Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 26.5.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej @mesrine

Ovaj IzudinB te je ubacio u prezivele u Guts-Leonardo Kypu. Pomenuo te je u velikom Finalu, napisao je i da ti ucestvujes.

Boli te qurac, sad postavi i ti predlog, nema vise nazad, ko ih yebe sto grese. Rekli su da si prosao u Finale, pa nema razloga da ne ucestvujes.

IMG_8095.thumb.jpeg.dab270f16c508ae890f16914fd093065.jpeg

ujedno ti cestitamo od srca osvojeno odlicno sedmo mesto u drugoj, amaterskoj.

prije 42 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @mesrine

Ovaj IzudinB te je ubacio u prezivele u Guts-Leonardo Kypu. Pomenuo te je u velikom Finalu, napisao je i da ti ucestvujes.

Boli te qurac, sad postavi i ti predlog, nema vise nazad, ko ih yebe sto grese. Rekli su da si prosao u Finale, pa nema razloga da ne ucestvujes.

IMG_8095.thumb.jpeg.dab270f16c508ae890f16914fd093065.jpeg

ujedno ti cestitamo od srca osvojeno odlicno sedmo mesto u drugoj, amaterskoj.

To je valjda napravio u znak isprike sto mi jos uvijek nije odgovorio na pitanje u poruci vezano za kvotu, a poruku je vidio.

Naravno da cu igrati, bar da kup osvojim kad sam vec ovako neslavno zavrsio u ligi 

Hvala na cestitkama. Jos uvijek me bole neki moji nenormalni padovi zbog kojih je sezona i otisla u ku*ac a bio sam uvjeren da cu se ugurati u prva dva mjesta. Duboke rane su ostavili padovi, bas duboke, ali zalizati cu to do pocetka nove sezone, a onda jaci nego ikada meljem sve redom i ulazim u prvu ligu, garantiram.

Ipak, mala utjeha mi je sto sam bar okladu s tobom opet dobio pa ne moram pisati javno ovdje da sam najveca budala na forumu.

Usput, cestitke svima nagradenima u obje lige, bravo!

Ala sam se ja nahvatao “like”-ova ovih dana, pa to je neverovatno. Pogledajte samo gde se ja nalazim na tabelama popularnosti, a gde ovaj Fitoz. Evo, ovako bi trebalo da izgledaju sve tabele u svetoj Poslednjoj Sansi, pogledajte, molim vas ovu nadmoc, ovo je realno stanje ko je ko na nasem Forumu

IMG_8096.thumb.jpeg.198784d4895fdb4ac0c0687c9878acfb.jpeg

IMG_8097.thumb.jpeg.1d8bbcdcce21eea7af9ce4dbf24f1c34.jpeg

IMG_8098.thumb.jpeg.ad96a4bc58577dc2fbb7f59298a18c97.jpeg

prije 30 minute, pena29 said:

I onda Leo kaže da su svi protiv njega-))

Kolega Leo je nas vitez bez mane i straha🙂Meni je bilo odlicno druziti se ovih mjeseci,padati,dizati se,razgovarati sa kolegama.Eto,druzimo se i dalje i ako sam koga povrijedio ili uvrijedio,ispricavam se.Trece mjesto u 2.ligi i iduce sezone,krecemo od pocetka.

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Ala sam se ja nahvatao “like”-ova ovih dana, pa to je neverovatno. Pogledajte samo gde se ja nalazim na tabelama popularnosti, a gde ovaj Fitoz. Evo, ovako bi trebalo da izgledaju sve tabele u svetoj Poslednjoj Sansi, pogledajte, molim vas ovu nadmoc, ovo je realno stanje ko je ko na nasem Forumu

IMG_8096.thumb.jpeg.198784d4895fdb4ac0c0687c9878acfb.jpeg

IMG_8097.thumb.jpeg.1d8bbcdcce21eea7af9ce4dbf24f1c34.jpeg

IMG_8098.thumb.jpeg.ad96a4bc58577dc2fbb7f59298a18c97.jpeg

Popularan si kao Dinamo ali Rijeka osvoji...za neke si bio i favorit za osvajanje bas kao i Dinamo ali, ali...

prije 2 sati, mesrine said:
prije 2 sati, mesrine said:

To je valjda napravio u znak isprike sto mi jos uvijek nije odgovorio na pitanje u poruci vezano za kvotu, a poruku je vidio.

Naravno da cu igrati, bar da kup osvojim kad sam vec ovako neslavno zavrsio u ligi 

Hvala na cestitkama. Jos uvijek me bole neki moji nenormalni padovi zbog kojih je sezona i otisla u ku*ac a bio sam uvjeren da cu se ugurati u prva dva mjesta. Duboke rane su ostavili padovi, bas duboke, ali zalizati cu to do pocetka nove sezone, a onda jaci nego ikada meljem sve redom i ulazim u prvu ligu, garantiram.

Ipak, mala utjeha mi je sto sam bar okladu s tobom opet dobio pa ne moram pisati javno ovdje da sam najveca budala na forumu.

Usput, cestitke svima nagradenima u obje lige, bravo!

Ne znam o kakvoj se opkladi radi,ako sam ukljucen u istu nadam se da sam ti pomogao 😁,takodje cestitam kolegama u prvoj ligi na osvojenim nagradama za prvo i drugo mjesto,a tebi kolega @mesrine ,kao i kolegama @furyshaa @jansavc @pena29 i @Marko15 zelim uspjeh u narednoj  sezoni PS.

Napuni baterije preko ljeta i vidimo se.pozz

prije 57 minute, Fitoz said:

Popularan si kao Dinamo ali Rijeka osvoji...za neke si bio i favorit za osvajanje bas kao i Dinamo ali, ali...

Bome,jedno od ljepših "spuštanja", as servis,al bez zluradosti.

No,i 2.mjesto nosi solidnu nagradu,no Leu je važan prestiž,što nije za zamjeriti.

prije 12 minute, pena29 said:

Bome,jedno od ljepših "spuštanja", as servis,al bez zluradosti.

No,i 2.mjesto nosi solidnu nagradu,no Leu je važan prestiž,što nije za zamjeriti.

Kolega nakon odigranih 20 -tak kola prosle sezone ti si vjerovao da cu osvojiti PS i tokom citave sezone si se ponavljao ,bez obzira na nadprirodne moci naseg kolege ,uspio sam u tome,a tebi kolega zelim sve najbolje u slijedecoj sezoni da pokusas biti konkurentan za mjesta koja vode u visi rang.pozz kolega

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use