, on barem tri, a mozda i cetiri godine qurva sa tenisom, ali da ga zbog toga bas boli qurac, sve dok je u stanju da igra potpuno ravnopravno sa ovim cirkusantima sa Atp Toura. Tada sam pao, jer je Djokovic lagano pocistio dansku budalu sa 6:3, 6:4 6:2 ali sve sto sam tada mislio, mislim i sada. Dokle god je na Atp Touru ovakvih budaletina, poput Tsitsipasa, Zvereva, Aliassima, Rune-a, Korde i ostalih, Djokovic ce moci da igra i do pedesete godine zivota. Dovoljno je samo da drzi ovaj nivo igre, i da nista me dira. Ali, isto tako mislim da je sa Djokovicem gotovo kada bude igrao sa Sinnerom ili Alcarazom. Mislim da je trenutni odnos izmedju njih dvojice i njega, takav da je od deset meceva, u stanju da dobije jedan i po ili dva, a da ce osam ili osam i po uvek izgubiti. Pogotovo na turnirima gde se igra na tri seta, pogotovo na turnirima gde mu publika nije naklonjena, a on bi trebalo da se zapita zasto mu nije naklonjena. Mnogo bih vise voleo da danas Djokovic igra protiv Sinnera, ali sta je tu je. Zadovoljan sam ovim doublom, cak i ako padnem, opet bih ga odigrao.  Za kolege sa Foruma koji su iz Srbije i imaju patriotski poremecaj u sebi, svakako predlazem single kladjenje na Djokovica, a ne protiv njega. Zapravo ne predlazem kladjenje na Djokovica, vec kladjenje na kvotu od 4,00 na Djokovica koju ko zna kada cete opet videti u zivotu. Ali, ovo samo za kolege iz Srbije koji veruju da je patriotizam tamo gde je mamin rucak.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use