Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo za početak jedan valuebet... (2,70)

Pred nama je sama završnica Svjetskog skijaškog kupa, završnica u kojoj ćemo saznati tko će uzeti veliki kristalni globus, te mali slalomski globus u muškoj konkurenciji. Za veliki kristalni globus borba će se voditi između Hirschera i Feuza, dok bi se za mali slalomski globus trebali boriti Ivica Kostelić, Marcel Hirscher te Andre Myhrer.

U subotu ujutro na rasporedu je veleslalom, a jedna kladionica daje izuzetno dobar koeficijent za jednu okladu, koeficijent koji je znatno veći nego i u jednoj drugoj kladionici…

Više na http://www.svijetkladjenja.com/veleslalom-schladming-valuebet/

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Objavljeno

S obzirom da je već subota :D i da imam vremena i ne spava mi se moram podjeliti što sam odigrao za danas :)

Imam par parova , sve pobjede gostujućih momčadi za koje smatram da bi mogli lijepo proći danas, a to su:

1. CD Feirense-SC Braga 2@1.6

Nakon viđenog danas u Portugalskoj ligi , Porto 0:2, Benfica 3:1, ne vidim razlog zašto im i 3. mogući kandidat za 1. mjesto na ljestvici ne bi pobjedio prilično jadni Feirense...razmišljao sam o hendyju ali ovo je sigurnija varijanta

2. FC Sevilla-FC Barcelona Hendy pobjeda Barce SS 2@2,15

Barcelona je u velikom naletu i Messi je stvarno raspoložen u zadnje vrijeme.. Neću previše gubiti vremena na objašnjavanje, mislim da će Barca proći ..

3. Hertha BSC-Bayern München Hedny pobjeda Bayerna 2@2.1 - Bayern također u Odličnoj formi.. rasturili su Basell i Hoffenheim sa ogromnom gol razlikom..

4. Parma FC-AC Milan 2@1,75 - Smatram Milan jačom momčadi koja želi održati 1. mjesto na ljestvici.. tukli su Lecce 2:o koje nije ništa bolje/gore od Parme..zadnje 3 utakmice su dobili Parmu , ove sezone 4:1 doma..

5. Caen-Paris SG 2@1.90 - Odlična igra PSG od kada su dobili novog trenera, drže 1. mjesto i Montpellier  im je za leđima. Minimalna pobjeda im je dovoljna za 3 boda a s obzirom na formu, mislim da će uz ovaj koef. to proći! - BAŠ MI JE ŽAO KAJ OVI SMRADOVI NISU POBJEDILI :( Ali danas je Caen bio bolji!

-----------

Sve gore navedene utakmice se odigravaju negdje popodne oko 18:00 i kasnije.. utakmicu koju ću odigrati u 13:45 : Dundee Utd-Glasgow Rangers

Ovo ne bi preporučio nikome za odigrati osim ako sastavljaju nešto za sistem .. koef. na Glasgow je 2.60. Celtic je tuko Dundee zadnje kolo 4:0 -.

Pogledajte zadnja gostovanja Glasgowa:

14/01/2012 Premier League Johnstone vs. Rangers 3 - 1:2

11/02/2012 Premier League Dunfermline vs. Rangers 3 - 1:4

26/02/2012 Premier League Inverness vs. Rangers 3 - 1:4

Vidi se da im u gostima ide puno bolje nego doma i uz ovakav koef. na Glasgow mislim da se isplati odigrati 2-jku.. a i ako ne prođe, lako sastavite novi listić jer kao što sam rekao , ostale tekme su u 18:00 sati prva..

