Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Koef. na Varteks u rukometu je pao sa 4,00 na 1,90. Domacin je bio favorit sa 1,30 a sada je 1,90... Ogromna oscilacija koef. , svugdje je blokirano, samo SS još daje u ponudi...

Ima netko neku informaciju zašto je toliki pad koeficijenta na Varteks?

Objavljeno

Inter M.-Bologna 17.02. 20:45 1

Detroit-Nashville 17.02. 23:55         1

Hoffenheim-Mainz 17.02. 20:30 1X

Heerenveen-Breda 17.02. 20:00 1

Duisburg-St.Pauli (-3+) 17.02. 18:00 X2

Paderborn-Dyn.Dresden (-3+.. 17.02. 18:00 X2

Dukla-Zizkov 17.02. 20:15 1

Zwolle-Maastricht 17.02. 20:00 1

kvota oko 30.....sto mislite :) oce proci ? ???

Objavljeno

Favorit izbacio iz ponde, germanija isto, ss drzi 1.9 .. ja sam uplatio na 4.0, uplaceno davno danas, prije 4h 8)

Value samo takav na Varteks je bio a sad kako bude bude, ne znaci da ce dobiti inace info je jak, na Varteksu je sve.

Objavljeno

NBA!

Dwight Howard  -  manje od 21,5   1,85  (Orlando-Milwaukee)

Dwight ove sezone ima prosjek 20, 5 poena po utakmici, uzima oko 15 šuteva. U zadnje 3 utakmice nije išao preko, tako bi i trebalo ostati. Milwaukee ima odličnu visoku liniju iako su bez Boguta, a u Orlandu su odlični pojedinci i šuteri orijentirani na napad, tako da se Dwight u posljednje vrijeme više fokusira na obranu. Često Orlando igra izolaciju za njega izolacija na njega, ostali isprazne reket i budući da ga se udvaja on vraća loptu iz reketa i onda to kažnjavaju tricama.

Jeremy Lin  -  manje od 20,5  (New York-New Orleans)

Eksplodirao dok nije bilo Amarea i Anthonyja. Sada su obojica tu, što znači puno manje lopti za njega.

Objavljeno

Koef. na Varteks u rukometu je pao sa 4,00 na 1,90. Domacin je bio favorit sa 1,30 a sada je 1,90... Ogromna oscilacija koef. , svugdje je blokirano, samo SS još daje u ponudi...

zato jer varteks nije ekipa koja je bila na poceetku sezone dovela je 4/5 igraca,novogtrenera i stanje u klubu se poboljsava.

Objavljeno

England » Blue Square Premier

20:30 Southport - Grimsby

-------------------------------------------------

Southport trenutno ima 55 bodova i drzi mjesto koje vodi u playoff. Postigli su odlicne rezultate, iako su u zadnjih deset tekmi slomili zube protiv jacih ekipa (Luton, Cambridge, Fleetwood, Wrexham). Dobra vijest je da im se nakon cetiri utakmice suspenzije vraca kapetan Alan Moogan (mid) i Chris Lever (def), te bi najbolji strijelac Tony Gray trebao biti spreman za danasnju utakmicu. Izostat ce obrambeni Earl Davis.

U goste im dolazi Grimsby, koji ne zna za poraz vec 13 utakmica i u utrci su za playoff mjesto za koje im trenutno fali cetiri boda. Moram napomenuti da Grimsby na papiru izgleda vrlo jak, posebno u zadnjih deset utakmica gdje ima najbolju gol razliku od svih klubova 32:9, no vecina tih utakmica je odigrana protiv slabih ekipa na kojima su napravili veliku gol razliku i dobre rezultate. Zadnja vijest je da su pocetkom mjeseca doveli pojacanje; Louie Soares (mid) iz Hayes and Yeading.

Ova utakmica je vazna za obje ekipe s obzirom da zele u playoff, stoga ocekujem opreznu igru. Do sada su se susreli dva puta prosle sezone i obje utakmice su zavrsile remijem. Dodatan info za ovu tekmu je sto ce biti prijenos u zivo na televiziji i kako pomalo pratim takve informacije, ostalo mi je u sjecanju da vecina tekmi koja se prenosi na televiziji zavrsi s malo golova. Sto se tice pobjednika vrijednost je u domacoj ekipi gdje imamo odlicnu kvotu na DNB opciju, no mislim da je bolja opcija na broj golova... Under 3 @ 1.86 (Pinnacle) 3/10

1-2 FT

Objavljeno

zato jer varteks nije ekipa koja je bila na poceetku sezone dovela je 4/5 igraca,novogtrenera i stanje u klubu se poboljsava.

najbolji igrac gospica tj najstrijelac lige danas nije igrao plus jos jedan odlican igrac za Gospic a Gospic ima uzasne golmane tako da ETOGA @4.0 laganini !

