Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Svjetsko prvenstvo -  Kvalifikacije

Screenshot_37.jpg

SVJETSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.10. u 23:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Španjolska – Bugarska

La Roja želi nastaviti savršeni niz, Bugarska traži izlaz iz krize

Španjolska reprezentacija već je osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo 2026., ali prema prikazanoj formi – nema namjeru stati. “Furija” je dominantna u svakom segmentu igre, a savršen učinak iz kvalifikacija pokazuje koliko je razlika u kvaliteti između njih i ostatka skupine. S druge strane, Bugarska se nalazi na samom dnu tablice i prolazi kroz iznimno težak period, s obranom koja puca po šavovima i napadom koji ne uspijeva pronaći rješenja.

Španjolska u potpunoj kontroli

La Roja je preuzela apsolutno vodstvo u skupini E s tri uzastopne pobjede, postigavši čak 11 pogodaka uz samo jedan primljeni. Posebno se istaknula u prvom međusobnom ogledu, kada je Bugarsku deklasirala s 3:0. Na domaćem terenu Španjolci djeluju nezaustavljivo – u svakoj utakmici postigli su najmanje dva gola, a pritom su očuvali mrežu u posljednja dva susreta.

Njihov posljednji trijumf protiv Gruzije (2:0) potvrdio je stabilnost i kontrolu u igri, a kombinacija tehničke preciznosti i taktičke discipline čini ih jednim od najopasnijih kolektiva u Europi. Iako su kvalifikacije već riješene, Španjolci su poznati po tome da ni u “nevažnim” utakmicama ne spuštaju tempo.

Bugarska u slobodnom padu

S druge strane, Bugarska je u potpuno suprotnom raspoloženju – tri poraza u tri utakmice, uz gol-razliku 1:12. Obrana je njihov najveći problem, a gostovanja su prava noćna mora. U dva gostujuća susreta primili su šest golova i nisu osvojili ni bod. Posljednji debakl (1:6 protiv Turske kod kuće) dodatno je srušio moral ekipe i pokazao ozbiljne taktičke nedostatke.

Pred njima je sada i najteži izazov – gostovanje kod lidera skupine koji ih je već jednom ponizio rezultatom 3:0.

Statistika i zanimljivosti

• Španjolska je postigla 11 golova u tri kvalifikacijske utakmice.
  • Bugarska je primila tri ili više golova u svakoj od posljednje tri utakmice.
  • Španjolska ima dvije uzastopne utakmice bez primljenog gola.
  • Posljednji međusobni susret završio je 3:0 za Španjolsku.
  • U dvije od tri utakmice Španjolske pao je Over 3.5 gola.

Prognoza: Nova španjolska dominacija

Sve ukazuje na još jednu uvjerljivu pobjedu domaćina. Španjolska ima kontrolu nad posjedom, napadački ritam koji brzo lomi protivnike i obranu koja rijetko griješi. Očekuje se rani pritisak i gol(ovi) već u prvom dijelu utakmice.

Bugarska teško stvara prilike, pa bi novi clean sheet za domaćina bio logičan ishod.
Konačni rezultat mogao bi opet izgledati kao i prvi ogled – Španjolska 3:0 Bugarska.

Izvor: svijetkladjenja.com

Objavljeno

Pozdrav  svima,

Jako puno poruka sam dobio privatno pa da ne bih svima pojedinacno odgovarao. Ja sam dobro  i  nisam ni ljut ni  na jednu  osobu . Imam neke principe kojih  se drzim  celog zivota i  kad mi  nesto  smeta ako ne mogu da ispravim  ja se povucem. Bez ljutnje bez grubih  reci. Vratiti se aktivno  necu  i  da podvucem necu . 

Hvala svima  i  opeljesite kladionice. Ja sam vec nasao  neke nove stvari i krecem  u takmicenje od sledeceg meseca.

Pun pogodak  zelim  svima !

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use