Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo da se napokon i ja javim...

Zadnjih par tjedana nisam bio previše aktivan na forumu, ali od narednog tjedna planiram biti aktivniji  ;)

Vjerujem da će naredni tjedan i preuređeni portal SvijetKladjenja biti gotov  :)

Danas... samo kratko...

žensko skijanje...

Vonn je ova dva dana napravila pravo čudo. Prošlog tjedna je najavila da se rastaje, nakon 4 godien braka, ali očito to nije previše ostavilo traga na njoj, te se dodatno posvetila skijanju...

Pobjedila je u obje utrke, uzela 200 bodova, ali fascinantan je način na koji je pobjedila. Ostavila je protivnice za preko sekunde i pol, u obje utrke... Jednostavno, nema je tko ugroziti osim ukoliko ne napravi neku kardinalnu grešku. Ima najbolju tehniku, najbolju logistiku, najbolju opremu i muške, duže skije...

Danas se vozi Super G, koef je samo 1,50 na Vonn, ali mislim da to na svojoj omiljenoj stazi uzima i da će imati 3/3 u 3 dana...

Btw. neke online kladionice daju 1,25 da će Vonn pobjediti...

SS daje duel Maze - Mancuso 2

Koef. je već nešto pao... Ukratko, Mancuso vozi solidno, skijaju na svom kontinentu i to je Amerikankama uvijek motivacija više... Maze je bila najavljivana kao 3 favorit za VKG, međutim za sada je užasno podbacila, i prema mojim procjenama Goergl i Rebensburg bi se trebali boriti za TOP3 u VKG, a vjerujem da će Goergl  izaci kao pobjednica, ali o tome možda za par dana...

Uglavnom, Maze ostvaruje loše rezultate, vidi se da nije u formi, i vjerujem da će Mancuso biti boljeplasirana...

Objavljeno

Za one koji imaju račun kod Unibeta...

Hosp, Nicole - Sejersted, L 1 1,50

Hosp starta osma, a Sejersted, L 42. !

Hosp je već veteranka, imala je dobre rezultate, ima puno iskustva i očekujem neki prosjecan rezultat, dakle da bude u top 20...

Evo i njenih rezultata o sada http://www.fis-ski.com/uk/604/613.html?sector=AL&competitorid=25908&type=result&category=WC&season=ALL&sort=&discipline=ALL&position=&place=&Submit=Search

Sejersted, L je mlada, 20-godišnja Norvežanka, i tek pomalo ulazi u Svjetski kup. Ostvarivala je dobre rezultate, ali u nacionalnom natjecanju. Sumnjam da će eksplodirati prvu utrku, sa 42. startne pozicije i napraviti čudo...

Iako su amer dobri u pripremi staze, sigurno staza neće biti u najboljem stanju, kao što je to za prvih 20ak...

http://www.fis-ski.com/uk/604/613.html?sector=AL&competitorid=127674&type=result

Objavljeno

Bjerringbro - Veszprem tip 2 koef 1.3

Domacini, dance Bjerringbro dosad u ligu prvaka u ovoj skupini nemaju niti jedan bod , a silno ga zele. Ovo im je zadnja utakmica kod kuce kod svojih glasnih 10.000 navijaca, ali mislim da ih i ta cinjenica (silna zelja i navijace) nemoze danas spasiti od poraz. Pricina je da im dolazi silni Veszprem koji treba pobjeda kako ne bi si zakomplicirao svoju idninu u ovo natecanje. Veszprem je mnogo bolja ekipa sa boljih i poznatih individualca i sve osim pobjede tu bi bilo fantazija :) Ocekujem pobjeda sa nad 3 gola razlike.

19-25 ft

Slupsk - Siarka tip over 155.5 koef 1.9

Polsko prvenstvo je uvjek ispinjeno sa puno poena za razlika od mnogo drugih. Mnogo od ekipe tamu igraju ono -run and gun tempo pa zato i ima puno poena. Gosti ovde dolaze u sjajno formi nakon pobede na Turow i Triumfa koi su medzu najjaci ekpie u polsko prvenstvo zajedno sa anwilom, dok su domace prije pocetkom prognozirale kao favoriti za titulu ali  u senku , ali to nisu pokazali bar dosad. Imeno koeficijet na pobjeda domacina je mal, 1.25 i nije vredan za rizik od prcina sto gosti imaju 4 uzastopne pobjede nad renomirane poskih protivnika. Ocekujem tesan duel sa puno poena na obe strane. 103-75 ft

I za kraj kako bi amerikance rekle off the record... mislim da Kiel je nepravedan favorit protiv Monpeljer u danasni susret u rukometna liga prvaka. Monpeljer iga doma ima sjajan sastav a koeficienti su 2.45 za Monpeljer  i 1.75 za Kiel. Monpeljer je vec pobedio Kiel u osti sa jedan gol razlika, i mislim da ako izgubi danas to nece biti sa vise o 2 pogotka i zato cu ja da odigram Monpeljer- Kiel tip Monpeljer +3.5 koef je oko 1.5 ali se moze igrati samo u kladionicama gde mozes da kupujes hendikep granica, jer postavlena normalna granca je +1.5

31-34 ft

Sretno

Objavljeno

malo zabara...

sve u 14.30

Rimini  -  Montichiari  1  1.60

Paganese - Melfi       1  1.45

Siracusa - Andria Bat 1  1.60

Taranto- Foligno      1  1.40

razlog: vrlo slabi gosti na vrucim domacim terenima...ops, Siracusa u 15.00...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use