Toliko od mene . - zasada :D

Objavljeno

Dinamo-Hajduk 1 1,85(ujutro ce vjervatno bit oko 2 2,10 na bonus tip-super tip) za hrabrije F2 3,20

razlog je jednostavan...dinamo briljira vec par sezona dok hajduk je jednostavno katastrofalan..ioako san zestoki hajdukovac moj odabir je ipak dinamo,jer hajduk ukratko receno pojma nema! :D

Objavljeno

S obzirom da je već subota :D i da imam vremena i ne spava mi se moram podjeliti što sam odigrao za danas :)

Imam par parova , sve pobjede gostujućih momčadi za koje smatram da bi mogli lijepo proći danas, a to su:

1. CD Feirense-SC Braga 2@1.6

Nakon viđenog danas u Portugalskoj ligi , Porto 0:2, Benfica 3:1, ne vidim razlog zašto im i 3. mogući kandidat za 1. mjesto na ljestvici ne bi pobjedio prilično jadni Feirense...razmišljao sam o hendyju ali ovo je sigurnija varijanta

2. FC Sevilla-FC Barcelona Hendy pobjeda Barce SS 2@2,15

Barcelona je u velikom naletu i Messi je stvarno raspoložen u zadnje vrijeme.. Neću previše gubiti vremena na objašnjavanje, mislim da će Barca proći ..

3. Hertha BSC-Bayern München Hedny pobjeda Bayerna 2@2.1 - Bayern također u Odličnoj formi.. rasturili su Basell i Hoffenheim sa ogromnom gol razlikom..

4. Parma FC-AC Milan 2@1,75 - Smatram Milan jačom momčadi koja želi održati 1. mjesto na ljestvici.. tukli su Lecce 2:o koje nije ništa bolje/gore od Parme..zadnje 3 utakmice su dobili Parmu , ove sezone 4:1 doma..

5. Caen-Paris SG 2@1.90 - Odlična igra PSG od kada su dobili novog trenera, drže 1. mjesto i Montpellier  im je za leđima. Minimalna pobjeda im je dovoljna za 3 boda a s obzirom na formu, mislim da će uz ovaj koef. to proći!

-----------

Sve gore navedene utakmice se odigravaju negdje popodne oko 18:00 i kasnije.. utakmicu koju ću odigrati u 13:45 : Dundee Utd-Glasgow Rangers

Ovo ne bi preporučio nikome za odigrati osim ako sastavljaju nešto za sistem .. koef. na Glasgow je 2.60. Celtic je tuko Dundee zadnje kolo 4:0 -.

Pogledajte zadnja gostovanja Glasgowa:

14/01/2012 Premier League Johnstone vs. Rangers 3 - 1:2

11/02/2012 Premier League Dunfermline vs. Rangers 3 - 1:4

26/02/2012 Premier League Inverness vs. Rangers 3 - 1:4

Vidi se da im u gostima ide puno bolje nego doma i uz ovakav koef. na Glasgow mislim da se isplati odigrati 2-jku.. a i ako ne prođe, lako sastavite novi listić jer kao što sam rekao , ostale tekme su u 18:00 sati prva..

Toliko od mene . - zasada :D

Neces Bayern?

Ja cu danas najvjerojatnije igrat ovo:

Hertha BSC-Bayern München 2

FC Sevilla-FC Barcelona 2

Parma FC-AC Milan 2

Objavljeno

jučer polovičan uspjeh... jedan listić košarke prošao, na drugom pao za jedan gem....

1. listić

Asvel - Le Mans 2 2,65 

Zagreb - Široki  2 2,80

2.listić

Ski skokovi:  Kranjec R.  1.-6. mj    1,25    kranjec bio 1.  ;D

Del Potro - Federer 1.set 9,5 više  1,65    6-3  :'(

Hoffenheim - Stuttgart - Stuttgart daje gol 1,30     pobjeda Stutugarta    ;D

barem sam vratio lovu i zaradio za ćevape ...  ;D ;D ;D

danas neću igrati ništa, trijeznim glavu, idem u Maksimir na tekmu pa hladne glave sutra napadam...  ;D

Objavljeno

danas neću igrati ništa, trijeznim glavu, idem u Maksimir na tekmu pa hladne glave sutra napadam...  ;D

Ja jos razmisljam dal da odem... Najvjerojatnije idem :)

Moj listic za danas:

FC Sevilla-FC Barcelona 2

Parma FC-AC Milan 2

Hertha BSC-Bayern München 2

Jos se dvoumim dal da igram Dinamo-Hajduk...

