Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.10.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Utorak1.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.9. u 22:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Barcelona - Olympiacos Yamal postiže gol (1.83) bet365

Barcelona se u utorak vraća akciji u Ligi prvaka s jasnim ciljem – učvrstiti poziciju u skupini i potvrditi status jednog od favorita za prolazak dalje. Nakon pobjede protiv Newcastlea i tijesnog poraza od PSG-a, Katalonci sada dočekuju Olympiacos, momčad koja još uvijek nije postigla pogodak niti osvojila bod u europi.

Forma Barcelone u domaćem prvenstvu izgleda impresivno. Katalonci su upisali četiri pobjede u posljednjih pet ligaških utakmica, pri čemu su u svakoj pobjedi zabili najmanje dva gola.

Čak i nakon težeg poraza 4:1 kod Seville, momčad Hansija Flicka brzo je reagirala s tri uzastopne pobjede i jednom utakmicom bez primljenog gola.

Grčki prvak u domaćem prvenstvu igra solidno, no u Europi još uvijek traži formu. Nakon remija 0:0 s Pafosom i poraza 0:2 od Arsenala, jasno je da momčad iz Pireja teško pronalazi put do mreže protiv jačih suparnika.

U grčkoj Superligi, Olympiacos je nedavno svladao Larisu (2:0) i Levadiju (3:2), no razina kvalitete i ritam utakmica potpuno su drukčiji od onoga što ih čeka na Camp Nouu.

Sve ukazuje na još jednu uvjerljivu predstavu Barcelone pred domaćom publikom. Olympiacos će pokušati ostati čvrst u obrani, ali razlika u kvaliteti i ritmu igre mogla bi se vrlo brzo osjetiti.

Očekuje se dominacija domaćina i utakmica s puno pogodaka – više od 3,5 gola izgleda kao logičan izbor.
Za one koji traže dodatnu vrijednost, Lamine Yamal kao strijelac u bilo kojem trenutku mogao bi biti dobar tip. Ako Barcelona nastavi u istom tempu, rezultat 5:0 nije nerealna opcija.

Screenshot_25.jpg

(Koeficijenti 21.9. u 01:05 CET) 

Villarreal - City 2 (1.72) bet365

Na stadionu de la Ceramica očekuje nas zanimljiv dvoboj Lige prvaka u kojem Villarreal traži prvu pobjedu u skupini, dok Manchester City dolazi u Španjolsku u sjajnoj formi i pun samopouzdanja. Obje momčadi imaju napadački potencijal, no Englezi djeluju znatno stabilnije i uravnoteženije u svim linijama.

Forma Žute podmornice u posljednjim tjednima oscilira. U Ligi prvaka su remizirali 2:2 s Juventusom, dok su u gostima kod Tottenhama izgubili 1:0 u tijesnom susretu. U La Ligi momčad također pokazuje neujednačene rezultate – poraz 3:1 od Real Madrida, remi 2:2 s Betisom, ali i pobjede protiv Athletic Bilbaa i Osasune daju naslutiti da kod kuće ipak mogu biti opasni.

Villarreal zabija gotovo u svakoj utakmici, no problem leži u obrani – primili su gol u pet od posljednjih šest susreta, što protiv Cityja može biti kobno.

Momčad Pepa Guardiole dolazi u Španjolsku neporažena u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima. U Ligi prvaka otvorili su pobjedom 2:0 protiv Napolija, a zatim remizirali 2:2 u gostima kod Monaca, pokazujući da su jednako učinkoviti i van Etihada.

U Premier ligi, City potvrđuje formu – pobjede protiv Evertona (2:0), Brentforda (1:0) i Burnleya (5:1) osigurale su im vrh tablice. Posebno se ističe njihova obrambena čvrstina – četiri utakmice bez primljenog gola u posljednjih šest susreta – i konstantan napadački učinak, jer su zabijali barem dva gola u pet od tih šest utakmica.

Villarreal će pred svojom publikom pokušati nametnuti tempo i rano zaprijetiti, ali njihova obrana teško može izdržati konstantan pritisak Manchester Cityja. Guardiolina momčad pokazuje nevjerojatnu stabilnost, širinu kadra i sposobnost da utakmicu preokrene u svoju korist čak i kad ne krene idealno.

