Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 26.6.2012.

lele92

Recommended Posts

jučer katastrofa dan..danas moramo to ispraviti:

Nadal - Belucci -9,5 tip 2(1,6)... znači da naadal neće pobiejditi s više od 9 gemova razlike...ovo je vrlo izvjesno jer belluci uopće nije loš i očekujem da mu uzme jedan set u ovo meču jer nadal nije baš na ti s ovom podlogom...

Karlović - Sela više od 9,5 gemova 1.set(1,6)... svi znamo zašto - karlović svoju sevu vjerojatno neće izgubiti ali bogami neće ni sela jer karlović u igri katastrofa...

Tsonga - Hewitt više od 34,5 gema(1,7)... mislim daće tsonga pobijediti ali hewitt uviejk na wimbledonu igra odlično tako da barem 4 seta očekujem...

Ferrer - Brown -9,5 tip 2.(1,4)..znači da ferrer neće pobijediti sa više od 9 gema razlike... ferreru ova podloga nije najjača i mislim da je brown u stanju uzeti u svakom setu barem 3 gema...

Raonić - Giraldo -4,5 tip 1(1,5)...znači da će raonić pobijediti sa više od 4 gema razlike..raonić ovaj turnir može daleko dogurati.. jaka serva nije ni loš u igranju...na ovoj podlozi vrlo teško će mu neko uzeti servu...

molim da neko prokometnira jer u ičemu ovdje griješim... planiram stavit veliku paru na 2,3 para od ovdje... još ne znam koja al dobro ću izabrati...

molim da neko prokometnira jer u ičemu ovdje griješim... planiram stavit veliku paru na 2,3 para od ovdje... još ne znam koja al dobro ću izabrati...

Ferrera nikako ne bi dirao, probaj njega uvijek izbjegavati u ovim hendikepima. Ne zovu ga dzaba Pit Bull, grize na svaki poen. Sad prosle sedmice na challangeru je pomeo konkurenciju i skoro svaki mec imao jedan set 6:0, a igrali su igraci tipa ovog Browna. Taj jedan set 6:0 ili 6:1 bi te ukopo ovdje i znacio direktan pad.

KirilM/PetrovaN(T.R.)-Babo (26.06. 15:10) 2:0 @ 1,25

Par koji po meni igra stvarno fenomenalno dok ne dođu na Erani / Vichi :D :D :D :D  Daleko će dogurati , do finala po meni !

MirnyM/NestorD(T.R.)-Russe (26.06. 12:30) 3:0 @ 1,30

Mirny i Nestor također igraju odlično u paru i tu vidim priliku za 3:0.. Russell M. / Young D. nisu ništa pokazali u zadnje vrijeme.. dok su Mirny-Nestor tukli braću u Londonu u finalu..

Ovo gore odigrao na jednom listiću!

130 ulog -> 210 dobitak.

Goiás EC-Guaratinguetá (27.06. 02:00) 1 @ 1,55

Dodao sam na jednom listiću za 20 kn Goias koji je poprilično jak doma i uz to protiv ovih gostiju ima već 2 pobjede!

19/10/2011 Brasilero Serie B Goias vs. Guaratingueta 3:1

20/07/2011 Brasilero Serie B Guaratingueta vs. Goias 1:3

To troje sam za 20 kn odigrao.

Ebden M.-B.Paire 2 1.55

I danas su na rasporedu mecevi prvog kola Wimbledona a u jednom od njih susrecu se i Matthew Ebden i Benoit Paire. Matthew Ebden australijanski je tenisac rodjen 26.11.1987 i trenutno zauzima 76 ATP mjesto. Ove sezone vecinom je ispadao u prvom kolu , a na vecini boljih turnira mora igrati kvalifikacije , najbolji rezultat ove sezone mu je sesnaestina finala Indian Wellsa u kojoj ga je pobijedio Isner 6-4 7-5. Sto se trave tice , ove sezone dobio je u Queen's-u Bachingera zatim ga je isprasio Cilic , i u Eeastbournu je prosao kvalifikacije i onda ga je odmah lako izbacio Darcis. Benoit Paire mladi je francuski tenisac rodjen 8.5.1989 i trenutno zauzima 55 ATP poziciju. Najbolji rezultati ove sezone su mu finale turnira u Beogradu u kojemu ga je dobio Seppi i polufinale prosli tjedan u Hertogenboshcu gdje je ispao u 3 seta od Ferrera. Sto se trave tice Paire je odigrao jedan turnir , prosli tjedan u HErtogenboschu gdje je dosa do polufinala i dobro namucio Ferrera koji je pobijedio 7-6 3-6 6-1. Danas ja dajem prednost Paire u koji ako bude blizu igre protiv Ferrera pobjedjuje ovaj mec , Ebden je u jako losoj formi i msilim da Paire ne bi trebao imati problema.

