Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2025/26 - 16.9. - 18.9. (Uto - Čet)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @unkdy, @Joker93, @COLT, @noja57, @nuki01, @nutrija, @nenosk, @Marko15

Pozivam natjecatelje da postave svoj tip u 2. kolu Posljednje Šanse 2025/26 iz ponude od 16.9 do 18.9 (Uto - Čet).

Tema će biti otključana do utorka 16.9.2025. do 15:00h.

Što se tiče glasanja za ulazak trećeplasiranog kolege iz 2. lige kao zamjena za kolegu Iblaza, rezultati su bili sljedeći:

Da - 5 članova

Ne - 4 člana

Dakle, kolega @Marko15 čestitke na ulasku u 1.ligu i sretno svima u nastavku sezone.

Nakon odigranog 1. kola, Tabela izgleda ovako:

Screenshot_2.jpg

Imamo ova dva pravila koja su direktno napravljena zbog mene, jer sam ja znao da deset puta promenim predlog, plus sto sam u prosloj sezoni sto puta postavio predlog za kolege. 

IMG_8866.thumb.jpeg.3dcf4677b217d83ed1db6772174f29ea.jpeg

Ok, nema veze, postovacemo pravila. Ali … pogledajte sada ovu situaciju u prvoj ligi. Kolega @unkdy je usao na Temu na sedam sekundi samo da postavi predlog preko qurca i uopste nije primetio da je ponovio Fitozov predlog. I sada njemu se nece priznati predlog, jer mu je tesko da posveti Forumu vise od sedam sekundi, a meni ce se iskidati nervi, jer ce mu predlog biti ponisten kada je seljak.

I sada dolazimo do sustine. Ja mislim da je pozitivna osobina ako bih mu postavio predlog da ce Benfica pobediti u kornerima, po kvoti od 1,20 kod kladionice Snai, a Pravilo 29 kaze da to narusava  fer natjecanje.

IMG_8865.thumb.jpeg.769ba4363d51a7a2aaa19e8604c5de76.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use