Očekuje se čvrsto prvo poluvrijeme i više golova u nastavku, kada City obično preuzima potpunu kontrolu. Villarreal bi mogao doći do pogotka, ali razlika u kvaliteti trebala bi presuditi u korist gostiju.

Screenshot_26.jpg

(Koeficijenti 21.9. u 01:09 CET) 

Napoli daje gol Psv-u, kvota 1,20

Nije bas da sam odusevljen ovim predlogom, niti bi mi ovo bio predlog u koji bih smeo da igram u zivot, ali sam svakako odlucio da u nekoliko recenica predstavim ovaj mec. 

Psv je ove sezone odigrao dvanaest zvanicnih utakmica, od cega sedam kod kuce, i pet na strani. Hajde sto Psv postize golove, dao ih je vec 31 u dosadasnjem delu sezone (prosle sezone su postigli skoro 150 golova) ali ih i prima za medalju. Kod kuce su na svih sedam utakmica uvek primili barem gol, i to ne po jedan gol, vec su im cak i krsevi od timova poput Telstara ili Groningena ugurali po dva komada. Sparta i G.A. Eaglesi su im dali po jedan, a Royal Union cak tri komada.  Na strani, Psv dva puta nije primio gol, od Twentea i Zwollea, ali ono sto treba podvuci, jeste da je na svih dvanaest utakmica Psv-a u sezoni, prosao over 1,5 gol na utakmici. Dvanaest utakmica u sezoni, dvanaest overa 1,5 gol ... ccccccccc

Napoli, osim sto u devet zvanicnih utakmica ove sezone jos uvek nema nijedan X, nereseni ishod, vec su sve pobede ili porazi, a ja vec pocinjem da gubim nerve cekajuci ih da remiziraju, polako pokazuje pukotine u svojoj odluci da sa onako tankim rosterom, ove sezone igra uporedo tri jaka takmicenja. 

Kod kuce imaju cetiri pobede iz cetiri utakmice, ali je i to upitno, posto su kod kuce igrali samo sa krsevima, sa Cagliarijem, Pisom, Sportingom i Genovom. Pukotine u svojoj igri su pokazali i na strani, cim su naleteli na iole jaceg protivnika od Pise ili Sassuola. Izgubili su od ManCity, pa od Milana, i pre tri dana od Torina.

Nekako "mirise" da bi na ovoj utakmici mozda mogao, uz porodjajne muke, da prodje i over 1,5 gol na utakmici po kvotici od 1,20 ali ako su Psv-u gol mogli da uguraju Telstar, Sparta, Groningen, Nec i Excelsior, valjda moze i barem jedan igrac iz napada Napolija, evo na primer, Anguissa, De Bruyne, Neres ili Spinazzola, a ne bih imao nista protiv i da ga ugura Gilmour. 

Uz to, ima toliko dobrih prijedloga da me glava boli, i najradije bih igrao sve ili nista ali kako ne odigrati kad sam i sam pojedine tipove vrtio po glavi kao prijedlog za ps. Na trenutak djeluje da nema sanse da ce ista pasti, da treba prodati svu imovinu i obogatiti se ali jasno je da kao i uvijek tip koji pada mirno spava u nasem dzepu jer tamo smo ga prvog pospremili kao najsigurnijeg.

prije 3 sati, mesrine said:

Uz to, ima toliko dobrih prijedloga da me glava boli, i najradije bih igrao sve ili nista ali kako ne odigrati kad sam i sam pojedine tipove vrtio po glavi kao prijedlog za ps. Na trenutak djeluje da nema sanse da ce ista pasti, da treba prodati svu imovinu i obogatiti se ali jasno je da kao i uvijek tip koji pada mirno spava u nasem dzepu jer tamo smo ga prvog pospremili kao najsigurnijeg.

Bas sam na ovu temu hteo da napisem nekoliko recenica, i da pozovem kolege da smanje pohlepu na minimum, ali kada nisam uspeo to da uradim sa samim sobom, bilo bi malo seljacki da se pravim pametan.

U ovom medjuweekendu ima nesto malo manje od sto utakmica u ponudi, ako gledamo samo najigranije sportove, fudbal, kosarku, rukomet i tenis.