Objavljeno

Nadal R.-Federer R. 1    1,85

Nadal je trenutno u puno boljoj formi,a  u korist mu ide i to što je federer malo oslabljen zbog tog nekakvog famoznog virusa .. U korist Nadalu idu i međusobni omjeri  21:10 ..Igra se na betonu na otvorenom (ispravite me ako griješim ) na podlozi na kojoj ga Federer još ni jednom nije dobio ..Može se reć da ga je znao i ubit od tenisa ..Po meni je Nadal danas veliki favorit i ova kvota mi se jednostavno čini prevelika i presmiješna ..

Objavljeno

Ovaj par mi je posebno interesantan danas

Venlo - Nec Nijmegen  2.75  3.20  2.35

U zadnjih 6 utakmica Venlo ima 4 pobjede i 2 poraza dok Nec ima 2 pobjede,3 poraza i remi ..Osim toga Venlo je kući dobio zadnjih 5 utakmica  ,zabio je 11 puta,a dobio  samo 3 gola ..Nec je u gostima dobio 2 puta ,izgubio 3 i jednom remiziro.. U korist Necu idu međusobni omjeri  4 puta je dobio , 1 izgubio i 3 puta su remizirali ..

Ovdje super sport nudi  ono što mi se čini primamljivo da će Venlo zabit više od 1 gola  2.70 ..

Wigan - Wba  2,55  3,20 2,55

Io vde mi je nešto zanimljivo..

10/12/2011 Premier Liga West Bromwich vs. Wigan 1:2

01/02/2011 Premier Liga West Bromwich vs. Wigan 2:2

13/11/2010 Premier Liga Wigan vs. West Bromwich 1:0

09/05/2009 Premier Liga West Bromwich vs. Wigan 3:1

29/11/2008 Premier Liga Wigan vs. West Bromwich 2:1

15/01/2006 Premier Liga Wigan vs. West Bromwich 0:1

10/09/2005 Premier Liga West Bromwich vs. Wigan 1:2

16/03/2004 Championship West Bromwich vs. Wigan 2:1

16/09/2003 Championship Wigan vs. West Bromwich 1:0

Kako bi se to reklo 3 za 3 .. I čini mi se da je danas Wba na redu ..

Osim toga mislim da bi vrijedilo probat 

Odg 3+  1  2.20

Objavljeno

RK Varteks-RK Međimurje 1 1.15

Derbi začelja,naime varteks je odigrao utakmicu sa porecom prije par dana gdje su vodili do neke 45 min i onda se pojavio opet problem jer nemaju siroku klupu da bi mogli izdrazati do kraja to im se dogadalo u zadnje 3 utakmice,napredak je vidljiv od kad je dosao novi trener.Svi su zdravi tako da ne vidim razloga zasto danas varteks nebi dobio,dobili su ih u prvom dijelu sezone bez problema u gostima a tada nisu bili komplenti.

Međimurje je najmlada ekipa u ligi,igraju decki sa nekih 17g imaju par starijih ali rijetko kad su oni videni na treningu, tako da stvarno danas nemaju sta traziti u varazdinu.

[b]B.Dortmund-Werder Bremen 1 1.40[/b]

Domacini imaju doma omjer 10-1-1,imaju jednog ozljedenog igraca vec duze vrijeme(Mario Gotze).

U prvom susretu je zavrsilo 2:0 za dortmund a onda je werder bio kompletan a danas igraju bez(Marka Arnautovića,Claudia Pizzara, Naldo,Philippa Bargfredea,Tim Borowski,Marka Marina, Aarona Hunta,prvi golman Tim Wiese takoder i drugi golman vjerojatno ce im braniti 3 pitaj boga u kakvoj je taj formi..

