Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Olimpija Lj.- Viena K.- tip 2 koef 1.85

Olimpija je raspad sistema od prosle godine. Pogotovo od svih linija sum im otisli najbolji igraci, a ono sto je dovedeno je jos neukomponirani, neuigrani, i nije na kvalitativno razini kao ono sto je otislo. Vinea jes da je menjala ali ne tako puno i voglavno su za nijansu jaci nego lani.

Hrvatska -Makedonija tip Makedonija +1.5 koef 2.0

To znaci da nas Hrvati nece pobjediti sa 2 glola razlika. Makeonija je uvek bila tvr orah za Hrvatima, a sada kada u Hrvatskoj reprezentaciji vlada neka cudna negativna atmosfera, mogo ljudi ne vole novi selektor, mec i igra sa Svajcarci su bili bledi, karte skupe i jedva 2000 su prodane za ovaj mec.. Makedonci dolaze sa novi selektor, vlada dobra atmosfera, na krilima pobeda nad Litvanija u zadni prijatelski susret.. ne kazem da Hrvati nece pobjediti.. ali sa 2 gola.....tesko, vrlo tesko..

Objavljeno

Onaj smrad od federera me tako izbio jutros, užas. Danas nema ništa kvaliteno, al evo jedan par po mome  8)

KalPa Kuopio - HV 71 (2)(2.10)

Ovo nije tekma za prestiž, iako mnogi klubovi zanemaruju ovaj Europian Trophy neki su itekako zagrizli i žele u početak svoje sezone uploviti sa osvojenim europskim trofejem koji mnogo znači za podizanje morala momčadi. Pobijedom u današnjem susretu snažna momčad HV-a ima šansu napraviti ogroman korak ka osvajanju trofeja. HV je dominirao cijeli ovaj kup i prošao je sve protivnike sa pobijedama dok je momčad Kalpe sve utakmice za europski trofej prošla sa ubilježenim porazima i samo jednom pobijedom. Koju god logiku upotrijebim po svemu sudeći HV bi danas trebao lako pobijediti, a koeficjent je odličan.

Zadnje utakmice Europskog trofeja HV71:

31/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija Linköping vs. HV 71 3 - 1:6

30/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija HV 71 vs. Linköping 3 - 4:1

26/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija KLH Chomutov vs. HV 71 3 - 1:3

24/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija HC Sparta Prag vs. HV 71 3 - 2:7

19/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija  HV 71 vs. Slovan 3 - 2:0

17/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija HV 71 vs. Vienna Capitals 3 - 3:1

Zadnje utakmice Europskog trofeja Kalpa Kuopio:

31/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija KalPa Kuopio vs. JYP Jyväskylä 0 - 2:5

30/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija JYP Jyväskylä vs. KalPa Kuopio 3 - 2:5

26/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija Slovan vs. KalPa Kuopio 0 - 2:2

3:2 (Prod.)

24/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija Vienna Capitals vs. KalPa Kuopio 0 - 5:3

19/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija KalPa Kuopio vs. KLH Chomutov 0 - 3:3

3:3 (Prod.)

3:4 (NJ)

17/08/2012 Europski Trofej, Južna Divizija KalPa Kuopio vs. HC Sparta Prag 0 - 1:5

Objavljeno

19:15 Olimpija - Vienna C. (kp) 2 @ 1.40

Danas je na rasporedu prvo kolo EBEL lige koju ce otvoriti slovenska Olimpija i austrijska Vienna. Ovaj par mnogo ljudi igra ali iz opravdanih razloga. Olimpija je dosta mjenjala od prosle sezone , otislo je dosta igraca a dovedeni su novi , mladi koji jos nisu uigrani sto su pokazali u pripremnim utakmicama. U pripremnim utakmicama gubili su od Rekorda , Mlade Boleslav dva puta , Vitkovica , Albe Volan itd . Vienna koliko sam pronasao nema nekih bitnih izostanaka i danas bi trebala poceti s najjacim sastavom. Igarali su vrlo kvalitetne pripreme , pobjedjivali su cak i HV 71 , Kalpu , Jyp , Linkopings itd. Moj tip za danasnji mec je da ce konacni pobjednik biti Vienna koja je trenutno u puno boljoj formi od Olimpije i mislim da ostvaruje pobjedu danas.

21:00 Hlava/Hrade - Hsieh/Medina 1 @ 1.40

Za svoj drugi par odabrao sam polufinalni dvoboj parova na US Openu u kojemu se susecu ceski par Hlavackova i Hradecka protiv Hsieh i Medine. Hlavackova i Hradecka odigrale su dosta turnira zajedno ove sezone a najbolje partije pruzile su upravo na hardu gdje imaju scor 23/4. Pobjedjivale su jedne od najjacih parova , Errani/Vinci , Huber/Raymond , Zheng/Srebotnik itd. i ne vidim razlog zasto danas ne bi mogle dobiti i par Hsieh/Medina koji je iznenadjujuce dogurao do polufinala. Napravile su iznenadjenje pobjedivsi Huber i Raymond u osmini finala ali ja mislim da nece uspjeti rezirati jos jedno iznenadjenje. Njih dvije odigrale su samo 7 meceva zajedno za razliku od Hlavackove i Hradecke i mislim da i to moze utjecati na neki nacin na ishod ovoga meca. Moj tip ide na Hlavackovu i Hradecku za koje mislim da mogu i osvojiti ovaj turnir i mislim da se isplati uzeti ova kvota. Sretno !

