Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

garnett 15,5 over PROŠLO

gasol p 16,5      PROŠLO

I bolje da nisi gledao tekmu razbili su ih kao macku :D .Ocekujem prolaz listica rekoh uplatio sam jako puno love sistemski odigrano mislim nema druge ako padne malkin ostaju mi oni kad ono ajde bok :D

Jos mi je  ostao vancouver na konacnom ishodu ako to prođe ajd na nuli sam. Inace zdravo doviđenja brate :D

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Objavljeno

Popusiti prednost od 3:0 u 1. Trecini... jbt koma..niti jedan gol vise nisu dali? Nisam gledao tekmu ali mozda i bolje,kosu bi pocupao :s

Ja sam igro over 5.5 bilo mi nekako logično nakon 11 tekmi over bar još jedna .. Rušio me Utd ,stvarno šteta.. Mogo sam u finom plusu bit

Objavljeno

garnett 15,5 over PROŠLO

gasol p 16,5      PROŠLO

I bolje da nisi gledao tekmu razbili su ih kao macku :D .Ocekujem prolaz listica rekoh uplatio sam jako puno love sistemski odigrano mislim nema druge ako padne malkin ostaju mi oni kad ono ajde bok :D

Jos mi je  ostao vancouver na konacnom ishodu ako to prođe ajd na nuli sam. Inace zdravo doviđenja brate :D

samo da spomenem, svaka čast neki dan na informaciji o onom švedskom rukometu...digao sam prave pare...svaka čast :)

Objavljeno

garnett 15,5 over PROŠLO

gasol p 16,5      PROŠLO

samo da spomenem, svaka čast neki dan na informaciji o onom švedskom rukometu...digao sam prave pare...svaka čast :)

Hah hvala stari ,sva srece pa imam decke koji placaju masne pare za određene forume o takvim parovima pa dobijem svasta :D .Bit ce toga jos .

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use