Omjer  u gostima im je 3-4-6.

Sevil/Barce/dng-Barcelon daje 1.10 tu je sve jasno.

TEČAJ: 1,7710 mozda nije nesto veliki kof ali za mene je to neki srednji ulog mozda cak i prema visem  ;)

Objavljeno

Nadal R.-Federer R. 1    1,85

Nadal je trenutno u puno boljoj formi,a  u korist mu ide i to što je federer malo oslabljen zbog tog nekakvog famoznog virusa .. U korist Nadalu idu i međusobni omjeri  21:10 ..Igra se na betonu na otvorenom (ispravite me ako griješim ) na podlozi na kojoj ga Federer još ni jednom nije dobio ..Može se reć da ga je znao i ubit od tenisa ..Po meni je Nadal danas veliki favorit i ova kvota mi se jednostavno čini prevelika i presmiješna ..

Nadal ti baš i nije u pono boljoj formi...sinoc je muku mučio sa Nalbandianom,dok je federer spakovao Del Potra kao da se radilo o challenger tipu igrača.Virus koji spominješ je već odavno prebrodio,radi se o tome da taj virus nestaje nakon 48 sati,a prosla je skoro sedmica od tada.Slažem se sa podlogom,da više odgovara nadalu,al ipak nije zemlja.Takodjer se slazem da Nadalov still igre neodgovara Federeru,al opet...ako Nadal bude returnirao loše kao sinoc protiv Nalbandiana...Federer ce to iskorisit.Mislim da je ovo 50 50 meč,ako bi vec riskirao...radije bi stavio de će meč ići preko 2.5 setova  2.3 kvota...mislim da ima jednake šanse da prodje nego da će ga nadal dobit.

Objavljeno

Dinamo-Hajduk 1 1,85(ujutro ce vjervatno bit oko 2 2,10 na bonus tip-super tip) za hrabrije F2 3,20

razlog je jednostavan...dinamo briljira vec par sezona dok hajduk je jednostavno katastrofalan..ioako san zestoki hajdukovac moj odabir je ipak dinamo,jer hajduk ukratko receno pojma nema! :D

Ma okani se ti prijatelju naše lige! Dinamo Istru ne može dobti! Ja sam Dinamovac pa ne želim to igrati.

Objavljeno

Samo da vas prisjetim  o onome što sam jučer govorio. Sutra igra Rudeš,ko je čitao o prošloj nedjelji zna o ćemu sam pričao. Uplatite na Rudeš dok nije pao koef. :)

Objavljeno

Samo da vas prisjetim  o onome što sam jučer govorio. Sutra igra Rudeš,ko je čitao o prošloj nedjelji zna o ćemu sam pričao. Uplatite na Rudeš dok nije pao koef. :)

napisi nama koji nisamo citali proslu nedelju  ;)

Objavljeno

Ma da ne duljim,igraj na njih. :)