Ja sam ovoliku ponudu najpre prepolovio na pola, samo na kosarku i fudbal, pa sam onda uz porodjajne muke, suzio ponudu samo na dvadeset utakmica, pa na petnaest, pa na deset, i sada hocu da skocim sa mosta na glavu, jer bih da odigram svih deset.

Deluje da ovaj medjuweekend ne moze da se promasi, ili da ce nas zadesiti neka nesreca ili bolest ako ne odigramo barem pedeset utakmica.

Siguran sam da se svi kockari raduju ovolikoj ponudi, ali sam jos sigurniji da bi i kladionice  volele da je ovakva ponuda svaki dan do kraja zivota.

Hteo sam da kazem da je uz ovakvu ponudu mnogo vaznije izabrati sta ne odigrati, ili barem izbeci, nego napraviti dobitni izbor.

A o pohlepi da i ne govorimo.

prije 53 minute, LeonardoDrugi said:

Bas sam na ovu temu hteo da napisem nekoliko recenica, i da pozovem kolege da smanje pohlepu na minimum, ali kada nisam uspeo to da uradim sa samim sobom, bilo bi malo seljacki da se pravim pametan.

U ovom medjuweekendu ima nesto malo manje od sto utakmica u ponudi, ako gledamo samo najigranije sportove, fudbal, kosarku, rukomet i tenis.

Ja sam ovoliku ponudu najpre prepolovio na pola, samo na kosarku u fudbal, pa sam onda uz porodjajne muke, suzio ponudu samo na dvadeset utakmica, pa na petnaest, pa na deset, i sada hocu da skocim sa mosta na glavu, jer bih da odigram svih deset.

Deluje da ovaj medjuweekend ne moze da se promasi, ili da ce nas zadesiti neka nesreca ili bolest ako ne odigramo barem pedeset utakmica.

Siguran sam da se svi kockari raduju ovolikoj ponudi, ali sam jos sigurniji da bi i kladionice  volele da je ovakva ponuda svaki dan do kraja zivota.

Hteo sam da kazem da je uz ovakvu ponudu mnogo vaznije izabrati sta ne odigrati, ili barem izbeci, nego napraviti dobitni izbor.

A o pohlepi da i ne govorimo.

Upravo tako, ali u svoj prijedlog u ps sam toliko uvjeren da ne znam, stvarno ne znam kako bi mogao pasti jer ne vidim nacina, i kako god okrenem tok utakmice 2 gola minimum moraju pasti tako da...necu ga mjenjati makar pao

prije 34 minute, ara008 said:

Kolege, ako moze pomoc,posto ste vec zapoceli temu @LeonardoDrugi, @mesrine, a i ostali svi kolege tko ima prijedlog i misljenja slobdono neka prokomentira i doda sta misli...

Koja 2(ili cak 3) prijedloga odbarati od ovoga..tj.sta izbaciti🙄

1639768210_Screenshot_20251021_113603_SamsungInternet.thumb.jpg.050492913e998ed1e208be836b70c4dc.jpg

Hej kolega

Meni su sve ovo Top predlozi. Ja ovde nista ne bih izbacio. Za mene je ovde najveci problem broj predloga na jednom mestu.

Ja sam sebi odvojio jos pre sedam dana, deset ovakvih predloga, ali je proslo vec pet dana kako sebi ne mogu da izaberem tri.

Sa jedne strane, kada treba da izaberem vise od dva predloga na jednom tiketu, dobijem temperaturu i povecani pritisak, a kada bih morao nesto od ovoga da izbacim, morao bih najpre da odem do najblizeg mosta da skocim na glavu.

Mojih Top deset predloga, od koji ne znam sta da izbacim, su svih ovih tvojih pet, plus jedinica na Partizan protiv Parisa u petak, Euroleague, sto cu morati na kolenima da molim moje neprijatelje iz prve, elitne da me puste da u petak prvi postavim predlog za svetu Poslednju Sansu.

Sedmi predlog je neko punjenje golovima Ajaxa od strane Chelsea, pod uslovom da procenim da su crnci plavaca zdravi u glavi, zatim osmi predlog su neke golcine Real Madrida Juventusu, ili over 1,5 gol na toj utakmici, ili da Real daje vise od jednog gola.

