Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

66. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 29.4. - 1.5. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 66. kolo Posljednje Šanse za period od 29.4. do 1.5.

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Screenshot_45.jpg

Postavljam predlog koji ne ispunjava Pravilo o minimalnoj kvoti od 1,20. Ali svakako postavljam predlog, neka stoji, da zauzmem mesto, ako se veliki bet365 smiluje i podigne kvoticu za 0,02 ili ako na Forumu postoji neki kolega koji ima dobro srce i pronadje mi cigansku kladionicu gde se moze odigrati ovaj predlog po kvotici od 1,20

Ja hocu samo ovaj predlog, ili cu umreti, a to je da ce Barcellona imati vise ukupnih suteva od Intera na mecu. Ovde se ne radi o sutevima u okvir gola, vec bilo kakvim sutevima, kao na primer kada Vlahovic sutne, a lopta pogodi korner zastavicu, a to mu se racuna u sut.

Neka predlog za sada stoji, da mi cuva mesto do sutra do 15.00 casova, a ako se veliki bet365 ne smiluje, ili ako na Forumu nema kolege sa velikim srcem, promenicu predlog, a onda cu se politi benzinom i samozapaliti.

Dakle, za sada Barcellona ce imati vise suteva na utakmici od Intera, po kvoti od 1,18 kod velikog bet365

IMG_7911.thumb.jpeg.c64747a728a06f8453708c32e1826f70.jpeg

prije 14 minute, LeonardoDrugi said:

Postavljam predlog koji ne ispunjava Pravilo o minimalnoj kvoti od 1,20. Ali svakako postavljam predlog, neka stoji, da zauzmem mesto, ako se veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 smiluje i podigne kvoticu za 0,02 ili ako na Forumu postoji neki kolega koji ima dobro srce i pronadje mi cigansku kladionicu gde se moze odigrati ovaj predlog po kvotici od 1,20

Ja hocu samo ovaj predlog, ili cu umreti, a to je da ce Barcellona imati vise ukupnih suteva od Intera na mecu. Ovde se ne radi o sutevima u okvir gola, vec bilo kakvim sutevima, kao na primer kada Vlahovic sutne, a lopta pogodi korner zastavicu, a to mu se racuna u sut.

Neka predlog za sada stoji, da mi cuva mesto do sutra do 15.00 casova, a ako se veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ne smiluje, ili ako na Forumu nema kolege sa velikim srcem, promenicu predlog, a onda cu se politi benzinom i samozapaliti.

Dakle, za sada Barcellona ce imati vise suteva na utakmici od Intera, po kvoti od 1,18 kod velikog bet365 online kladionica" rel="external">bet365

IMG_7911.thumb.jpeg.c64747a728a06f8453708c32e1826f70.jpeg

Pa odigraj kornere kolega kao i ja i mirno spavaj, sta se patis bzvz. Ionako, ako malo bolje razmislis na kraju ti dode na isto.

prije 11 minute, mesrine said:

Pa odigraj kornere kolega kao i ja i mirno spavaj, sta se patis bzvz. Ionako, ako malo bolje razmislis na kraju ti dode na isto.

kazes da odigram kao i ti i da mirno spavam. Kako da odigram kao i ti i pri tome mirno spavam kada ti prvu ligu nisi video ni na slici, a kamoli postavljao predloge u prvoj, elitnoj, a kamoli pobedjivao. Kazes da je isto igrati kornere ili suteve. Pa ja se sa tobom ne bi slozio da je danas ponedeljak, a kamoli da je ovo isto. U sut se, po kladionicama, racuna i kada Vlahovic sutne deset metara preko gola i lopta ne pogodi cak ni vazduh, dok za korner ipak treba da se lopta odbije pod nekim uglom. Kada pogledas ovu kvotu od 1,40 da ce Barcellona pobediti u kornerima, rekao bi da je ovo poklon sa neba, ako gledamo kako se predpostavlja da ce igrati ove dve ekipe na mecu u sredu. Pobeda Barcellone u kornerima je kvotirana sa 1,40 a pobeda u sutevima sa 1,18. a ja mislim da postoji razlika zasto su kvote ovoliko razlicite

