Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Kolega,moja se zena u potpunosti slaze s vama i samo je tuzno i potvrdno klimnula kad sam joj procitao vas post...
    • Hej kolega Veoma pratim holandsku ligu. Ovaj Telstar koji je novi prvoligas sam gledao na prvoj utakmici u sezoni protiv Ajaxa u gostima, i odmah sam sebi rekao da ne mogu da verujem da postoji ovakva ekipa na svetu koja misli da se spasi ispadanja, a da igra onoliko otvoreno. Na prvoj utakmici u Amsterdamu su primili dva komada, a mogli su jos dva, pa su onda primili jos po dva komada od krseva Zwollea i Volendama. I tako su sa sest primljenih golova u prva tri kola, kao novi prvoligas otisli u Eindhoven kod najofanzivnije ekipe u Evropi koja je prosle sezone postigla skoro 150 golova u svim takmicenjima, i jos pobedili bez primljenog gola … majko moja. Reci svojoj zeni da protiv ovoga nema leka, i da su, ako je za utehu, pali na kocki i igraci Telstara kladeci se na sebe da ce primiti gol(ove). Postoje padovi, na koje ne moze da se utice, niti mogu da se objasne, to sam zapravo hteo da kazem. A to sto je tvoja supruga pogresno izabrala coveka sa kojim ce potrositi najbolje godine svoga zivota … to je vec neka sasvim druga prica na koju je trebala da misli pre petnaest godina, a ne sada.
    • Kolega,lako se vama z....t.Mene doma zvrijedala zena da koji smo mi luzeri kad nemremo ni 1,20 koef. na PSV pogoditi...to vam je kad zenu uvucete u svijet kladenja...
    • Mene je u bolnicu poslalo ovo otvaranje teme, a kada izadjem iz bolnice, idem u ludnicu zbog ove teorijske mogucnosti iz Pravila da trojica ulaze u prvu, elitnu jer se tako otvaraju mogucnosti da cak i @pena29 jednoga dana postavlja predloge u prvoj, elitnoj. Ko me yebe kada nisam ni administrator, a ni vlasnik Portala pa da radim sta hocu, a ko me yebe sto nisam  zastitio ni autorska prava na Poslednjoj Sansi, pa da ko takne Pravila odmah ide na robiju    
    • Pa kako to da te nisu pitali? Sretno u ludnici, drzi se, a mozda se i sretnemo. Meni je to otvaranje teme van pameti, da ne kazem nesto gore, bas cirkus a mogli smo ici naprijed. Nista, trazi ponistenje i promjene, pa da imamo zdravu ligu, jer ovo sad je ko da imam 17 rakova.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use