A gde su tek utakmice Royal Uniona protiv Intera, Brage protiv Zvezde ili Eaglesa protiv Aston Ville do koje jos nisam ni dosao …

Tvoj post je kao kada bi otisao na Sajam Automobila u Zenevi, i od 10.000 eksponata, mi, tvoje kolege sa Foruma, te pitamo koji ti je automobil najlepsi.

A najveci problem zapravo je, sto kada su reprezentacije u ponudi, dodje mi da se polijem benzinom i samozapalim, a kada je ovolika ponuda, opet ne valja.

Kolega ara008, evo ja ću se usuditi odgovoriti odnosno dati jednu svoju opservaciju koja je više matematička i zapravo se odnosi na money management.

Svih tvojih pet parova koeficijenta cca 1.20 su naočigled sigurni i teško je bilo koji izbaciti, ali znaš ono prokletstvo da uvijek jedan par pukne.

Stoga bih predložio da odigraš zasebno svaki od tih pet parova s nešto većim ulogom po svakom paru od uloga koji si mislio staviti na dotični kombo-listić.

Npr ako si na taj kombo-listić mislio uložiti 100 eura, moj prijedlog je da svaki par odigraš zasebno s ulogom od 130 eura po paru.

Ako svih pet parova prođe, imat ćeš otprilike jednaku zaradu, a ako jedan par pukne, tvoj gubitak će biti minimalan.

Prednost mog prijedloga je i u tome što svaki par možeš uplatiti u drugoj kladionici ovisno o koeficijentu koji se nudi.

Naravno, ako dva para puknu onda si u puno većem gubitku, ali ako fulaš dva od pet teških zicera onda si u startu „promašio ceo fudbal“ i nemoj me pliz razapeti što sam te navukao na „krivo“ :)

prije 2 minute, zmaj6 said:

Kolega ara008, evo ja ću se usuditi odgovoriti odnosno dati jednu svoju opservaciju koja je više matematička i zapravo se odnosi na money management.

Svih tvojih pet parova koeficijenta cca 1.20 su naočigled sigurni i teško je bilo koji izbaciti, ali znaš ono prokletstvo da uvijek jedan par pukne.

Stoga bih predložio da odigraš zasebno svaki od tih pet parova s nešto većim ulogom po svakom paru od uloga koji si mislio staviti na dotični kombo-listić.

Npr ako si na taj kombo-listić mislio uložiti 100 eura, moj prijedlog je da svaki par odigraš zasebno s ulogom od 130 eura po paru.

Ako svih pet parova prođe, imat ćeš otprilike jednaku zaradu, a ako jedan par pukne, tvoj gubitak će biti minimalan.

Prednost mog prijedloga je i u tome što svaki par možeš uplatiti u drugoj kladionici ovisno o koeficijentu koji se nudi.

Naravno, ako dva para puknu onda si u puno većem gubitku, ali ako fulaš dva od pet teških zicera onda si u startu „promašio ceo fudbal“ i nemoj me pliz razapeti što sam te navukao na „krivo“ :)

Ovako ja zamisljam svog Predsednika. Goksim i Izudin ce uvek biti samo administratori koji ce se baviti prljavim poslovima. A Predsednika imamo za sada dvojicu.

Jedan je kolega @jansavc koji je napisao da je preko Foruma nasao prijatelja, a drugi Predsednik Foruma je ovaj kolega @zmaj6

Upravo sam i ja odlucio bas pre nekoliko sekundi da cu sve sto mi srce zeli iz ovolike ponude, odigrati sve u singlu, i sve kod razlicitih kladionica, i sve bez ikakve stednje po uplatama, pa bas da vidimo da li cu sve singlove promasti.

