Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pozdrav svima...danas igram ovako:

Pardubice - Brno  1x @ 1,30

Ovo igram iz razloga jer su Pardubice najtrofejnija ekipa i češkoj...Brno igra solidno u zadnje vrijeme, ali mislim da još nisu dorasli tome da pobijede ekipu kakva je Pardubice i to još u gostima.

Newcastle - Bolton 1 @ 1,75

Analize su već napravljene.

Venezia - V.Bologna 1x @ 1,35

Igram 1x samo zato što me Cedevita izradila prije neki dan 78:78...obje ekipe su izrazito domaćinske, može se probati i s hendikepom...virtus zadnje dvije tekme u gostima izgubio -34 od sasarija i -23 od varesea, nadam se da ni danas neće proći ništa bolje.

Caja Laboral - Real M. 1x @ 1,60

Ovdje sam mislio igrati zbroj koševa (150,5) više, ali ipak mi je ovako sigurnije...Nakon 7 godina igranja u NBA ligi u ekipu Caja Laboral vratio se legendarni Nocioni (prošlu tekmu za 14min zabio 10 koševa)...Realu nedostaje njihov najbolji igrač i strijelac Joycee Caroll (navodno ima upalu gušterače).

Everton - Sunderland kp1 @ 1,30

Sunderland dosta jaka ekipa, zadnje dvije tekme 3:3 Man.City i 0:0 Totenham...Everton ih je izbacio iz FA kupa pobjedom u gostima 0:2, kod kuće su igrali 1:1...Everton u zadnje vrijeme igra odlično i ovo sam morao staviti bar konačni pobjednik (ako bude neriješeno računa se kv. 1)

Toliko od mene za danas...sretno svima!!!

JEDVA!!!  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use