Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

jučer katastrofa dan..danas moramo to ispraviti:

Nadal - Belucci -9,5 tip 2(1,6)... znači da naadal neće pobiejditi s više od 9 gemova razlike...ovo je vrlo izvjesno jer belluci uopće nije loš i očekujem da mu uzme jedan set u ovo meču jer nadal nije baš na ti s ovom podlogom...

Karlović - Sela više od 9,5 gemova 1.set(1,6)... svi znamo zašto - karlović svoju sevu vjerojatno neće izgubiti ali bogami neće ni sela jer karlović u igri katastrofa...

Tsonga - Hewitt više od 34,5 gema(1,7)... mislim daće tsonga pobijediti ali hewitt uviejk na wimbledonu igra odlično tako da barem 4 seta očekujem...

Ferrer - Brown -9,5 tip 2.(1,4)..znači da ferrer neće pobijediti sa više od 9 gema razlike... ferreru ova podloga nije najjača i mislim da je brown u stanju uzeti u svakom setu barem 3 gema...

Raonić - Giraldo -4,5 tip 1(1,5)...znači da će raonić pobijediti sa više od 4 gema razlike..raonić ovaj turnir može daleko dogurati.. jaka serva nije ni loš u igranju...na ovoj podlozi vrlo teško će mu neko uzeti servu...

molim da neko prokometnira jer u ičemu ovdje griješim... planiram stavit veliku paru na 2,3 para od ovdje... još ne znam koja al dobro ću izabrati...

Objavljeno

molim da neko prokometnira jer u ičemu ovdje griješim... planiram stavit veliku paru na 2,3 para od ovdje... još ne znam koja al dobro ću izabrati...

Ferrera nikako ne bi dirao, probaj njega uvijek izbjegavati u ovim hendikepima. Ne zovu ga dzaba Pit Bull, grize na svaki poen. Sad prosle sedmice na challangeru je pomeo konkurenciju i skoro svaki mec imao jedan set 6:0, a igrali su igraci tipa ovog Browna. Taj jedan set 6:0 ili 6:1 bi te ukopo ovdje i znacio direktan pad.

Objavljeno

KirilM/PetrovaN(T.R.)-Babo (26.06. 15:10) 2:0 @ 1,25

Par koji po meni igra stvarno fenomenalno dok ne dođu na Erani / Vichi :D :D :D :D  Daleko će dogurati , do finala po meni !

MirnyM/NestorD(T.R.)-Russe (26.06. 12:30) 3:0 @ 1,30

Mirny i Nestor također igraju odlično u paru i tu vidim priliku za 3:0.. Russell M. / Young D. nisu ništa pokazali u zadnje vrijeme.. dok su Mirny-Nestor tukli braću u Londonu u finalu..

Ovo gore odigrao na jednom listiću!

130 ulog -> 210 dobitak.

Goiás EC-Guaratinguetá (27.06. 02:00) 1 @ 1,55

Dodao sam na jednom listiću za 20 kn Goias koji je poprilično jak doma i uz to protiv ovih gostiju ima već 2 pobjede!

19/10/2011 Brasilero Serie B Goias vs. Guaratingueta 3:1

20/07/2011 Brasilero Serie B Guaratingueta vs. Goias 1:3

To troje sam za 20 kn odigrao.

Objavljeno

Evo da me ''peh'' nebi zamrzio,stavit cu i ja nesto :)

Prijateljska:  Unterhacting - Basel  odg3+  @2,00

Odabrao zato sto je prijateljska i isprobavanja momcadi pa zato i ocekujem vise golova :)

Objavljeno

Prijateljska:  Unterhacting - Basel   odg3+   @2,00

Odabrao zato sto je prijateljska i isprobavanja momcadi pa zato i ocekujem vise golova :)

:D e ovo neću ispratiti... ;D

Objavljeno

Ebden M.-B.Paire 2 1.55

I danas su na rasporedu mecevi prvog kola Wimbledona a u jednom od njih susrecu se i Matthew Ebden i Benoit Paire. Matthew Ebden australijanski je tenisac rodjen 26.11.1987 i trenutno zauzima 76 ATP mjesto. Ove sezone vecinom je ispadao u prvom kolu , a na vecini boljih turnira mora igrati kvalifikacije , najbolji rezultat ove sezone mu je sesnaestina finala Indian Wellsa u kojoj ga je pobijedio Isner 6-4 7-5. Sto se trave tice , ove sezone dobio je u Queen's-u Bachingera zatim ga je isprasio Cilic , i u Eeastbournu je prosao kvalifikacije i onda ga je odmah lako izbacio Darcis. Benoit Paire mladi je francuski tenisac rodjen 8.5.1989 i trenutno zauzima 55 ATP poziciju. Najbolji rezultati ove sezone su mu finale turnira u Beogradu u kojemu ga je dobio Seppi i polufinale prosli tjedan u Hertogenboshcu gdje je ispao u 3 seta od Ferrera. Sto se trave tice Paire je odigrao jedan turnir , prosli tjedan u HErtogenboschu gdje je dosa do polufinala i dobro namucio Ferrera koji je pobijedio 7-6 3-6 6-1. Danas ja dajem prednost Paire u koji ako bude blizu igre protiv Ferrera pobjedjuje ovaj mec , Ebden je u jako losoj formi i msilim da Paire ne bi trebao imati problema.

