Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ja sam definitivno za par kombinacija danas, parovi su tu pa ih rasporedite kako god želite :)

1. Ovechkin A.-Flo-Was daje gol @ 2,0

2. Crosby S.-Pit-NJD  daje gol @ 2,0 ( u zadnje vrijeme malo zastao pa je malkina krenulo ali danas bi morao jednog utrpat )

3. Vancouv-Edmonton Oilers 1@1,80

Nema se šta tu puno pisati, Vancouver doma protiv jadnog Edmontona.. čista 1 :) - dobro kombinirat sa Ovečkinom..

4. Pittsburgh-N.J.Devils 1 @ 1,75

Ja ću na jedinicu pa kud puklo.. možda je čak i premali koeficijent jer nisu vragovi tako loši ali ajd.. nek im bude :)

5. Wolfsburg-DEG Metro Stars 1@1,4

DEG po meni nema šanse kod Wolfsburga, ovaj odličan doma a DEG trenutno po meni jadni svuda :)

6. MountfHK-HC Slavia Prag 2@2,80

Ovo bi htio probati zbog koeficijenta a i nekako mi se čini da je 2,0 na Budjejovice navlakuša kladionice .. Slavija se diže u zadnje vrijeme, bili su odlični prije negativne serije koja ih je snašla ali danas bi mogli zabljesnuti još jednom :)

7. Liberec-HC Sparta Prag 2@1,75

Ako nešto posebno ne sprčka, po meni je Sparta favorit... možda premali koef. jer Liberec nije mačiji kašalj ali u sistemu ga idem probati :)

8. Eisbaren-Iserlohn Roos. 1@1,50 2:1 na produžecima :(

Momčad Eisbarena imala nekih problema ali čini mi se da je to iza njih i da danas doma idu po pobjedu, meni najdraža DEG momčad!

Sretno ljudovi! :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use