Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Objavljeno

evo od mene prijedloga za bejzbol nočas

cincinati-detroit  over 8,5  (1,75)    kon rez  6-7

napadački vrlo jaki cincinati, detroit zadnjih godina više posvećuje napadu nego obrani i zato izostaju reze...ja sam uplatio za soma kn i za sto eura na bet at homeu...

i na jednom listiću za sto kn vezao sa penal na hrvatska-irska... sretno svima...bokić  ;)

Objavljeno

ono što su perišić i jela odigrali kakav lijepi dupli pas to je ono kaj želim gledati iz fotelje kad igra hrvatska...imali su nekoliko lijepih akcija i ugodno me naši iznenađuju...još da imamo pouzdanijeg golmana koji neće primit gol svaki puta kada protivnik uputi udarac u okvir gola...ah pa jel tražim previše ako zazivam svetog ivana kelavu...jebem ti isusa i pletikosi i biliću...uh

Objavljeno

Btw. držite fige da listići prođu  ;)

hrvirs.jpg

Drago mi je da ovo mogu, nakon rubrike aktivni listići, staviti i pod dobitne listiće... ;D

Hvala svima na podršci, i svojim mišljenjima o utakmicama. Nadam se da i sutra nastavljamo u istom tonu  ;)

Evo i kako to izgleda, kada i zadnji par zazelene  ;D

supersportmozillafirefo.jpg

Objavljeno

Hrvatska-Irska   1   2.40

Moram reć da sam se dobro nasmijo kada sam vidio kvotu i još mi je smiješno,nadam se da će tako i ostat posle utakmice..Gledo sam Irsku protiv Mađarske i mogu reć da je to hrpa panjeva koji ne mogu gol sa 2 metra zabit..Borbeni su ,rastrčani,bore se za svaku loptu i to,al gol zabit to brate teško ide..A i da nekim čudom zabiju 1 ,mi ćemo opet 1 više jer za razliku od njih imamo napadače koji redovno zabijaju po cijeloj Europi,a da njima neće onako mutavim..Ovde očekujem utakmicu sličnu onoj Rusija -Češka..Mislim da ćemo ih dobro poderat..

Ajmo naši!!!

Nadal R.(1.sh-1,5)-Đoković      1    1.80

Čisto ne vjeujem da će Novak uspjet uzet prvi set  ,a ni da će završit sa 7:6..Mislim da će mu Rafa dat do znanja odma u prvom setu ko je gazda..Vjerujem da će Rafa dobit ,a od svih mečeva koje je Rafa dobio samo jednom nije prošla ova oklada..

kako me napatiše ova dvojica sa 3:0 na 3:3 pa do  6:4 ..Uffff..Bit će ovde još svega..sada mu je Nole našo šemu

I još se uvijek smijem i smijem i smješim  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use