9,5/Kohlschreiber P.-T.Haas 2 1.55

U sklopu prvog kola na Wimbledonu ocekuje nas mozda i najzanimljiviji dvoboj danas , dvoboj Philippa Kohlschreibera i Tommya Haasa. Philipp Kohlschreiber njemacki je tenisac rodjen 16.101983 i trenutno zauzima 30 ATP poziciju. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Minhen , igrao polufinala Hallea , Aucklanda i Montpeillera. Sto se trave tice igrao je dva turnira , u Halleu je dosao do polufinala u kojemu ga je izbacio danasnji protivnik Haas s 7-6 7-5 , i igrao je cetvrtfinale Eastbourna gdje je predao u drugom setu Seppiu. Tommy Haas njemacki je veteran rodjen 3.4.1987 i trenutno se nalazi na 50 ATP poziciji. Najbolji rezultat ove sezone mu je osvajanje Hallea prije dva tjedna gdje je u finalu pobijedio Federera s 7-6 6-4 , igrao je i polufinala Minhena i challengera u Dallasu. Sto se tice trave odigrao je samo jedan turnir koji je osvojio. Moj tip za danas je over 9,5 gemova prvi set , iz razloga sto mislim da nece biti brejkova na pocetku i da ce obojica cuvati svoje servise. Obojica imaju dobr servise posebno Haas i u dobrim su formama i nadam se da to prolazi. A ako netko misli igrati 1 ili 2 ja mislim da je bolje odigrati na Haasa.

Erakovic M.-U.Radwanska 2 1.60

I za svoj treci par izabrao sam mec prvog kola zenskog dijela turnira izmedju Marine Erakovic i Urszule Radwanske. Marina Erakovic novozenlandska je predstavnica rodjena 6.3.1988 i trenutno zauzima 49 WTA mjesto. Ove sezone vecinom je ispadala u prvim kolima ali ima dva zapazena rezultata a to su finale Memphisa i polufinale Budimpeste. U oba turnira joj se zdrijeb otvorio , tako da joj je do finala u Memphisu najteza protivnica bila Dushevina , a u Budimpesti Zahlavova. Sto se tice turnira na travi igrala je Birmingham u kojemu joj je u prvom kolu predala Morita , u drugom je dobila u 3 seta mladu RObson i u trecem je ispala od Makarove , a u Eastbournu je ispala u prvom kolu od Paszek. Urszula Radwanska mladja sestra poznatije Agnieszke poljska je tenisacica rodjena 7.12.1990 i trenutno zauzima 54 WTA mjesto. U zadnjih mjesec dana igra odlicno , prvo je igrala cetvrtfinale Brisela gdje je prosla i kvalifikacije , zatim je osvojila ITF u Notthingamu i prosli tjedan je igrala finale Hertogenboscha. Ovo je prvi susret ove dvije tenisacice i mislim da ce otici na stranu Radwanske koja je u boljoj formi i mislim da ce proci u drugo kolo.

Objavljeno

Poz svima,nije me bilo bar dana ..Nakon što je Ronaldo zabijo spremio sam stvari i otišo sa curicom malo na vikend..Hvala Cristiano :)

Haas T.-Kohlschreiber P.

16.06. je pobjedio Haas..Tijesno sa 7:6 i  7:5 ..Međutim  22.06 je Kolschreiber u drugom setu predao meč protiv Seppia(prije 4 dana) ..Sad me zanima zna li neko zašto i koliko se stigao oporavit ,ima li kakve šanse jer bi ovde tio probat ganjat točan rezultat  3:0 i  3:1..

3:0    3.80

3:1    4.00

Objavljeno

E pa iskreno se nadam da ce ti poslije biti zao  ;)

Objavljeno

E pa iskreno se nadam da ce ti poslije biti zao  ;)

ma jedino će mi biti žao ako ne platiš pivo od dobitka... ;D

Objavljeno

budem i ja danas postavil tri bejzbola...slobodno kontrirajte i dobitak vam je zajamčen...zbilja nemrem više skinut ništ od bejzbola  :-[ :-[

ahahahhahahhaha,ja sam te popratio sinoc,ne vredi prijatelju igrati govnare,ima tenisa kosarke fudbala ali ono stvarno vise treba izbaciti. >:(
Objavljeno

Mirny i Nestor također igraju odlično u paru i tu vidim priliku za 3:0.. Russell M. / Young D. nisu ništa pokazali u zadnje vrijeme.. dok su Mirny-Nestor tukli braću u Londonu u finalu..

130 ulog -> 210 dobitak.

Na brzinu !  Pa ja ne vjerujem.......  ???

Objavljeno

evo da i ja pocnem.

Irski kup..Sligo-Derry City

Jedna od najjacih ekipa u irskoj..sligo,mislim da ce ici do kraja ovog kupa,tako da derry nema sta traziti tu.1-1,90

Medjunarodni nogomet....Libija-Maroko-2-2.10,,ne znam kome bi bilo do fudbala par meseci posle rata u drzavi a i mislim da je ipak maroko kvalitetniji,u svakom slucaju 2.10 nije za baciti.

Objavljeno

130 ulog -> 210 dobitak.

Naravno,sada ih jedu za doručak !

Uffffff

Objavljeno

130 ulog -> 210 dobitak.

Vjeruj mi da ni ja ne vjerujem hebem ti sreću i sve... uđu ko panjevi u meč i spuše 1. set i pogle sad , rasturit će ih ko pi**** .. ma katafakingstrofa :(

Objavljeno

Evo od mene jedan malo ozbiljniji..

Nadal R.(h-8,5)-Bellucci T     2       2.00

S obzirom kako se Nadal snalazi na travi mislim da stvarno ne bi bilo loše probat..Šta kažete?

7:6  6:2    6:3

Na početku trećeg seta sam mislio da sam bacio hiljadarku ,a čovjek ipak izvuče točno kolko treba :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use