Objavljeno

najbolji igrac gospica tj najstrijelac lige danas nije igrao plus jos jedan odlican igrac za Gospic a Gospic ima uzasne golmane tako da ETOGA @4.0 laganini !

koji gospić gospića ti valjda gorica?!?!

Objavljeno

koji gospić gospića ti valjda gorica?!?!

Ma gorica da. U glavi mi gospić lol

Objavljeno

novi sam na forumu, al evo od mene jedan po meni ZICER dana !!!!!

Naime, radi se o utakmici Češke lige, 17.kolo gdje se sastaju Dukla Praha-Viktoria Zizkov, gradski derbi .

Dukla se nalazi na 9 mj. dok njihov večerašnji protivnik Viktoria "čvrsto" drži posljednje mjesto ligaške ljestvice.

Dukla je zadržala osnovicu igrača, dok Viktoria ima VELIKE probleme u igračkom kadru. Napustio ih je prvi golman, dva ponajbolja napadača i još nekolicina igrača iz prvog sastava. Ovo je podatak koji može puno da koristi kako nama kladioničarima tako i Dukli koja će pokušati da velikog gradskog rivala zakuca još dublje u probleme!!!

odigrat 1 kv.1,45 ili 1/1 kv.1,95

sretno.

1 pol. 3-0 / kraj 3-0

hvala lijepo  ;D

Objavljeno

Monica Niculescu - Samantha Stosur  :-* 2 1,45 13:30

Samantha je trenutno 5. igračica svijeta i ima 5430 bodova, dok je Rumunjka trenutno 31. sa 1765 bodova..... razlika je ogromna i u kvaliteti, međusobni susreti također idu na stranu Samanthe, igrale su dvaput i oba puta bilo je 2-0 za Australijanku....

hvala lijepoj Samanthi....  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • SP, subota  , 3.kolo Zelenortski otoci-Saudijska Arabija Zbroj golova 2,5 : Manje  Otocima dovoljan bod za prolaz. Kao tip bih igrao 1X ,ali izglednija mi ova opcija s maksimalno 2 gola. A kvota oko 1,7 solidna. Može otići i u drugom smjeru,ali dobra obrana Otoka amortizirat će Arape. Čudno je zadnje kolo, puno je polunamještenih utakmica gdje je tekma Australije i Paragvaja bila bila farsa. Ali takav je sustav, oboma bio dosta bod i to se dogodilo kao i kod Japan-Švedska. 
    • Uz zbroj golova Japana vs Svedske nije lose ni oba prvo ili oba prvo i drugo za one koji love visoke kvote.
    • Japan - Svedska Dok cekam tih 10 stranica Ode Hrvatskoj, skrenuo bih paznju na ovaj par, sa prognozom golova kao sto sam i najavio uoci svjetskog prvenstva da su ludi japanci ziher za golove i ziher za napadacku igru i ziher za gledanje svakome. Oni su odigrali 2-2 sa nizozemcima, pa strpali Tunisu 4 komada, dok su svedani dobili 5-1 taj isti Tunis ali i primili 5 u porazu od Nizozemske. U igri za prolaz su obje ekipe, Japan vec potvrden maltene, ali sigurno ce ici na sve za jaku pobjedu da uzmu prvo mjesto jer drugacije i ne znaju a svedani ce svakako nastojati bar do boda koji bi maltene jamcio prolaz. Na stranu to, da u nista ne igraju, opet bih na racun videnog do sada igrao golove na ovoj utakmici,i to od strane obje ekipe, a zbroj ovisi o vasoj pohlepi sto bi rekao jedan nas forumas. Kvote su odlicne, a ja ne iskljucujem ni 5+ 6+ pa vi kako hocete i sta vam pase, sretno!
    • Cestitke kolegama iz BIH na plasmanu reprezentacije BIH u sesnaestinu SP.Bravo "Zmajevi".
    • SP, treće kolo,noćna utakmica Paragvaj -Australia * Paran broj golova,oko 1,60 * Pobjednik u kornerima: Australia, oko 2,10 Situacija u skupini je jasna. USA prvi, Turska zadnja. Paragvaj treba pobjedu za 2.mjesto, Australiji dovoljan remi. Nekako mi se čini da će i Paragvaj biti zadovoljan bodom kojim sigurno prolazi u sljedeću fazu. Igram paran broj golova koji pokriva svaki remi te nečiju pobjedu 2-0, 3-1.  Čudna mi je visoka kvota kornera za Australiju jer oni dosta igraju na kornere,a Paragvaj u dva kola imao samo 1. Sad možda bude obratno,ali odigrat ću.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use