Još nešto što će u igri biti slijedeći tjedan je Rudeš! Protiv Međimurja će "otvarati" svoj stadion bit će masa publike i još pokoji "detalj" koji vam je sigurno jasan tako da,jasno vam je šta trebate odigrati ma kolikoi god koef. bio.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Spanska reprezentacija, erekcija, knjige, nauka … Ala me yebu ove kolege sa Foruma, pa to je strasno … juce umesto da se posvetim nemcima i holandjanima, onaj kolega Marko15 me sjebao sa desnicarenjem i patriotizmom po Forumu, a danas kada treba da svrsavamo na spance, ovaj kolega McGarrett uzeo da yebe i ne vadi sa turcima i cesima, majko moja. Nauka i knjige vs religija Ovu spansku reprezentaciju mozete razumeti samo ako razumete razliku izmedju nauke (i knjiga sa jedne strane) i religije. Kao sto sama rec kaze, nauka dokazuje, a ne  ubedjuje. Znaci, ako nauka hoce da objasni kako nastaje grmljavina na nebu, ili otkud magla zimi u centru grada, naucnici moraju to  prvo da objasne, zatim dokazu, pa tek onda sve to da stave u knjige, da bi deca onda mogla iz tih knjiga da uce u skolama. Tako da vi danas zahvaljujuci nauci, mozete da stvorite grmljavinu ili maglu u dnevnoj sobi. Plus sto maglu mozete da vidite i na rock koncertima kao vizuelne efekte. Za razliku od nauke, religija nas ubedjuje da nesto postoji, ili hajde da kazemo da barem hoce da nas privuku svojim lupetanj… neeeee svojim idejama ili stavovima. Nauka za svoja objasnjenja koristi eksperimente i laboratorije, dok Crkva koristi trikove poput krsta, molitve, tamjana a pre svega ljudsku prirodu da veruje u nesto. A izmedju svega toga su profesori u skolama koji prenose deci tekovine nauke, i svestenici u crkvama sa druge strane, koji se trude da vas privuku. Zato ce profesor u skoli deci da objasni zasto grmi na nebu, dok ce svestenik religioznoj babi u Zagorju ili Medjugorju da prenese da kada grmi na nebu, to se verovatno Bog nesto ljuti. Ako imamo oci, rezultate nauke i religije uvek mozemo da vidimo. Mozemo da vidimo koliko je nauka doprinela razvoju ili menjanju sveta kroz automobile, svemirske brodove, Google, mobilne telefone, internet, kladjenje ili kompjutere a uvek mozemo da vidimo kako stoje zemlje koje nemaju religiju vec im je najvaznije da je internet besplatan i dostupan u celoj zemlji poput Norveske. A sa druge strane mozemo da vidimo kojim putem idu u Teheranu ili Avganistanu gde prakticno ni ne dozvoljavaju (nekontrolisani internet) Spanska reprezentacija i knjige = erekcija Ovo sto spanci rade sa svojom reprezentacijom, to je sve vec zapisano u knjigama o sportu. Svaka knjiga o sportu pominje cikluse, teorijama da je nemoguce da klubovi ili reprezentacije imaju dozivotne rezultatske cikluse. Pa onda iz tih teorija vi sada mozete da vidite da slavni Milan ove sezone nije igrao evropske utakmice cak ni cetvrtkom, da Juventus nakon devet uzastopnih titula, sada ne moze da bude cak ni ispred Coma, ili da Chelsea ima sto bodova manje od Arsenala. Kakvu je Spanija imala generaciju igraca izmedju 2008 i 2012-te godine, mozemo videti po tome sto su u tih cetiri godine osvojili Svetsko Prvenstvo i dva Evropska Prvenstva. Trenerske knjige bi rekle da nakon toga obicno sledi potop, jer je prakticno nemoguce imati vrhunske rezultate u kontinuitetu, sto smo mogli da vidimo kroz reprezentacije Nemacke koja nije mogla cak ni grupu dva puta da prodje, a da ne govorimo o reprezentaciji Italije gde su citave generacije mladih italijana vec pocele da yebu ili stvaraju porodice, a da nikada nisu doziveli da vide svoju reprezentaciju na Svetskom Prvenstvu. Spanci su imali toliko velika cojones da su smelo i hrabro usli u novi ciklus i smenu generacija, i to bas kako knjige o sportu kazu. Sebi su za selektora izabrali Luis da la Fuente-a, koji