9,5/Kohlschreiber P.-T.Haas 2 1.55

U sklopu prvog kola na Wimbledonu ocekuje nas mozda i najzanimljiviji dvoboj danas , dvoboj Philippa Kohlschreibera i Tommya Haasa. Philipp Kohlschreiber njemacki je tenisac rodjen 16.101983 i trenutno zauzima 30 ATP poziciju. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Minhen , igrao polufinala Hallea , Aucklanda i Montpeillera. Sto se trave tice igrao je dva turnira , u Halleu je dosao do polufinala u kojemu ga je izbacio danasnji protivnik Haas s 7-6 7-5 , i igrao je cetvrtfinale Eastbourna gdje je predao u drugom setu Seppiu. Tommy Haas njemacki je veteran rodjen 3.4.1987 i trenutno se nalazi na 50 ATP poziciji. Najbolji rezultat ove sezone mu je osvajanje Hallea prije dva tjedna gdje je u finalu pobijedio Federera s 7-6 6-4 , igrao je i polufinala Minhena i challengera u Dallasu. Sto se tice trave odigrao je samo jedan turnir koji je osvojio. Moj tip za danas je over 9,5 gemova prvi set , iz razloga sto mislim da nece biti brejkova na pocetku i da ce obojica cuvati svoje servise. Obojica imaju dobr servise posebno Haas i u dobrim su formama i nadam se da to prolazi. A ako netko misli igrati 1 ili 2 ja mislim da je bolje odigrati na Haasa.

Erakovic M.-U.Radwanska 2 1.60

I za svoj treci par izabrao sam mec prvog kola zenskog dijela turnira izmedju Marine Erakovic i Urszule Radwanske. Marina Erakovic novozenlandska je predstavnica rodjena 6.3.1988 i trenutno zauzima 49 WTA mjesto. Ove sezone vecinom je ispadala u prvim kolima ali ima dva zapazena rezultata a to su finale Memphisa i polufinale Budimpeste. U oba turnira joj se zdrijeb otvorio , tako da joj je do finala u Memphisu najteza protivnica bila Dushevina , a u Budimpesti Zahlavova. Sto se tice turnira na travi igrala je Birmingham u kojemu joj je u prvom kolu predala Morita , u drugom je dobila u 3 seta mladu RObson i u trecem je ispala od Makarove , a u Eastbournu je ispala u prvom kolu od Paszek. Urszula Radwanska mladja sestra poznatije Agnieszke poljska je tenisacica rodjena 7.12.1990 i trenutno zauzima 54 WTA mjesto. U zadnjih mjesec dana igra odlicno , prvo je igrala cetvrtfinale Brisela gdje je prosla i kvalifikacije , zatim je osvojila ITF u Notthingamu i prosli tjedan je igrala finale Hertogenboscha. Ovo je prvi susret ove dvije tenisacice i mislim da ce otici na stranu Radwanske koja je u boljoj formi i mislim da ce proci u drugo kolo.

Poz svima,nije me bilo bar dana ..Nakon što je Ronaldo zabijo spremio sam stvari i otišo sa curicom malo na vikend..Hvala Cristiano :)

Haas T.-Kohlschreiber P.

16.06. je pobjedio Haas..Tijesno sa 7:6 i  7:5 ..Međutim  22.06 je Kolschreiber u drugom setu predao meč protiv Seppia(prije 4 dana) ..Sad me zanima zna li neko zašto i koliko se stigao oporavit ,ima li kakve šanse jer bi ovde tio probat ganjat točan rezultat  3:0 i  3:1..

3:0    3.80

3:1    4.00

Evo da me ''peh'' nebi zamrzio,stavit cu i ja nesto :)

Prijateljska:  Unterhacting - Basel   odg3+   @2,00

Odabrao zato sto je prijateljska i isprobavanja momcadi pa zato i ocekujem vise golova :)

:D e ovo neću ispratiti... ;D

E pa iskreno se nadam da ce ti poslije biti zao  ;)

ma jedino će mi biti žao ako ne platiš pivo od dobitka... ;D

Mirny i Nestor također igraju odlično u paru i tu vidim priliku za 3:0.. Russell M. / Young D. nisu ništa pokazali u zadnje vrijeme.. dok su Mirny-Nestor tukli braću u Londonu u finalu..

