Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @unkdy, @Joker93, @COLT, @noja57, @nuki01, @nutrija, @nenosk, @Marko15

Pozivam natjecatelje da postave svoj tip u 2. kolu Posljednje Šanse 2025/26 iz ponude od 16.9 do 18.9 (Uto - Čet).

Tema će biti otključana do utorka 16.9.2025. do 15:00h.

Što se tiče glasanja za ulazak trećeplasiranog kolege iz 2. lige kao zamjena za kolegu Iblaza, rezultati su bili sljedeći:

Da - 5 članova

Ne - 4 člana

Dakle, kolega @Marko15 čestitke na ulasku u 1.ligu i sretno svima u nastavku sezone.

Nakon odigranog 1. kola, Tabela izgleda ovako:

Screenshot_2.jpg

Objavljeno

Imamo ova dva pravila koja su direktno napravljena zbog mene, jer sam ja znao da deset puta promenim predlog, plus sto sam u prosloj sezoni sto puta postavio predlog za kolege. 

IMG_8866.thumb.jpeg.3dcf4677b217d83ed1db6772174f29ea.jpeg

Ok, nema veze, postovacemo pravila. Ali … pogledajte sada ovu situaciju u prvoj ligi. Kolega @unkdy je usao na Temu na sedam sekundi samo da postavi predlog preko qurca i uopste nije primetio da je ponovio Fitozov predlog. I sada njemu se nece priznati predlog, jer mu je tesko da posveti Forumu vise od sedam sekundi, a meni ce se iskidati nervi, jer ce mu predlog biti ponisten kada je seljak.

I sada dolazimo do sustine. Ja mislim da je pozitivna osobina ako bih mu postavio predlog da ce Benfica pobediti u kornerima, po kvoti od 1,20 kod kladionice Snai, a Pravilo 29 kaze da to narusava  fer natjecanje.

IMG_8865.thumb.jpeg.769ba4363d51a7a2aaa19e8604c5de76.jpeg

Objavljeno

Hvala na upozaravnje legendo, molim admine i sve ubuduce da kad se menja tip da se napise novi post a ne edit

Ne mozemo sve da zapratimo...

Menjam tip

17.06 ATP Chengdu

Norrie - Zhou 1 1.22 pinnacle

Screenshot_20250916_142625_Chrome.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use