Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

69. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 9.5. - 12.5. (Pet-Pon)

Topic will be automatically locked at 13:00

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 69. kolo Posljednje Šanse za period od 9.5. do 12.5.

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Screenshot_25.jpg

Hej @IzudinB

Vidim da hoces da mi oduzmes pravo da menjam par 36465 puta u jednom kolu, zato sto je to bizarno i neozbiljno. E pa hocu i ja da na kraju sezone ko bude najgori ucesnik Poslednje Sanse u istoriji, ispadne u trecu ligu. Ti si nas administrator, a to bi trebalo da bude kao da si nas Papa, najbolji medju nama.

A ti si najgori, imas 5 pogodaka manje od kolege koji je diskvalifikovan pre sest meseci i 7 pogodaka manje od kolege koji ce danas biti diskvalifikovan, 28 pogodaka manje od prvoplasiranog u tvojoj, drugoj amaterskoj i 100 pogodaka manje od mene. Ti smatras da ne bi smelo da se postavljaju predlozi za druge i da se menjaju predlozi 36465 puta u jednom kolu, a ja mislim da si ti najgori ucesnik koji je ikada igrao svetu Poslednju Sansu i da je zapravo tvoje kladjenje bizarno i neozbiljno, pa smo na istom, nereseno smo.

Danas ne mogu da se odlucim da li da postavim predlog da Napoli pobedjuje Genovu u kornerima po kvoti od 1,20 kod Unibeta 

IMG_7984.thumb.jpeg.f72c01ec4a39785a6dba20275d96875d.jpeg

ili ipak da postavim da Napoli daje prvi gol na utakmici po kvoti od  1,25 kod Mozzartbeta

IMG_7983.thumb.jpeg.3899a38f8094ed2881231a349e9e87f2.jpeg

pa zato postavljam oba predloga, dok se ne odlucim u poslednjem trenutku.

Ako mi danas nesto opet ne priznas, nadji sebi dobrog i jeftinog advokata, pa se vidimo na Sudu, a tuzicu te i Sudu sa zahtevom da najgori ucesnik Poslednje Sanse ikada, mora po novim Pravilima od ove sezone da ispadne u trecu ligu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use