Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 13.5.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

prije 23 minute, mesrine said:

Srijeda, eredivisie

PSV - Heracles, bar 1udarac Perisica u okvir gola, 1.20, bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Psv je pobjedio 17 od 19 zadnjih utakmica doma protiv Heraclesa a pobjedili su i u zadnjih 5 ligaskih opcenito, a svakako je vrijedna spomena zadnja derbi pobjeda   2-3 preokretom nakon 2-0 u gostima kod Feyenoorda. Sutra igraju sa protivnikom koji se ne bori za nista i nije u nekoj formi, sve i da je suprotno od toga ocekivala bi se pobjeda, a ovako se ocekuje golijada. Vjerujem da ce u toj golijadi zabiti i Perija, trenutno igrac u najboljoj formi u redovima PSV-a, stroj kao sto je uvijek i bio, teski borac i profesionalac, na ciji pogon i profesionalizam se digla cijela ekipa i potpuno su se vratili u igru za naslov prvaka. Perija je uz 2 asistencije zabio 6 golova na zadnje 4 utakmice koje je igrao, a svakako ocekujem da ce sutra i startati i zabiti, jer samo bi ga lud covjek u ovom trenu izostavio iz ekipe a sve da zaista Bosz bude taj, opet ce uci u igru kasnije i ne sumnjam bar jednom puknuti u okvir gola. 

A mozda ga i izbace iz kluba sutra prijepodne pa ne zaigra nikako, tko zna. Ako moze City ne pobjediti nego uopce ne zabiti gol raspalom Sotonu i srusiti me u posljednjoj sansi, onda moze i ovo, zasto ne sve je moguce  Sretno tko prati!

Screenshot_20250513_084030_Chrome.jpg

Tko igra nesto danas, ovo bi mu moglo doci kao lijepi dodatak i jacanje ukupne kvote. Sretno

Ne znam da li ste primetili da ovaj @darko56 svaki dan udje u prvu, elitnu ligu Poslednje Sanse, pogleda ko je sta postavio od predloga, i uvek podeli “like”-ove svima osim meni. I to mu nije prvi put. Udje, pogleda ko je sta postavio, i podeli osam “like”-ova dnevno, samo meni ne.

E zato se i raspao u samoj zavrsnici druge, amaterske, pa cemo od sledece sezone da koristimo termin “raspao se kao Darko56” kada hocemo da objasnimo situaciju da je neko sjebao celu sezonu u samo nekoliko (poslednjih)  dana.

A ovom Fitozu je podelio vec sto “like”-ova, nijednom ga nije zaboravio, kao da hoce da kaze da misli da je ovaj zaista najbolji.

E zato ces moj @darko56 ovu sezonu igrati za drvenu medalju, posto na kraju sezone neces biti ni medju prvih deset.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use