130 ulog -> 210 dobitak.

Na brzinu !  Pa ja ne vjerujem.......  ???

evo da i ja pocnem.

Irski kup..Sligo-Derry City

Jedna od najjacih ekipa u irskoj..sligo,mislim da ce ici do kraja ovog kupa,tako da derry nema sta traziti tu.1-1,90

Medjunarodni nogomet....Libija-Maroko-2-2.10,,ne znam kome bi bilo do fudbala par meseci posle rata u drzavi a i mislim da je ipak maroko kvalitetniji,u svakom slucaju 2.10 nije za baciti.

130 ulog -> 210 dobitak.

Naravno,sada ih jedu za doručak !

Uffffff

130 ulog -> 210 dobitak.

Vjeruj mi da ni ja ne vjerujem hebem ti sreću i sve... uđu ko panjevi u meč i spuše 1. set i pogle sad , rasturit će ih ko pi**** .. ma katafakingstrofa :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Predlozi sa Foruma plus nekoliko recenica o utakmici Scafati vs Virtus Predloge za kladjenje imamo. Ukupnu kvotu takodje imamo, mozemo da se dovucemo cak i do ukupne kvote peko 2,00. Ne treba uopste nista ni da radimo, ionako je nedelja. Postoji mogucnost da danas zaradimo novac, a da ne uzmemo lopatu u ruke. Treba samo da procenimo da li na Forumu ima zdravih ljudi, i da li se isplati da ih pratimo. Imam puno dobrih vesti za vas, ali imamo i jednu jaaaaaaako losu vest. Da pocnemo od lose vesti. Kolega @IzudinB je prosao u Guts-Leonardo Kupu, majko moja. Ucestvujem u vasem bolu, znam kako vam je. Ali, ima i nekoliko dobrih vesti. Ima jos kolega koji su prosli, sto cestitamoooooooo tako da @IzudinB jos uvek nije usao u prvu, elitnu, a nadajmo se da nikada ni nece. Dobra vest je i sto ce se kolega @COLT najverovatnije spasitiiiiiiiii ispadanja, pa cemo dobiti prvi put u istoriji ovog smesnog Foruma, pobednika kupa koji nije ispao, sto znaci da sam ja najveci genije koji se pojavio na Forumu i kreirao Guts-Leonardo Kup. A ubedljivo najbolja vest jeste sto je veoma lako moguce da na kraju kolega @Iblaz93 ispadne iz prve, elitne. Situacija je sledeca. Kolega @Iblaz93ima dva pogodka vise, ali kolegi @josip123 treba da prodje dupla sansa 1X na danasnjoj utakmici Salcburg vs Austria, da bi zaostatak smanjio na samo jedan pogodak, ali je dobra vest sto Josip123 ima bolju ukupnu prosecnu kvotuuuuuuuuuuuuuuuu. Idemooooooooo Josipeeeeeee, bas bi bilo lepo da ovaj @Iblaz93 ispadne, kada se zayebava i olako shvata horor svete Poslednje Sanse. Juce mu padne predlog u 90 plus 12 minutu i ko ga yebe. Sada me mrzi da se secam u kom kolu mu je isto tako prosao predlog u stotom minutu utakmice. Sada je najvaznije samo da Josipuuuuuuuuuuuu prodje dupla sansa 1X na Salcburg, tako da idemooooooooooooooo svi zajedno protiv ovog @Iblaz93 Imamo i kolege sa Foruma kojima nedostaje jos jedan predlog za prolaz u Guts-Leonardo Kupu, a te utakmice se igraju danas, pa neka svako proceni da li su kolege koje su predlagale te parove zdravi, pa neka svako odluci da li da odigramo svi zajedno ova cetiri para Radnik Bijeljina vs Gosk, BiH liga jedinica, kvota 1,11 Al Ahly vs Haras, egipatska liga, jedinica, kvota 1,25 Real Madrid vs Celta, nesto u vezi golova Scafati vs Virtus, italijanski basket, dvojka, kvota 1,15 Ukupna kvota oko 2,00 Evo nas u nedelji, svetom danu, imamo cetiri predloga, a mozda i pet, sa duplom sansom na Salcburg, ako zelite kao i ja da @Iblaz93 ispadne. Dosli smo u situaciju da kolegama prolazak u kupu zavisi od rezultata u BiH lopovskoj ligi, od egipcana i raspalog Real Madrida koji bi mogao na kraju sezone da nista ne osvoji. Ali, ako nase kolege tako misle, neka danas i zavise od Bosne, Egipta i crnaca iz Reala. Ko hoce neka prati nase kolege, a ko nece ne mora. ja cu im pozeleti srecu, samo da u velikom Finalu bude sto vise ucesnika i da se tako kolegi @IzudinB sanse smanjuju. Ovde cu samo da napisem nekoliko recenica o ovoj utakmici Scafati vs Virtus gde je u ovom trenutku kvota na dvojku pala sa 1,20 na 1,11.  