Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja, 12.10.2025 (Dnevna tema)

Recommended Posts

Proglasavamo tri Dana Zalosti na nasem Forumu za sve kolege koji su uplacivali, kao da sutra vise nece biti kladjenja, duplu sansu 1X na Srbiju. Neka pocivaju u miru sve uplate na duplu sansu na srpske cirkusante. Ko je imao tu nesrecu da gleda utakmicu, mogao je da vidi sliku i priliku dve drzave i stanja u njima. Kakva je bila utakmica, takve su i te dve zemlje, takve su im nacionalne lige, takve su im reprezentacije, takve su im selektori i Predsednici, bas kakve i zasluzuju ljudi u takvim zemljama. Iz svog ovog horora uspeo sam da izvucem barem dve pozitivne stvari. Juce smo barem otkrili koje su to dve zemlje koje nikada u zivotu ne treba posetiti cak ni na sat vremena u prolazu, a pozitivno je i sto je do utakmice Engleska vs Srbija na Wembly Stadiumu ostalo jos samo - 30 dana.

Ali, ko ce da nadoknadi sav onaj novac iz uplata na duplu sansu 1X na najgoru zemlju na svetu???????

prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

Proglasavamo tri Dana Zalosti na nasem Forumu za sve kolege koji su uplacivali, kao da sutra vise nece biti kladjenja, duplu sansu 1X na Srbiju. Neka pocivaju u miru sve uplate na duplu sansu na srpske cirkusante. Ko je imao tu nesrecu da gleda utakmicu, mogao je da vidi sliku i priliku dve drzave i stanja u njima. Kakva je bila utakmica, takve su i te dve zemlje, takve su im nacionalne lige, takve su im reprezentacije, takve su im selektori i Predsednici, bas kakve i zasluzuju ljudi u takvim zemljama. Iz svog ovog horora uspeo sam da izvucem barem dve pozitivne stvari. Juce smo barem otkrili koje su to dve zemlje koje nikada u zivotu ne treba posetiti cak ni na sat vremena u prolazu, a pozitivno je i sto je do utakmice Engleska vs Srbija na Wembly Stadiumu ostalo jos samo - 30 dana.

Ali, ko ce da nadoknadi sav onaj novac iz uplata na duplu sansu 1X na najgoru zemlju na svetu???????

Sreća navijao i igrao na Albaniju, ali šta mi uradi drugi srbin Đoković, od 1.seta ozljeđen , 3,4x uzima medical time out, jedva trči ali nebi predao nema šanse.. I kažem si nema kocke do utorka kad igra Zvezda u Euroligi, valjda će bit bar 1.8 na njih protiv Žalgirisa, kad ono 1.55 trenutno na pobjedu.. 

prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Al  se ti "stucnjace" sa vise likova na ovom  forumu  nalupas gluposti i posejes mrznje  te prema Srbima,  crncima i  ostalim..U ovo  zlo  vreme samo  nam tako  nesto  fali i na ovim  sportskim  forumima. Nadam se da ce te vlasnik  i  admin.  bar malo upozoriti na taj "mrziteljski "odnos prema drugima. 

Ja cu  ovu  sezonu  u  PS privesti kraju  i casno povuci. Ako  vec ne gledam TV i  ne citam politicke  i  ratne vesti  ovo  mi  najmanje treba na ovako  dobro  zamisljenom  portalu.

Lp svima !!

prije 11 minute, noja57 said:

Al  se ti "stucnjace" sa vise likova na ovom  forumu  nalupas gluposti i posejes mrznje  te prema Srbima,  crncima i  ostalim..U ovo  zlo  vreme samo  nam tako  nesto  fali i na ovim  sportskim  forumima. Nadam se da ce te vlasnik  i  admin.  bar malo upozoriti na taj "mrziteljski "odnos prema drugima. 

Ja cu  ovu  sezonu  u  PS privesti kraju  i casno povuci. Ako  vec ne gledam TV i  ne citam politicke  i  ratne vesti  ovo  mi  najmanje treba na ovako  dobro  zamisljenom  portalu.

Lp svima !!

Slažem se

prije 11 minute, noja57 said:

Lp svima !!

U pravu ste.Ne trebamo se trovati medjusobno.Mi bi svi na ovom portalu trebali biti po naciji i vjeroispovijsti prije svega kladionicari i uzeti lovu kladionicama..Sportski pozdrav svim kolegama.

On 12. 10. 2025. at 13:52, noja57 said:

Lp svima !!

Hej,kolega ,nemoj slucajno da te uznemiri,price i bajke od kolege,pusti ti njega ni njegove postove,ja sam bosjak ti si srbin i i cemu je problem,postujemo se postavljamo tipove igramo zajedno,

U potpunosti te podrzavam u pogledu omalovazavanja nacija i narodnosti da iste ne treba na forumu spominjati,a ako ti napustis forum zbog toga uz tebe sam kolega @noja57

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use