23:55 Đoković N. - Del Potro J.M. 1 @ 1.25

Za svoj posljednji par odabrao sam cetvrtfinalni dvoboj Us Opena u kojemu se sastaju Novak Djokovic i Juan Martin Del Potro. Novak Djokovic srpski je tenisac koji se trenutno nalazi na 2 ATP poziciji. Nije ponovio sezonu kao proslo ali je opet odigrao vrhunski osvojivsi dosta turnira i igrao je mnogo finala i polufinala , da ne nabrajam sve sada. Ovdje je do cetvrtfinala stigao pobjedama nad Lorenziem 6-1 6-0 6-1 , Dutra Silvom 6-2 6-1 6-2 , Bennetauom 6-3 6-2 6-2 , i Wawrinkom 6-4 6-1 3-1 (predaja Wawrinke). Juan Martin Del Potro argentinski je tenisac koji se trenutno nalazi na 8 ATP poziciji. On takodjer ima dosta solidnih rezultata , a najbolji rezultat mu je osvajanje broncane medalje na Olimpijskim igrama gdje je pobijedio danasnjeg protivnika. On je do cetvrtfinala stigao pobjedama nad Serrom 6-4 7-6 6-4 , Harrisonom 6-2 6-3 2-6 6-2 , Mayerom 6-3 7-5 7-6 i Roddickom 6-7 7-6 6-2 6-4. Ja danas igram na Djokovica , nekako je i vise na osjecaj jer se ocekuje neizvjestan dvoboj ali mislim da je Nole trenutno u boljoj formi i da ce se pokusati osvetiti za poraz na olimpijadi , a i ispadanjem Federera mu se jos vise olaksao put ka tituli.

Objavljeno

19:15 Olimpija - Vienna C. (kp) 2 @ 1.40

Danas je na rasporedu prvo kolo EBEL lige koju ce otvoriti slovenska Olimpija i austrijska Vienna. Ovaj par mnogo ljudi igra ali iz opravdanih razloga. Olimpija je dosta mjenjala od prosle sezone , otislo je dosta igraca a dovedeni su novi , mladi koji jos nisu uigrani sto su pokazali u pripremnim utakmicama. U pripremnim utakmicama gubili su od Rekorda , Mlade Boleslav dva puta , Vitkovica , Albe Volan itd . Vienna koliko sam pronasao nema nekih bitnih izostanaka i danas bi trebala poceti s najjacim sastavom. Igarali su vrlo kvalitetne pripreme , pobjedjivali su cak i HV 71 , Kalpu , Jyp , Linkopings itd. Moj tip za danasnji mec je da ce konacni pobjednik biti Vienna koja je trenutno u puno boljoj formi od Olimpije i mislim da ostvaruje pobjedu danas.

21:00 Hlava/Hrade - Hsieh/Medina 1 @ 1.40

Za svoj drugi par odabrao sam polufinalni dvoboj parova na US Openu u kojemu se susecu ceski par Hlavackova i Hradecka protiv Hsieh i Medine. Hlavackova i Hradecka odigrale su dosta turnira zajedno ove sezone a najbolje partije pruzile su upravo na hardu gdje imaju scor 23/4. Pobjedjivale su jedne od najjacih parova , Errani/Vinci , Huber/Raymond , Zheng/Srebotnik itd. i ne vidim razlog zasto danas ne bi mogle dobiti i par Hsieh/Medina koji je iznenadjujuce dogurao do polufinala. Napravile su iznenadjenje pobjedivsi Huber i Raymond u osmini finala ali ja mislim da nece uspjeti rezirati jos jedno iznenadjenje. Njih dvije odigrale su samo 7 meceva zajedno za razliku od Hlavackove i Hradecke i mislim da i to moze utjecati na neki nacin na ishod ovoga meca. Moj tip ide na Hlavackovu i Hradecku za koje mislim da mogu i osvojiti ovaj turnir i mislim da se isplati uzeti ova kvota. Sretno !

23:55 Đoković N. - Del Potro J.M. 1 @ 1.25

Za svoj posljednji par odabrao sam cetvrtfinalni dvoboj Us Opena u kojemu se sastaju Novak Djokovic i Juan Martin Del Potro. Novak Djokovic srpski je tenisac koji se trenutno nalazi na 2 ATP poziciji. Nije ponovio sezonu kao proslo ali je opet odigrao vrhunski osvojivsi dosta turnira i igrao je mnogo finala i polufinala , da ne nabrajam sve sada. Ovdje je do cetvrtfinala stigao pobjedama nad Lorenziem 6-1 6-0 6-1 , Dutra Silvom 6-2 6-1 6-2 , Bennetauom 6-3 6-2 6-2 , i Wawrinkom 6-4 6-1 3-1 (predaja Wawrinke). Juan Martin Del Potro argentinski je tenisac koji se trenutno nalazi na 8 ATP poziciji. On takodjer ima dosta solidnih rezultata , a najbolji rezultat mu je osvajanje broncane medalje na Olimpijskim igrama gdje je pobijedio danasnjeg protivnika. On je do cetvrtfinala stigao pobjedama nad Serrom 6-4 7-6 6-4 , Harrisonom 6-2 6-3 2-6 6-2 , Mayerom 6-3 7-5 7-6 i Roddickom 6-7 7-6 6-2 6-4. Ja danas igram na Djokovica , nekako je i vise na osjecaj jer se ocekuje neizvjestan dvoboj ali mislim da je Nole trenutno u boljoj formi i da ce se pokusati osvetiti za poraz na olimpijadi , a i ispadanjem Federera mu se jos vise olaksao put ka tituli.

fino :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use