O Virtusu sam vec napisao nekoliko recenica kada smo ih gurali na njihovoj prosloj utakmici kod kuce sa Vareseom. Dakle, samo ukratko, radi se o najverovatnije poslednjoj zajednickoj sezoni jedne generacije ovog Virtusa koji su imali jednu intezivnu sezonu iza sebe sa usponima i padovima. Bili su pravi krs u Euroleague, nista nisu uradili ni u italijanskom kupu, pa se toliko raspali, da su na kraju otpustali igrace u sred sezone i dovodili novog trenera, vojno lice. Sada su se malo stabilizovali, vezali su pet pobeda uzastopno, igraju samo jednu utakmicu sedmicno, sto ovako staroj, istrosenoj i zasicenoj ekipi bas i odgovara. Pre nego sto uplatite svoj novac na dvojku na Virtus, treba da se zna, da je Virtus u ovoj sezoni imao 34 poraza u sezoni, narocito ih je u gostima gazio ko je hteo (21 poraz na strani), a u jednom delu sezone su imali sedam uzastopnih poraza na strani. Vec sam jednom napisao, ko se kladio na Virtus u ovoj sezoni, taj bi svima na Forumu treboa da pokaze lekarsko uverenje da je zdrav. Ali, nije isto igrati, odnosno se kladiti na Virtus pre dva meseca i danas. Do kraja sezone su ostala jos samo dva kola. Virtus je na tabeli poravnat sa Trapanijem, najvecim iznenadjenjem sezone, danas ide Scafatiju, pravom krsu od tima, a u sledecem kolu igraju kod kuce igraju bas sa Trapanijem koga su jos na jesen dobili u gostima pola kosa razlike. Virtus teoretski moze da izgubi prvo mesto i prednost domaceg terena u play-offu, ali bi stvarno bili seljaci da to izgube protiv ovog krsa Scafatija, samo jedno kolo pre utakmice kod kuce sa direktnim konkurentom.  Ovaj Scafati ima dve pobede manje od prve ekipe iznad zone ispadanja, a do kraja sezone ima jos dva kola, a oni danas igraju kod kuce sa Virtusom, a u poslednjem kolu idu Armaniju, a  u poslednjih devet kola imaju devet uzastopnih poraza. Znaci, Scafati ima samo matematicke sanse da se spase, tako sto bi u poslednja dva kola morao da dobije Virtusa i Armanija i da se dese jos sto cuda sa deset ostalih ekipa da svi izgube. Po meni oni su ispali jos pre dva meseca u mnogo vaznijim utakmicama narocito kod kuce, tako da ako se ovde padne, onda neka se padne. Igranje na dvojku na Virtus, iako su u sezoni izgubili 34 puta bih uporedio sa pracenjem predloga kolega iz druge, amaterske u realnom kladjenju. Nije isto ako sada odlucite da pratite u realnom kladjenju kolege iz samog vrha druge lige Poslednje Sanse, gde se predpostavlja da kolege dobro razmisle pre nego sto postave predlog za onaj horor od zavrsnice lige, ili na primer da odlucite da pratite u realnom kladjenju kolegu @pena29 koji samo ceka da se zavrsi ova sezona i pocne sledeca, sto je i sam izjavio. Znaci, nije isto kladiti se na Virtus sada, dva kola pre kraja, i pre dva meseca. Plus sto je kvota sa 1,20 pala na 1,11 A svim kolegama koji danas cekaju na poslednjem paru, prolaz u Guts-Leonardo Kupu, najtezem takmicenju na svetu, sve najbolje i puno srece, sto vas je vise u velikom Finalu, to je bolje. Neka sveti Kup osvoji stvarno najbolji, samo da to ne bude niko od administratora.    
    • 3.5./Premier Leauge/Arsenal-Bournemouth/over 2 cards(1,36)Bet365
    • 03.05. F1, kvalifikacije za utrku Miami Norris - Max 1 1,50 SS
    • Menjam 3.5. 21:00 / La Liga / Valladolid-Barcelona / Barca 1,5+ / 1,20 / William Hill
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use