Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ajde da uzmemo još koju paricu prije smaka svijeta sutra, haha  ;D

Groning/odg - Ajax Amsterdam (dg1)(1.50)

Evo jedna fina utakmica. Očekujem da će oba kluba dati gol. Ovo je kup utakmica osmine finala. Oba kluba ciljaju na pobijedu. U prvenstvu oba kluba postižu i primaju dosta golova. Ni jedni ni drugi nemogu se pohvaliti kvalitetnim zadnjim redom dok su dosta efikasni u napadu. Ajax svaku gostujuću utakmicu primi gol, dva i nevidim razlog zašto im i Groningen nebi utrpao koji pogodak.

Xerez CD - CF Villarreal (2)(2.15)

Zanimljiv par. Naime situacija kod domaćina Xereza je očajna, klup tone zbog financiskih problema, igrači nisu dobili plaće tri mjeseca, predsjednik kluba je podnio ostavku, a vodstvo je reklo da su se jednostavno našli u bezizlaznoj situaciji. Dokaz toga je i očajna igra Xereza čiji igrači nemaju više ama baš nikakvih motiva ni volje. Xerez nepamti zadnju pobijedu već mijesecima i vjerujem da će tako i nastaviti, te potonuti u treću ligu. Iako Villareal nije neka kvalitetna momčad na gostovanjima igraju dosta lijep nogomet i prilično su agresivna momčad koja zna iznenaditi u gostima i ovo im je odlična prilika za puni ulov i hvatanje mijesta koje vodi direktno u doigravanje za viši rang do kojeg ih dijeli samo 6 bodova.

Objavljeno

Mene jedino brine kako ću podići ticket-lovu sutra kad je smak svijeta :D :D - TBF :o

Za danas mi se sviđa:

1. Cedevita-Budućnost Podg. (14.kolo) 1@1,50

Mislim da Cedevita danas dobiva ekipu iz Podgorice.. Protiv Caja-e sam napisao da je trener rekao kako su im važne slj. 2 tekme .. prošlu su dobili 17/12/12 AL Cedevita - Široki 90:69 ..

2. IgokeaAlek(pk)-HKK Široki 1/1 @1,33

Igokea , vrhunska igra u posljednje vrijeme.. jaka klupa , domačini.. nemam šta previše pričati, s druge strane Široki koji je stvarno loš ove sezone.. bore se da ne ispadnu :D :D

Bosanskohercegovački derbi  - ovaj puta DEBELO na strani domačina :)

Također vrijedi probati Igok/Širo(66,5)-Široki 1@1,85 jer Igokei malo tko zabija preko cca 68 koševa. Široki je samo jednu tekmu u zadnjih 6 gostovanja zabio preko 66,5 koševa:

17/12/12 AL Cedevita - Široki                90:69

02/12/12 AL Crvena Zvezda D… - Široki 69:57

17/11/12 AL Radnički Kraguj… - Široki 73:59

27/10/12 AL Cibona - Široki                69:63

14/10/12 AL Partizan - Široki                65:62

03/10/12 AL MZT Skopje Aero… - Široki 63:59

3. UnionOlim-Radnički Krag. 1@1,50

Union Olimpija domačin, vrlo dobar klub dočekuje prosječni Radnički... Nemam previše sumnje u ovu tekmu..

29.09. odigrali :

29/09/12 AL Radnički Kragujevac - Olimpija 65:71

Olimpija doma protiv Radničkog do sada svaki puta 10-20 razlike tukla..

4. MZT Skopje-Cibona Zagreb 1@2,0

Cibona sa Smushom odigrala bolju zadnju tekmu.. unatoć tome izgubili prem da im se igra popravila..

Domačini sa Čekovski - Gečevskim u napadu su po meni prejaki za slabašne obrambenjake kod Cibosa :)

Također mi se sviđa :

MZTS/Cibo(73,5)-MZTSkopje  2@1,70 - vrlo izgledno s obzirom na odličan napad ovog dvojca.

Gečev. T.(-12,5+)-Sko-Cib 2@1,85 - Mislim da bi moglo proći!

Kod Krke koja ima odličnu obranu Gečevski ubacio 21 koš..

Stojano.D.(-12,5+)-Sko-Cib  2@1,85

Kod Krke koja ima odličnu obranu Stojanovski ubacio 26 koš..

FT

Cedevita           84 ( 22 15 17 30 )

Buducnost           75 ( 18 22 18 17 )

FT

Igokea           89 ( 26 26 21 16 )

Siroki                   73 ( 17 26 8 22 )

FT

Union Olimpija   81 ( 20 21 18 22 )

KK Radnicki Kragujevac   75 ( 18 23 13 21 )

FT

MZT Skopje Aerodrom   82 ( 17 31 15 19 )

Cibona           76 ( 13 20 24 19 )

5. Lilleham(h-1,5)-Tonsberg  1@1,50 REZ... 8:2

Skroz ok koeficijent, očekivao sam čak i manji koef :)

Ovaj Tonsberg je po meni dno dna i klub je banana :) Dok je s druge strane domačin meni jako dragi Lillehammer, klub sa sredine tablice..

Nadam se samo da ne uđu u tekmu sa razmišljanjem "ove ćemo lako" :) Zadnje kolo su tukli 4:6 u gostima superjaki Lorenskog koji je 3. na tablici tako da danas vjerujem da ne bi trebali imati problema sa

Tonsbergom :)

---

E jesam se raspiso, vidi se da imam viška slobodnog vremena :D

6. AIK Stockholm-Rögle 1@1,60 REZ... 4:3

Igram na AIK-a danas koji se sa odmora vratio bogme odmoran :D

Tukli su u gostima Frolundu 2:1.. Danas igraju protiv slabašnog Rogle-a koji nije dobio tekmu ne sječam se od kad :D :D

A uz sve to odigrali su 13/11/12 ELIT Rogle - AIK Stockholm 4:1 !!!! Mislim da se AIK danas osvećuje za ovaj poraz :)

7. Kärpät Oulu-HIFK Helsinki 1@1,75 REZ... 2:3

Skroz dobar koeficijent, da je manji onda bi se dvoumio :) da je slučajno 1,4 ili 1,5.. a ovako mislim da je ovo još jedna pobjeda domačina koji se također nakon stanke/odmora vratio u dobroj formi i tuko Kalpu

doma 4:2.

HIFK u zadnje vrijeme bolje funkcionira doma nego u gostima što je vidljivo iz zadnjih 6 gostovanja!

08/12/12 SM-L Ilves Tampere - HIFK Helsinki   1:0 1

05/12/12 SM-L SaiPa Lappeenra… - HIFK Helsinki 3:1 1

30/11/12 SM-L JYP Jyväskylä - HIFK Helsinki        4:2 1

27/11/12 SM-L HC Ässät Pori - HIFK Helsinki        3:2 (Prod.) 1

20/11/12 SM-L Tappara Tampere - HIFK Helsinki 3:2 1

03/11/12 SM-L KalPa Kuopio - HIFK Helsinki        4:1 1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use