Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

E da zapocnemo danasnji dan :D

Ja sam odigrao jedan vrlo zanimljiv listic u kojem je potrebno dosta srece ali ovo je vise da pratim.Odigrao sam nekoliko zenskih tenskih meceva da nece biti tie breakova jer zene igraju vrlo malo TB-ova i nadam se da ce tako biti i danas.

TB/Radwanska A. - Li N. 2 1.30 (3-6 6-2 6-3)

TB/Azarenka V. - Barthel M. 2 1.30 - azarenka imala brejk u drugome setu i kod 5 5 imala 3 vezane bp , prva igracice svijeta sta vise reci  :-\

TB/Sharapova M. - Stosur S. 2 1.25

TB/Kvitova P. - Kerber A. 2 1.35

TB/Pous Tio L. - Johansson M. 2 1.30 (6-1 2-6 7-5) jedva  :D

TB/Halep S. - Bertens K. 2 1.15

Objavljeno

Inter Zaprešić-Hajduk 1  3,00

Hajduk nije mogao dobiti Lučko u Splitu. Oni već slažu momčad za novu sezonu a Inter se bori za ostanak (1 bod od zone ispadanja). Hajduk grca u dugovima,ne bih se cudio da su im ovi plastili da puste. Nije neka sigurica ali svakako bi vrijedilo pokušati u nekom sistemu.  ::)

Objavljeno

Malo i od mene koje pametne :P

Prvo,bravo za one koji su ispratili juce moj par Bilbao-Sporting 4-6 :)

Danas mi je za oko zapala jedna utakmica francuske 2.lige....

Istres-Arles 3+  @1.95

20.12.11 LIG Arles Istres 1 : 5

05.03.10 LIG Arles Istres 3 : 0

02.10.09 LIG Istres Arles 1 : 1

28.02.09 NAT Istres Arles 0 : 3

13.09.08 NAT Arles Istres 1 : 3

Evo tradicija sta kaze,i zadnjih 5 utakmica.Samo na jednoj nisu bila 3 gola...Kvota je i vise nego dobra za 3+.

Helmond-Dordrecht  1    @2.10

Helmond kod kuce u zadnjih 5 utakmica 1 poraz samo ima,dok Dordrecht kao gost 3 poraza i 2 nerijesena ishoda.Iako je Dordrecht dobio zadnje 2 utakmice,smatram da ce ovu da izgube.Helmond je u boljoj formi,a i motiv vise su mu ta zadnja 2 poraza u vecerasnjoj utakmici.

Srecno ko prati :)

Objavljeno

Sta mislite o ovim utakmicama:

Troyes-Boulogne 1 @1.65

Troyes po onome sto ja vidim ovde apsolutni favorit, drze se na 3. mestu koje vodi u ligu vise, samo bod prednosti imaju nad Clermontom tako da im je neophodna pobeda ukoliko zele da ostanu 3. Dok je Boulogne predzadnji i zaostaje 7 bodova od sigurne zone. Iako Troyes nije pobedio u poslednja 4 meca izmedju ovih ekipa mislim da bi danas trebao sigurno resiti ovu utakmicu u svoju korist.

Toulouse-Montpellier X2 @1.45

Posto igram na veci ulog i treba mi siguran par igracu X2. Ovde je sve jasno Montpellier se bori za titulu sa PSG-om, imaju 2 boda prednosti i ne smeju da kiksnu. Toulose ima samo 3 boda manje od Lyona na poziciji koja vodi u evropu, tako da i oni imaju veliku zelju da dodju do pobede, ali mislim da ce Montpellier odneti bodove sa ovog meca.

Srecno svima   ;D

Objavljeno

Domzale - Maribor 2 @ 1,80 prolaznost 9/10

Domzale danas fale 3 kljucna igraca!!!!!

prvi gk Vidmar(gk28/0),Zec(df 13/1),sef obrane Knezevic(df 14/4 ,treci najbolji strijelac),Apatic(df 13/0),Hailovic(df 4/0),Krcic(mf 17/2),ZATKOVIC(mf 23/5 ,najbolji igrac i strijelac) ,Zivec(att 4/3),Pekic(att 24/4,drugi strijelac) i Vrhunac(att10/1)

Objavljeno

Sta mislite o ovim utakmicama:

Troyes-Boulogne 1 @1.65

Troyes po onome sto ja vidim ovde apsolutni favorit, drze se na 3. mestu koje vodi u ligu vise, samo bod prednosti imaju nad Clermontom tako da im je neophodna pobeda ukoliko zele da ostanu 3. Dok je Boulogne predzadnji i zaostaje 7 bodova od sigurne zone. Iako Troyes nije pobedio u poslednja 4 meca izmedju ovih ekipa mislim da bi danas trebao sigurno resiti ovu utakmicu u svoju korist.

Toulouse-Montpellier X2 @1.45

Posto igram na veci ulog i treba mi siguran par igracu X2. Ovde je sve jasno Montpellier se bori za titulu sa PSG-om, imaju 2 boda prednosti i ne smeju da kiksnu. Toulose ima samo 3 boda manje od Lyona na poziciji koja vodi u evropu, tako da i oni imaju veliku zelju da dodju do pobede, ali mislim da ce Montpellier odneti bodove sa ovog meca.

Srecno svima   ;D

Nemoj da se zaleces sa Troyes-om.Pogledaj tabelu i vidices da ovde pola lige moze i da udje i da ispadne iz lige...Bolje odigraj na golove... 2-4...ili 3+...:)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use