je zamenio, to nikako da se ne zaboravi, Luis Enrique-a. U Srbiji bi takvog trenera proglasili budalom, a spanci su ga veeeeoma pazljivo izabrali. Fuente je sa spanskom Under 19 generacijom bio prvak Evrope 2015, pa sa spanskom Under 21 bio prvak Evrope 2019, pa je uzeo srebro na Olimpijskim Igrama 2020 Kao sto i pise u svim knjigama o sportu, sasvim je logicno da ces jednu ovakvu reprezentaciju poput Spanske, pred kojoj je bila smena generacija, uvek poveriti jednom ovakvom treneru, koji je ispratio kroz vrhunske rezultate citave generacije mladih i perspektivnih igraca. Sve to lepo zvuci i deluje jednostavno na recima, ali u realnom zivotu da vi date jednu ovako talentovanu generaciju recimo u ruke pijanom Kiksiju, on bi, na primer, jednog Viktor Muneza stavio na klupu, a igrali bi mu Milinkovic-Savic i Vlahovic. Eto otkud erekcija na spance. Imali su cojones da veruju mladima, imali su coyones da na selektorsko mesto dovedu anonimusa za vecinu, imali su cojones da veruju u ono sto rade, i na kraju, imali su cojones da cekaju. Selektor A zapravo je njihov novi selektor imao najveca cojones. Trenerske knjige kazu da se vi kao trener ne mozete drzati nekog svog ubedjenja ili teorija ili strategija, kako vi mislite da treba da vam tim igra, vec igru vaseg tima morate da prilagodite tome kakve imate igrace. A Luis de la Fuente ima toliko mozga da zna da ima fenomenalnu generaciju odlicnih igraca, zapravo cudesno kvalitetnih, pa je sasvim logicno da ce igru “tiki-taka” okaciti macku o rep. Fuente odlicno koristi kvalitet koji ima, pa tezi igri “1 na 1” po bokovima a kako to izgleda mozemo videti po rezultatima spanaca. Aktuelni su Prvaci Evrope, kvalifikacije su prosli setnjom sa pet pobeda, jednim remijem (u poslednjoj utakmici) i nula poraza sa 21 postignutim pogodkom i tek dva primljena gola (takodje u poslednjoj utakmici kvalifikacija). Eeeeej … pet clean sheet-a iz sest utakmica, nula poraza, 3,5 gola po utakmici i 67% poseda lopte prosecno… majko moja. Dosta je ….. stvarno osecam pritisak u preponama … ne mogu vise. Za mene su spanci Top Top generacija, top selekcija, i naravno da cu ih podrzati do kraja. Ne znam da li su jos uvek zeleni za titulu, ne znam kako su sve izasli iz problema sa povredama i izostancima (Rodri, Nico Williams, Merino, Gavi …) ali za mene nema nikakve dileme. Idem sa naukom, idem sa knjigama, idem sa onim u sta verujem, a ne sa onim u sta hoce da me ubedjuju. Vecina kaze Francuska ima bolje pojedince. Naukom se bavi manje od jednog procenta ljudi. Znaci, od sto ljudi na jednom mestu, manje od jednog veruje u nauku. A to nije manjina, vec su to mrvice. A ostalih 99% veruje u nesto drugo (Boga, srecu, sudbinu, pravdu, karmu, jednakost …) Ali da naucnici nisu verovali u ono sto rade, ovaj post bismo danas pisali na kamenu, a ne na telefonu. A pogledajte kakvu tek guzvu spanci imaju na golmanima, majko moja. David Raya, Joan Garcia, Unai Simon … eeeej zivote. Napredddddddd spanci, zivela teorija, zivele knjige, zivela pamet, zivela nauka, zivela cojones ko ih ima, ziveo talenat plus znanje, zivela erekcija. Samo Spanija i niko drugi, pa makar bili poslednji u grupi.  
    • Evo jedan prijadlog za danas u obliku bet buildera:   Španjolska - Capo verde Španjolska pobjeđuje oba poluvremena Zbroj golova na utakmici minimalno 3   Španjolska kao jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog prvenstva otvara mečom protiv neloših afrikanaca. Ali ne vidim prostora za iznenađenje ovdje. Očekujem 3-4 gola španjolaca, raspoređenih u oba poluvremena dok s druge strane maksimalno gol (ako i to) afrikanaca te se nadamo da nece biti dovoljan da sruši ovu okladu.
    • Apsolutno, i to ne jucer nego prekjucer
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use