Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. nuki01

nuki01

• Odlican post. I za mene je bilo neverovatno da je u prvoj utakmici bilo samo dva kartona gledajuci kretanje rezultata. Ali, nakon sto sam ponovo odgledao snimak, potpuno je jasno zasto su bila samo dva kartona, oba u poslednjih 13 minuta. Pafos ima skolovane igrace, a Zvezda spore i jalove napade, tako da odbrana gostiju uopste nije niti morala niti je bila prinudjena da uklizava. Plus sto Zvezda ima “laku konjicu” u napadu, sve neke godpodske i svilene igrace, pa je Pafos sve lagano branio. Sa druge strane, Zvezda ima drvosece u odbrani za kartone, ali sta to vredi kada se igralo na polovini kiprana, a ono malo sto se i igralo na Zvezdinoj polovini, domaci odbranbeni nisu stigli da uhvate kiprane ni lasom, jer su brzi i fino se odlobadjaju lopte. Za svaku utakmicu u poslednjem kolu kvalifikacija se kaze da je veliki ulog, evo na primer ova sutra izmedju Benfice i Fenerbahcea ce biti bas takva utakmica. Ali kod Zvezde je sve to jos duplo izrazenije zbog sistema po kojem funkcionise ta kula od karata. Ponekad deluje da ako Zvezda danas ne prodje da ce sutra biti smak sveta. Sto se tice evropskog prvenstva u kosarci, mislim da Srbija uopste nema sa kim da igra, da mogu da budu sami sebi protivnici, i da imaju timcinu kakva se retko vidja. Sve ostale reprezentacije, za sada, su krcate svojim problemima. Vidim da prakticno nista ne moze da se igra na Srbiju, osim mozda nekog overa poena, pod uslovom da granice ne budu nepristojno bezobrazne.
    • Hej kolega @LeonardoDrugislazem se sa svim sto si u gornjem postu objavio,zvezda mozda jeste bolji tim ali nocas je ulog stvarno veliki.Ulazak u glavnu fazu LP a svi znamo sta to sa sobom nosi,novac od uefe,granje nekoliko utakmica sa vrhunskim protivnicima,velike premije itd. Napisao si da bi odigrao sve moguce sto se da odigrati na toj utakmici a ja bi te podrzao sa igrom na kartone,sto ce mi nocas biti i glavni tip. Na prvoj utakmici koju je sudio spanac Hernandez bila su dosudjena 28 prekrsaja od kojih je zvezdi dosudjeno samo 9 sto dovoljno govori o njihovoj agresivnosti u prvom mecu za sto su pokazana samo 2 zuta kartona,po jedan na obje strane. Veceras ocekujem drugaciju utakmicu,kao sto sam rekao ulog je veliki s tim da zvezda lovi jedan gol zaostatka. Za kladjenje na kartone idealan scenario bi bio da rezultat bude nerjesen negdje do 60 minute gdje bi zvezda morala krenuti ofanzivnije po gol sto bi otvaralo cipranima sanse za kontre i polukontre koje bi igraci zvezde morali prekidati faulovima kako bi do kraja ostali u igri za taj jedan gol i eventualne produzetke. Kao prepreku prolaska overa kartona moguca su rano vodstvo zvezde gdje bi se utakmica "mozda"primirila i cekali produzetci ili neko visoko vodstvo pafosa u sto nevjerujem. Sto se tice sudije,nisam nesto posebno odusevljen englezom Oliverom ali sta je tu je on je elitni sudac u Ligi prvaka i uefa mu vjeruje. Ono sto zabrinjava a tice se igranja na kartone je da sam odgledao 2 utakmice engleske premier lige ove godine gdje je sudio Oliver i pokazao je za obje "samo jedan karton".jeste da se radi o prvom kolu gdje je totenhem pobjedio burnly sa 3-0,kao i chelsea west hama u gostima sa 5-1. Ono sto mi je zapalo za oko je granica od 25,5 prekrsaja po kvoti 1,85 na vecerasnjoj utakmici,sto bi po meni trebalo da prodje. Nisam gledao,ali pored gore navedenog,moze se odigrati ako postoji u ponudama i veci broj kartona u drugom poluvremenu,jer ocekujem vecu nerevozu ukoliko rezultat bude aktivan po obje ekipe. Na jednom listicu imam i sing da ce na utakmici biti pokazan i crveni karton. Toliko, ukratko o zvezdi i kartonima za veceras,a od tebe ocekujem uskoro da  kolegama sa foruma ,buduci da sutra pocinje,podjellis svoja misljenja o predstojecem eurobasketu.    
    • Svi plješću vatromet spektaklu, a nitko izlasku sunca(stara kineska poslovica).
    • Zivot nije uopce lijep,dapace.Zivot je grub,okrutan,nepravedan i surov.Ali kao sto kaze Rocky svom sinu u istoimenom serijalu;nista te ne moze uzdrmati i baciti na pod kao zivot ali moras ustati i ici dalje.Tako se pobjeduje.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use