Ziveo Predsednice

Po meni danas Barcelona mora biti kec. Sve ja znam, samo se umrijeti mora i te priče ali nema se prava više na kiks. Prvo kolo bodove gube u 90. minuti, vrlo loša igra nakon postignutog pogotka, PSG naravno da to kažnjava. Gledao sam onda utakmicu protiv Seville gdje primaju 4 tako jednostavna a tako glupa gola da je to smiješno i onda zadnje kolo protiv Girone gdje uzimaju bodove u 95. minuti (i meni donose lovu). Opet, veoma veoma veoma klimava igra Barcelone. Fali tu par bitnih igrača kao što su Raphinha, Lewa, Olmo, Gavi ali i uz te nedostatke mislim da Barcelona protiv Olympiakosa mora uzimati 3 boda. Nakon ove utakmice ide Real Madrid i siguran sam da im treba pozitivan zalet pred tu utakmicu. U ligi prvaka imaju još Club Brugge i Chelsea u gostima, E. Frankfurt čekaju kod kuće pa idu Slaviji Prag te dočekuju Copenhagen. Ne toliko težak raspored ali danas svi znaju igrati nogomet i ne smiješ ni sekunde skinuti fokus sa utakmice jer ti se desi Sevilla. Mislim da je Barcelona danas fix dana i da će ovo riješiti u svoju korist još u prvom poluvremenu. Na Olympiakos ne bih trošio riječi jer ih zaista nisam pratio do sada ali 0:0 protiv Pafosa sa 60 minuta igračem više i rutinski poraz od Arsenala 2:0, dovoljno mi govore. Imaju i oni kikseva, ali nije to nivo za Barcelone.

Drugi par koji ću pratiti jeste City. I mislim da će mi ovdje pohlepa odlučiti. Dvica na City protiv Villarreala kvotirana sa 1.75, pa kako da to promašim? Jeste City kiksao protiv Monaca (izgledalo je da City može dati 5 komada), jeste City kiksao protiv Arsenala (najgluplji mogući primljeni go u 93. minuti) ali mislim da se ovdje bodovi moraju uzimati jer nakon ovog kola dočekuju Borussiu iz Dortmunda i Bayer Leverkusen, idu na noge Real Madridu i Bodo Glimtu te u zadnjem kolu dočekuju Galatasaray. Po mom mišljenju, City i dalje traži neki ritam i mašina Halland im drži glavu iznad vode ali sve to lagano nadolazi na svoje. Vratio se Cherki i Marmoush, Donnarumma izgleda fenomenalno, te nakon lošeg starta u ligi gdje su pretrpili poraze od Tottenhama i Brightona, City je dobio Uniteda 3:0, Arsenal 1:1 već pomenuta utakmice te onda dobio redom Burnly 5:1, Brentford 1:0 u gostima te u zadnjem kolu 2:0 Evertona kod kuće. U međuvremenu dobili su 2:0 Napoli kod kuće te taj nerješeni ishod protiv Monaca u gostima. Još se oni traže ali mislim da lagano ulaze u tu neku mašinu u kojoj će ih biti zadovoljstvo gledati. Sa druge strane Villarreal za koji nikad ne znaš. 2:0 protiv Oveida i 5:0 protiv Girone da bi odigrali 1:1 protiv Celta Viga i to primljenim golom u 95. minuti. Onda ide kiks od Atletico Madrida 2:0, pa poraz od Tottenhama 1:0 u prvom kolu lige prvaka, pa onda pobjede protiv Osasune 2:1, Seville 1:2 te Ath. Bilbao 1:0. I onda opet na red dolaze malo jači protivnici gdje Villarreal jedva izvlaci 2:2 protiv Juventusa, gube 3:1 protiv Reala i onda u zadnjem kolu ne mogu sačuvati 2:0 protiv Betisa gdje uzimaju samo bod. Po mom ličnom mišljenju City je dosta bolja, kvalitetnija, zrelija ekipa sa dosta popunjenijim timom i dosta kvalitetnijim trenerom. Ovdje me sve vuče za dvicu ali još ću vidjeti. Da li igrati da City daje gol, da li igrati X2, tek treba odlučiti.

Slažem se Furyshaa s tobom. Ja sam isto odigrao Barcelonu i City, te sam još odigrao Borussiju X2 i Romu 1.

Ne znam zašto se nigdje na forumu ne spominje Roma, a meni se to čini nekako najsigurnije pa sam baš nju pored svega predložio u Posljednjoj Šansi (nadam se da nisam zastranio).

Znam da je Roma zaredala s lošijim rezultatima (poraz od Lillea u Evropa ligi i zadnji poraz od Intera), ali baš zato....mislim da im je sada neophodan dobar rezultat i neće ići s rezervistima (što Talijani znaju raditi u Evropa ligi), a definitivno su bolji od Viktorije Plzen.

Jedina mi je dvojba bila da li odigrati Viktoriju under 1.5 golova (koef 1,21) ako baš Romu neće htjeti gol pa da završi na nekih 0:0 ili 1:1.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use