IMG_7913.thumb.jpeg.1c38a74a19585e8e117f5d0bd611dc1f.jpeg

IMG_7911.thumb.jpeg.9c86b99a197eb93e53d4bda3e6d5b249.jpeg

Mozda je najbolje za pocetak da budes ljubazan i izadjes iz Topica prve lige, zatim da pokusas da mi pronadjes kladionicu gde bih mogao ovo da odigram po 1,20 a onda da se posvetis trazenju cetiri dobitna tipa u Guts-Leonardo Kupu gde ti zelim svu srecu i gde sam odlucio da cu da navijam za tebe, iako ne mogu da verujem sta sam napisao.

A sutra stize i motivacioni govor samo za tebe, i to potpuno besplatno.

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Mechelen - Club Brugge više od 3.5 (2.37) ili 2 (1.70) bet365 Domaćin će pokušati prekinuti neugodan niz protiv jednog od najjačih belgijskih klubova, dok gosti žele nastaviti svoju dominaciju i zadržati stopostotan učinak na početku sezone. Club Brugge je sezonu otvorio impresivnom pobjedom nad Genkom (2:1), ostvarenom nakon snažnog povratka u drugom poluvremenu. Taj trijumf dodatno im je podigao samopouzdanje, a niz bez poraza protiv Mechelena koji traje od 2021. daje im psihološku prednost uoči ovog susreta. S druge strane, Mechelen je u prvom kolu ostao bez pobjede nakon što je protiv Waregema primio pogodak u sudačkoj nadoknadi. Iako su pokazali napadačku kvalitetu, kasni pad koncentracije može biti zabrinjavajući uoči ogleda s moćnim Bruggeom. Oba su tima u uvodnom kolu pokazala da imaju napadački potencijal, ali i određene slabosti u obrani. Zbog toga se očekuje otvorena i efikasna utakmica, s potencijalno više pogodaka na obje strane. Prema prognozama, tip na više od 3.5 gola mogao bi biti isplativ izbor po kvoti 2.37. Favorit je Club Brugge, koji bi uz trenutnu formu i tradiciju trebao doći do nove pobjede po kvoti 1.70 u bet365 kladionici. Sretno svima. (Koeficijenti 31.7. u 23:28 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Svakako sve navedeno na cemu sam pao bih igrao i sada, i X puta bez gledanja, jer sve je bilo jasno kao dan, jasnije od prolaza Italije kontra Makedonije ali jbg uvijek ima jedan veliki ALI.
    • Danas “pozdrav uz sum Jadranskog mora” a sutra kada ti na utakmici Liverpoola padne under 0-1 gola, ili kada ti Real Madrid ne postigne gol na utakmici,  ili kada Marmoush uopste ne sutne u okvir gola na utakmici bice “… pravila ne valjaju, administratori su skratili takmicenje, Nutrija je prevarant, Nuki01 nema pojma, Poslednja Sansa je namestena, Furyshaa i ja nismo imali srece, Izudin nas je pokrao … traaa-laaa-la … “  
    • Kolega Leo,nama obicnim smrtnicima je drago da uopce mozemo biti negdje tu uz vas🙂Svako dobro🙂
    • Samo da vas podsjetim da ovaj prvi na listi, dakle najpopularniji vec 2. (Slovima DRUGU) godinu za redom gubi u direktnoj okladi od ovog četvrtoplasiranog na listi, odnosno vječnog člana drugoligaške smrdljive jametine pune fekalija, odnosno forumaša sa najljepšim i najboljim analizama u posljednjoj šansi što i nije teško jer ih nitko i ne piše, odnosno mene.  Svako dobro i sretno s tipovima, pozdrav uz sum Jadranskog mora
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use